Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
19.9.06 21:42

Téééda holky, my měli podvečer. Přišli sem z pojišťovací agentury (volala jsem jim), abych uzavřela Vojtíškovi spoření s úrazovkou. A přišli zrovna v dobu, kdy koupeme, krmíme… taťka byl statečný, celou dobu choval, ale pak jsem se prostě omluvila a šla Vojtíška vykoupat a nakrmit a taťka mě musel i ve smlouvě podepsat:-).

Koukala jsem na ty stránky té americké autorky. V té knize je toho hodně, aspoň co jsem se tam dočetla, od kojení až po problémy v 1. roce života… no, o tom usínání tam asi bude také. Ale myslím, že každé miminko je individuální a i náš Vojtíšek už „najel“ na nějaký rytmus a ví, že v určitou dobu se koupe a krmíme také skoro pořád stejně… odchylka +/-hodina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
19.9.06 23:48
Panoramka píše:
Evikk - teda metoda te Americanky se mi zda drsna… hlavne pro novorozence… My tohle zacneme aplikovat asi tak od listopadu… Vyrvavat ted fakt nenechavam… a chovam, houpam, pusinkuju a beru si Arthurka do postele… :lol:

Souhlasim s Lentilkou , ze v tomhle veku se mimi nemuze rozmazlit… :wink:

janey - Artik se zatim usmiva, ale nevi o tom… :lol: Je nadherny… Uz se tesim, az se na me usmeje… :lol:

Holky, názor američanky mi prezentovala dr už u Marti. Je fakt, že tenkrát jsem se snažila to nějak dodržovat a malej se celkem naučil, ale to jsem měla nervy :D , dnes, po osmi letech, už je nemám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
20.9.06 07:38

Pekne ranko!

Teda dneska je u nas osklivo...... brrrrr - zima, mlha… :roll: Musela jsem se podivat vickrat na budik, abych v tom seru uverila, ze bylo uz 7 hodin… 8O

Tak dneska zaciname treti den, kdy jsme s Arthurkem sami doma. Uz mame za sebou tri noci… :wink:
Je to moje zlatinko!

Kdyz se na nej tak divam, tak si nedokazu predstavit, ze jednou bude mit nejakou slecnu, pak se ozeni… a ja budu babickou… 8O :? Ja nechcuuuu!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.9.06 08:10

Taky přeji krásné ránečko.
Panoramko , no, Tádík spal a tak jsem tu svíčkovou stačila udělat, ale ono je to hned.

A jinak holky, Tádík vyslyšel prosby a včera vstával v 18:30, usnul až ve 22:30, ale pak se podržte, vstával až v 4:52 hod. Chápete to? já ho opusinkoval a slíbila štěrchátko :oops: :lol: No a pak byl hodinu a půl vzhůru a usnul zase, čiliže jsem šla s malým do školy bez balíčku našeho. Prostě super.

Tak to mám ale zlatíčko, co? Ráno se chechtal jako pytlík, asi byl taky hezoučky vyspinuškaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.9.06 08:27

a do galerky jsem hodila nějaké to foto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.9.06 08:55

Panoramko u nas je zima taky :? ale mlhu nemame.A tchyne budu hrozna a vlastne dvojnasobna 8O :lol: a to chcema jeste treti 8) ale ne uz nase :D

Matulienko tak to ti blahopreji :D a doufam,ze uz se to bude jennom opakovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
20.9.06 09:17

Cinq - vy chcete adoptovat nejake mimi? Tady, nebo v zahranici?
A jaky jsi vcera mela vecer?

Tak nevi, jestli si ze me ten nas mrnous nestrili… Dneska rano kojim uz potreti… :wink: Prubezne y toho usina… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.9.06 09:25

Panoramko myslim,ze uz jsem to tu psala,puvodne jsme nemeli mit Gabinu(doktor nam to tvrdil,ze vlastni deti mit asi nebudem) tak jsme premysleli,ze jsi adoptujem nebo tak neco(jenom jsme o tom mluvili) ted mame Gabinu,ale porad nas ta myslenka drzi :) A muze byt i ve veku Denisky,vubec by nam to nevadilo,mozna neco zacnem podnikat ohledne tohoto pristi rok,az bude Gabinu vetsi :wink: Ale bude to asi problem,protoze vdana nejsem a ani se mi vdavat nechce(to uz jsem tu psala taky :wink: Uz od zacatku jsme chteli velkou rodinu :D

Holky vy co mate kocky,chteli by jsme na vanoce koupit kotatko pro dcerku a chtela bych se zeptat jestli jde kocku naucit na opravdovy zachod a jak?Videla jsem i specialni zachod pro kocku,ktery se da na opravdovy zachod a ona se to pry nauci,je to pravda?Dekuju za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
20.9.06 09:56

Ahoj holky,

saary - tak to jsou na tom ty naše berušky skoro stejně.

Dala jsem do galerky nějaké fotky tak se můžete mrknout.

Zajímají Vaše děti hračky? Nellinka hračky miluje, pořád je chce chytat do ručičky a to jí moc nejde jen do nich bouchá a má z toho hroznou radost když se jí to zadaří a když ne tak se vzteká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
20.9.06 10:14

Koukněte na stránečky:-) www.srpen2006.estranky.cz

Jo, a piště mail nebo SZ s váhama a mírama vašich drobečků :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.9.06 10:24

Ahoj holky, Nelinka je moc hodná, ale dopoledne :roll: :! To fakt tak od půl osmý do těch 12,00 prokřičí, pokud teda nejezdíme venku v kočárku. Dopoledne nic nestíhám. Zase jí nechci nechat křičet celou věčnost a pak to doháním po večerech. Ale od toho poledního krmení až do rána je víceméně v pohodě. Fakt mám pocit, že je vyspalá a chce se bavit. Se mnou. Hračky zatím nezabírají. Jen na ně chvíli kouká a pak křičí a křičí. Zatím se ani nesmějeme, když jo, tak spíš nevědomky. Ale myslím, že je ještě čas, zítra bude mít měsíc. Jinak jsme od rána asi 10× blinkaly :cry: . Ale třeba včera to bylo úplně v pohodě - jen nějaký to ublinknutí. Chjooo. Se těším, až budeme moct dát riýžovou kaši, to už bude o něčem jiným. Za chvíli jdu shánět knížku Povídání o pejskovi a kočičce. Povinná četba. Teda, my jsme snad ve druhý třídě žádnou povinnou četbu neměli 8O . Půjdu tady do Tesca, mám to pět minut pěšo, ale mám obavy, že to nebudou mít…Alespoň co jsem tak viděla na netu, tak je to všude vyprodaný. Taková ptákovina, to se učitelka divila, že to nemáme po mně, nemáme, mně to vždycky přišlo ujetý, jak tak s kočkou vytíral podlahu a takový koniny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.9.06 10:27

Jo a ještě něco. Nelinka se ukřičela ke spánku :D . Tak ta američanku měla pravdu :wink:

http://nela.webz.cz
http://rodina.cz/xaxkx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
20.9.06 10:31

Cinq - aaaha… tak vam jeste jednou mooooocgratuluju ke Gabinkovi… :D Vsechny tyhle detaily z tveho zivota mi nejak unikly…

Monaliso - dam vedet v patek po prevazeni… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.9.06 10:42

NellaB hracky uz ho zajimaji :D ale sam si je jeste nebere,ale kdyz mu je ukazuju,tak na to kouka a haze usmevy :D
A myslim,ze vi,ze se smeje,protoze kdyz prijdu a promluvim na nej a ma naladu,tak se zacne smat)

Panoramko to neva…ja jenom,abych se neopakovala :wink: a dekuji za gratulaci :D

Holky fotky v galerce jsou nadherny :D Taky tolik fotite?Ja mam pocit,ze Gabinu ma vic fotek,nez ja za cely muj zivot 8O a dcerka taky 8O jeste,ze existuje uz digitalni fotak :idea: protoze s normalnim fotakem by me to stalo majlant :roll: ale stejne fotim i s nim…pritel rika,ze jsem totalni blazen 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.9.06 10:45

Ahoj maminy
Tak se musím přiznat, že jsemteď vstávala a to mě vzbudila pošťačka :oops: ! Píďalka ještě spí, takže bych taky asi pokračovala. No včera to byl velmi náročný den, tak jsem to alespoň dospala. Ale je pravda, že toho mnohem míň stihnu. Ale to nevadí, stejně všechno dělám většinou večer nebo v noci.

K těm miminkovským úsměvům - Terezka se parádně směje ze spaní, ale teď už i cíleně když je vzhůru. Je to něco nádhernýho.
Janey vy máte na vědomý úsměv ještě čas, ale neboj, to přijde.

Matulienka chtěla jsem se zeptat - ty jsi psala, že ti Tádík usnul,tak jsi šla pro mladýho do školy bez něj? Já se bojim nechat Píďalu samotnou doma. Minule jsem utíkala do krámu a když jsem přišla, nabírala do nejlepšího řevu!!! :roll:

Jo a taky jsem se vzbudila s parádním bolením v krku!?! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital