Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
4.5.07 13:10

taky se pochlubím úlovkama, je to sice na Ríšu, ale chlubím se ráda…

Dalmi tvoje věcočky sou parádní

http://img2.mimibazar.cz/…b5488195.jpg

http://img2.mimibazar.cz/…a3570486.jpg

no zatím rači stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
4.5.07 13:13

No s tím oblečením s vámi naprosto souhlasím Radši dražší a kvalitnější. Přeci jen to teď peru skoro po každém oblečení. :lol: Áďa nemá snad nic jiného než Next :oops:, mimču už pomalu taky kupuji. Ale teprve jsem začala. Pár kouskama. Mně už je to trapné před poš´tačkou, jsem s ní domluvená, ž ekdyž je toho víc, a´t to nechá na poště, ale ona to tahá s sebou.Občas teda něco řekne, ale je v pohodě.
A jméno ještě nemáme :? U Adámka jsem to řešili až tak měsíc, dva před porodem. Te´d to bude problém, nevím, jak se shodneme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 13:13
kat-ka píše:
No právě :roll: bydlíme v rodinným domku (dvě patra 4+1), ale pořád se mi zdá, že je tady tak nějak málo místa :lol: 8O Naštěstí anebo možná právě proto, že kupuju dětem kvalitní věci, tak ten mladší má věci po tom starším a vypadají pořád dobře, takže se to pořád tak nějak udržuje v určitým poměru. Myslím, že i holčička bude nosit bundy a mikiny po Matyášovi a akorát jí k tomu dám třeba růžovou čepku :wink:.
tak to mi mame jenom velky 2+1,ale asi se budeme brzo stehovat :wink: .to je jsny,to nak nakombinujes a natalka neco zdedi,tak usetris i misto i korunky :wink: .u nas je to prvni mimco a bracha ma dve holky,tak jsme toho moc nepodedily
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.5.07 13:15

Lidus, Dalmi, bezva úlovky :wink: Akorát já mám trošku problém v tom, když ty dva opičácy prohlásej, tak to si teda neoblíknu :evil: Třeba červenou bych na toho staršího absolutně nedostala a ten mladší včera zase protestoval proti proužkům :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 13:17
kat-ka píše:
Lidus, Dalmi, bezva úlovky :wink: Akorát já mám trošku problém v tom, když ty dva opičácy prohlásej, tak to si teda neoblíknu :evil: Třeba červenou bych na toho staršího absolutně nedostala a ten mladší včera zase protestoval proti proužkům :evil:
:lol: :lol: :lol: zlaty miminka vid,ty nic nerikaj :lol:
no je aspon videt ze kluci maj svuj styl :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.5.07 13:18

Dalmi, to je fakt, když je první holčička, tak asi těžko se po tom bude chlapeček oblíkat po ní do růžový :lol: :roll: . U holčiček ty klučičí barvy zas až tak nevadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
4.5.07 13:18

katko- tak takovej problém zatím nemáme. ale červená Adámkovi moc nejde. Tak v té nejedeme.
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?… tady je část našeho šatníku :oops: ale fakt jen pár :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 13:19
kat-ka píše:
Dalmi, to je fakt, když je první holčička, tak asi těžko se po tom bude chlapeček oblíkat po ní do růžový :lol: :roll: . U holčiček ty klučičí barvy zas až tak nevadí :lol:
no zase jsem si aspon uzila nakupovani v plny parade :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 13:20

jee adamek je krasnej.je to fesak.
nevite kdyz chci prodavat na mimibazaru,tak musim neco zaplatit co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
4.5.07 13:20

Nám se teprve pokojíček dělá, tak už se těším na skříně :lol: Budou pořádně veliký :lol:
Dalmi, přesně tak. Miminka nic neříkají. Tak si to oblékání podle vlastního vkusu užívej :wink: Pak už to tak třeba nepůjde.
katko- přesně tak, holky po klukách dědit mohou. Mně se třeba holčičky ve světle modré moc líbí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.5.07 13:21

Katy taky budu dávat malé (jestli to fakt bude málá) dávat věci po Ríšovi, su ulítlá na červenou, připadá mi že to těm klukům hrozně sluší…takže v tom problém nebude…jinak my máme domeček 3+1 a místa málo…chtělo by to udělat podkroví..... :lol:

Lenak, držím pěsti at se dohodnete na krásným jménu…já taky rači koupím next, i když nemusí to být vždycky

Katy asi to bude v tom, že Ríša zatím protestuje proti věcem co ho někde tlačí a na barvě mu nesejde…uvidíme za pár let…hihi

Dalmi když mě je tady s váma tak dobře…sem si dlouho nepokecala a lehnout se mi nechce…to dělám skoro každej den…Břísko je na tom furt steně…dneska ráno dokonce pobolívalo k tomu tvrdnutí a já hned myslela na nejhorší…ale už je to ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.5.07 13:21

Leni, to ti teda povím, Adámek je naprosto rozkošnej, úplný model :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
4.5.07 13:22

Dalmi- nemusíš nic platit, můžeš prodávat i bez členství. Ale nebudeš tolik viditelná, jako když si zapletíš jednu hvězdičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 13:23

lidusko ale odpocivej jak se da.kdyz brisko porad zlobi,tak je to lepsi jenom lezet i kdyz to musi bejt otravny.
ja teda musim zaklepat,ale mam klid,brisko neboli.akorat asi predevcirem me pobolivalo a mela jsem takovej pocit ze se trochu otviram,ale asi to byl muj pocit,proto ze porad je vse o.k a nic neboli :wink:
kdy jdes zase na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.5.07 13:25

To jsme se tu holky teda rozkecaly, co? :lol: :wink: Doma mám bordel, horu prádla na žehlení, musím vysávat a ve tři do školy a do školky, ale s váma je to lepší než nějaký uklízení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí