Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a jsem taky pekna
Za cele tehotenstvi jem ztloustla 13 kg, nejvic teda bricho a prsa, ale nozky se mi taky nejak zvetsily, asi aby to bricho unesly ![]()
Klaudul, to tloustnutí mě na celím tom těhu štve nejvíc.....kruci a to sem včera večer udělala nepečený dort z ovoce, piškotů a zakysané smetany+33% smetany a dneska sem zdlábla 3/4 dortu sama…kluci na to asi neměli dneska chuť…ale odepři si to, když je to táááák dobrý.....
a nejvíc mě to štve v ksichtě, páč mám pocit že mám žgraně jak křeček… ![]()
s tím UTZ, já se pořád bojím že technika selže a na porodním sále mi pak oznámí, „maminko máte syna“.....né že by mě vadil druhej kluk…to určitě ne, ale když už slibují holčičku, tak se v té růžové taky vyžívám…už mám v růžové, zavinovačku, mantinel na postýlku + povlečení, dudíky, oblečky ponožtičky do porodnice…no fůru věcí…
Llidusko ,
to jsi dobre udelala, ze sis dala jen 3/4 dortu, ja bych ho sporadala urcite cely
Nedelej si s tim hlavu., je to sice blby, ale my to kolem tech miminek pak vybehame ![]()
S tou holcickou to urcite vyjde, tolikrat ta technika zklamat nemuze a taky se musi narodit nejake holky
I kdyz ja se taky na kazdem ultrazvuku ujistuju, ze tam nic za ten mesic nevyrotlo ![]()
Zrovna ted mi jedna kamaradka rikala, ze jeji kamaradce cele tehotenstvi tvrdi, ze bude mit kluka (nerekli to 100%, ale vypadalo to tak) a ted - mesic pred porodem, ji oznamili, ze je to holka
Takze se to urcite stava, ale prijde mi, ze spis opacne. Proste, kde nic neni, tam ani… ![]()
Drzim nam palce, at to vyjde a kluky nemusime oblekat do ruzove ![]()
jo ještě k tomu UTZ, tak Niky tam má taky jen nožičky a černo, na genetickým ve 21tt mi řekly bez váhání holčička a ve 22tt už u mýho Dr. tam byly zase jen nožičky a černo a můj Dr. se z toho nějak vykrucoval a nechtěl tu holčičku potvrdit, rači řekl jen že to není pořádně vidět, abych mu prej pak nepřišla nadávat… ![]()
Klaudul, já snědla jen 3/4 dortu jen proto, že si kluci každej dali abych nebyla zklamaná, že jim to nechutnalo…ale víc už nechtěly…prej maminko dej si, vypadáš že to potřebuješ.....ten malej je občas ještě horší než ten velkej… ![]()
taky se furt uklidnuju tím, že někdo ty holčičky taky musí porodit a že to zrovna budeme my!!!…hihi…
Dobré ráno, tak se zase hlásím do služby.
Klaudul, holčička je moc hezká. Krásně se vám ukázala. To moje zlobidlo si dávalo ručičky pořád před pusinku
A kila máme nahoře asi stejně, nějak si nemůžu odpustit koblížky, koláčky a oplatečky. Sice jsem to už zredukovala na docela únosnou míru, ale když máte fakt strašnou chuť, tak to zastavit stejně nejde.
Liduš, to musíš mít z toho tvýho chlapa radost, když ti dělá takové naschvály. Já to říkám pořád, že kdyby mimina nosili v břiše oni, tak jsou z nich kuličky a svádí to na dítě. Já mám naštěstí doma klid. Vítek mě pořád utěšuje, že tak tlustá nejsem a že jsem přibrala jen kvuli miminu a že i kdybych přibrala 20kg, tak mu to vadit nebude, protože nosím jeho dítě. To se mi na něm líbí, bere to sportovně
Pak ale slibuje, že mi dá po porodu zabrat. Chodí taky pravidelně do fitka a už teď mě straší, že tam spolu budeme chodit, a cvičit spolu doma a chodit běhat ..... Jako kdybych toho už tak měla málo. Ale aspoň nade mnou někdo bude držet hůl a já rychleji shodím ty špěky ![]()
HOlky, snad vám to s těma holčičkama vyjde. To by byla moc velká náhoda, kdyby naslibovali holčičky a pak by měla holčička pindík
Mě moje pátrací akce už opustila, takže se fakt těším na pořádné překvápko.
Jinak ja doufam ze to teda holcicka taky bbude…ale dva doktrori rikali ze je to na 100% tak snad joo ![]()
ahoj Lenuli,
mě říkali, že mimis váží 1155g, což prý odpovídá mému týdnu těhotenství. tak snad to tak bude. Míša váží něco kolem 850g, že? to by tak odpovídalo, když jsme od sebe 2 týdny.
jj kolem 850…ja jsem se koukala do nejaka knizky a tam psali za v tom 26 tydnu maj kolem 700g..tak jsem si rikala jestlli neni tlustinek
ale pan doktor rikal ze to tak odpovida tomu tydnu…
Já čtu v každé knížce něco jiného. Dr. říkal, že je takové jak má být, mám to natočené i na tom DVD, jak mimísa měří a všechno to odpovídalo týdnu ve kterém jsem. Kdyby bylo nějaké větší, tak si myslím, že by mi to řekl.
taky to mam natoceny na dvd..to mereni ![]()
jsem jak pako si to porad poustim do kolecka
kokam se na ni jak se smeje
a vyplazuje ten jazyk..strasne se mi to libi..
Tak to jsme paka potom dvě. Teď už to teda trochu polevilo, abych DVD nezavařila, ale první dva dny jsem na to taky čučela pořád dokola jak pako. Můj se mi už smál, že jsem jak úchyl. Ale když to nejde, když je to tak krásné ..... ![]()
no tak to ja si to z toho dvd stahla do pocitace…takze na to cumim furt ![]()
ja si totiz pamatuju jak tady Dalmi psala, ze Matyasek ma taky kolem tech 800 g a ze ji pak dr. rekl ze je obrik..ale prave nevim v jakym to bylo tydnu …
ahojky…holky to DVD vám tak trochu závidím…chjo…no nic, budu se těšit aspon na 2d ve čtvrtek…ovšem před tím odběry krve na lačno…blééé
a héééč mě právě vysí na sušáku čerstvě vypraný na 90°C plínky…sou tááák krásně bílí na tom sluníčku.....jojo, už to pomale začnu všechno prát.....
Luci tak s tím manžou, co chodí do posilky ti to taky nezávidím…ten můj si mě po Ríšovi taky chtěl vzít do parády…jenže moc dobře nepochodil…tak mi jen daroval k narozkám rotoped…prostě jak se mimi narodí, tak jde úplně vše stranou…
včera sem si potvrdila jak mě berou ty těhuhormony…
…reagovala sem tak přecitlivěle, že se chudák Richard ani nestačil divit…strašně mě to štve…pak sem se mu asi za hodinu mooooc omlouvala a sama sem nechápala kde se ta moje reakce vzala.....(oznámil mi že bude muset jet dnes odpoledne asi na cca 4 hodiny do práce a já z toho udělala aféru jak prase…
…přitom za normálních okolností by mě to jen štvalo, nic víc…už si připadám jak hysterka…
)…nesnáším svý hormony…