Poradna duly
Jana Čurdová
to jste se teda, holky, rozjely dneska, ja jsem byla rano na sichte a od te doby co jsem prisla dom jsem to musela vsechno docist,
ja jsem jenom chtela pripomenout, ze zitra jdu na ten 3d, takze uz se moooc tesim, doufam, ze bude vse OK
tak zatim, pak ukazu fotecky
holky tak kdo chce,tak tomu to tam dopisu,kdo nechce,tak dopisu az pozdeji ![]()
lenulko tolik hodne?
.ja prave podobnou videla za 900 a rikala jsem si jestly to neni ten vas typ.to ta nase stoji 450
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecekMatyášek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčička
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčička
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
holky kdo chce teda pridat jmeno,tak at napise
.samozrejme mi napiste i jaky to jmeno bude,proto ze to mam pomotany a abych to nepopletla ![]()
lenulko a evi takle je to spravne?
Dalmi, u mne je to ok ![]()
Přeju všem pěkný víkend. V pondělí mám volno, tak jdu zkusit cvičit do porodnice v Ústí nad Orlicí(příště zkusím Litomyšl-tam chci i rodit). V úterý jedu omrknout do Prahy kočárek-chtěli jsme nový, ale paní prodává jen měsíc používaný o 5tis levnější, to bych byla blbá
Omrknem a nejspíš rovnou odvezem dom. A v úterý jedu pro změnu večer do Brna na ten genet. UTZ. Tak se těším na nové zážitky. ![]()
ahojky…
teda Evíku, ty to máš rozlítaný…každej den na jiným konci republiky…
…přeju ať ten gen. UTZ dopadne na 1*
Andi tak už jsi tam byla??? hořím zvědavostí, chci znát detaily.....a vidět fotečky… ![]()
tak sem se vám taky změřila…zadek 100
(já říkala že je velkej)…bříško 98 a prsa 94…nejmín…hotová hruštička co…jo a dnes sem se taky vážila…60,8 Kg na 160 cm.....
.....asi sem před tímhle těhu měla zhodit aspon 2 kg…představa že by se váha mohla vyšplhat na 70 kg na výšku 160 cm je děsivá…snad to po porodu půjde pěkně dolů…nesmím se cpát čokoládou, při Ríšovi sem si tím léčila nerva a 4 kg mi zůstaly… ![]()
dneska sem konečně vyházela do krabice Ríšovi věcy co sou mu malí a skříňka je poloprázdná.....ať žije MMB a další výplata… ![]()
tak pááá Lída
ahoj ![]()
evi tak co,mate kocarek? ![]()
lidusko me vcera prisly 4 baliky z miminazaru.dopolko jsem si to byla vyzvednout a musela jsem to nechat schovany v aute aby to zdenda nevidel,proto ze uz by me asi zabil
![]()
to jsem uplne zapomel ze ma neco prijit.dneska vecer mi bezi dalsi 4 aukce,tak uz mam narizeny 4 budiky
.jsem si kvuly aukcim musela 2 budiky prikoupit abych neprosvihla aukce
jsem magor ![]()
jeste jak jste se tu bavily o tom maliniku,tak tady je o nem taky diskuze.ja ho zacnu pit az v 36tydnu https://www.emimino.cz/modules.php?…
taky ten malinik pak budu pit a jeste je pry dobry lneny seminko…tak to musim jeste pozjistovat…
jinak Misa myslim dnes ani nespi ..citim ji cely den..
tak ted sem napsala roman a ztratilo se mi to, ia se na to.....
takze znova:vcera jsem jela na ten utz do mesta hodku odsud, no malem sme s kamoskou nejely, nebot debil policajt prisel 5min po a rikal, ze kvuli pruvodu to jede az ze zastavky za mestem, tak sme tam s kamoskou hnaly, ze to mozna stihnem, no byl tam ale uz se rozjizdel a ja debil, s myslenkou, ze uz to nestihnem, bo jede akorat 2× za den za nim bezim, no debil, asi sem si natahla naky svat bo bezet s tim mym bachorem nebyl dobry napad,zaclo me bolet v podbrisku, ale fest, tak hned strach esi je malej ok, kamoska me/# #
uklidnovala, ale vite jak to je, dorazime tam a nemohly sme naji tu addresu, kam mame jit, no mazec, ani lidi tam to neznali, tak po pul hodine sme to nasly a co? tam zavreno, no ja myslela ze omdlim, tak sem tomu dr volala, tak rikal, ze ztratili diar, ze uz ie doma, ale za hodku by mooh prijit, tak rikam ok, no a prisel, slaaava
zas to zmizelo, no tak me uklidnovala, dorazime tam a tam zavreno, no ja myslela, ze to je zly sen, nicmene sem mu volala tak rikal, ze prijde za hodku, ok, tak prisel, mel tam velikanskou obrazovku iak v kine, no a pak sme se pul hodky divali na maelho, ie ok, bylo to uuuuzasneee, fakt zazitek, dokonce kamoska rikala, ze vypada jak tata, no mi se spis zdalo, ze iako mama, ale dobry, porad si ale zakryval oblicejijek rucickama, hral si s prstickama, takze nemam zadny detail, ale zase ukazal pindika, takze sme na 100pro jisti,ze to bude Mahirek