Poradna duly
Jana Čurdová
taky se pochlubím úlovkama, je to sice na Ríšu, ale chlubím se ráda…
Dalmi tvoje věcočky sou parádní
http://img2.mimibazar.cz/…b5488195.jpg
http://img2.mimibazar.cz/…a3570486.jpg
no zatím rači stačí…
No s tím oblečením s vámi naprosto souhlasím Radši dražší a kvalitnější. Přeci jen to teď peru skoro po každém oblečení.
Áďa nemá snad nic jiného než Next
, mimču už pomalu taky kupuji. Ale teprve jsem začala. Pár kouskama. Mně už je to trapné před poš´tačkou, jsem s ní domluvená, ž ekdyž je toho víc, a´t to nechá na poště, ale ona to tahá s sebou.Občas teda něco řekne, ale je v pohodě.
A jméno ještě nemáme
U Adámka jsem to řešili až tak měsíc, dva před porodem. Te´d to bude problém, nevím, jak se shodneme. ![]()
kat-ka píše:tak to mi mame jenom velky 2+1,ale asi se budeme brzo stehovat
No právěbydlíme v rodinným domku (dvě patra 4+1), ale pořád se mi zdá, že je tady tak nějak málo místa
![]()
Naštěstí anebo možná právě proto, že kupuju dětem kvalitní věci, tak ten mladší má věci po tom starším a vypadají pořád dobře, takže se to pořád tak nějak udržuje v určitým poměru. Myslím, že i holčička bude nosit bundy a mikiny po Matyášovi a akorát jí k tomu dám třeba růžovou čepku
.
Lidus, Dalmi, bezva úlovky
Akorát já mám trošku problém v tom, když ty dva opičácy prohlásej, tak to si teda neoblíknu
Třeba červenou bych na toho staršího absolutně nedostala a ten mladší včera zase protestoval proti proužkům ![]()
kat-ka píše:
Lidus, Dalmi, bezva úlovkyAkorát já mám trošku problém v tom, když ty dva opičácy prohlásej, tak to si teda neoblíknu
Třeba červenou bych na toho staršího absolutně nedostala a ten mladší včera zase protestoval proti proužkům
Dalmi, to je fakt, když je první holčička, tak asi těžko se po tom bude chlapeček oblíkat po ní do růžový
. U holčiček ty klučičí barvy zas až tak nevadí ![]()
katko- tak takovej problém zatím nemáme. ale červená Adámkovi moc nejde. Tak v té nejedeme.
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?… tady je část našeho šatníku
ale fakt jen pár ![]()
kat-ka píše:no zase jsem si aspon uzila nakupovani v plny parade
Dalmi, to je fakt, když je první holčička, tak asi těžko se po tom bude chlapeček oblíkat po ní do růžový![]()
. U holčiček ty klučičí barvy zas až tak nevadí
jee adamek je krasnej.je to fesak.
nevite kdyz chci prodavat na mimibazaru,tak musim neco zaplatit co?
Nám se teprve pokojíček dělá, tak už se těším na skříně
Budou pořádně veliký ![]()
Dalmi, přesně tak. Miminka nic neříkají. Tak si to oblékání podle vlastního vkusu užívej
Pak už to tak třeba nepůjde.
katko- přesně tak, holky po klukách dědit mohou. Mně se třeba holčičky ve světle modré moc líbí ![]()
Katy taky budu dávat malé (jestli to fakt bude málá) dávat věci po Ríšovi, su ulítlá na červenou, připadá mi že to těm klukům hrozně sluší…takže v tom problém nebude…jinak my máme domeček 3+1 a místa málo…chtělo by to udělat podkroví..... ![]()
Lenak, držím pěsti at se dohodnete na krásným jménu…já taky rači koupím next, i když nemusí to být vždycky
Katy asi to bude v tom, že Ríša zatím protestuje proti věcem co ho někde tlačí a na barvě mu nesejde…uvidíme za pár let…hihi
Dalmi když mě je tady s váma tak dobře…sem si dlouho nepokecala a lehnout se mi nechce…to dělám skoro každej den…Břísko je na tom furt steně…dneska ráno dokonce pobolívalo k tomu tvrdnutí a já hned myslela na nejhorší…ale už je to ok…
Leni, to ti teda povím, Adámek je naprosto rozkošnej, úplný model
![]()
Dalmi- nemusíš nic platit, můžeš prodávat i bez členství. Ale nebudeš tolik viditelná, jako když si zapletíš jednu hvězdičku.
lidusko ale odpocivej jak se da.kdyz brisko porad zlobi,tak je to lepsi jenom lezet i kdyz to musi bejt otravny.
ja teda musim zaklepat,ale mam klid,brisko neboli.akorat asi predevcirem me pobolivalo a mela jsem takovej pocit ze se trochu otviram,ale asi to byl muj pocit,proto ze porad je vse o.k a nic neboli ![]()
kdy jdes zase na kontrolu?
To jsme se tu holky teda rozkecaly, co?
Doma mám bordel, horu prádla na žehlení, musím vysávat a ve tři do školy a do školky, ale s váma je to lepší než nějaký uklízení ![]()