Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko všem,tak vypadá,že je vše v normálu,u vás i u mě…zvracení přešlo,prujem je stále,ale už můžu jíst a pít,tak se to dá a dnes jsem od čtyř vzhuru,tak to vypadá,že je vše zase při starém…děkuji všem za politování,bylo to fakt strašný,jestli bych se rozrodila,tak nevím kdo by tlačil,já byla vycuclá jak citron…
Jak jsem byla na tý kontrole v porodce,tak tam zrovna jedna rodila,no když jsem ji slyšela,tak se mi sevřeli pěkně pulky,ale jak jsem odcházela,tak zrovna odnášeli čerstvé mimi a to byla nádhera,už aby to bylo…
Patsy ještě skouknu fotečky,pujdu si zkusit ještě lehnout,ale spát se mi teda vubec nechce,ale pak to na mě padne v devět a to jít spát nemůžu kvuli malýmu…tak zatím papa M.
holky ja maliho necitim
vzdycky ho to vzbudi kdyz klepu briskem a tet nic.
uz jsem dve hodiny vzhuru a snazim se ho vzbudit a nic.
jsem uplne vyrizena
Dalmi Matyášek určitě jen tvrdě spinká, má tam malo místa, tak se nediv, že se mu nechce hýbat…určitě se brzo vzbudí a uklidní tě…když ne tak pro jistotu zajed do porodky at poslechnou srdíčko.....tohle ty miminka v závěru dělají nejadši…určo to bude dobrý…neboj…
a Sedmo super že už je ti líp…tak naber co nejvíc sil ať v závěru nejsi jak citron…
Nikča dneska v noci zase dala 4 hodky v kuse, ale hned pak jen 2,5…sem jí cvičila s nožkama a masírovala bříško, páč sem si myslela že ještě hlad nemá a ona chuděrka furt kvíkala a pobrekávala, až sem jí zkusila dát prso…okamžitě se hladově přisála a sála tak, že se z toho zakuckala…no su to ale matka tyranka…
včera sme měly první nečekanou návštěvu…bylo to táááák super, že nám Nikču chválili a nemohly se na ni vynadívat…už se těším na další a dneska odpolko plánujeme tu procházku…sice sme chtěly až zítra, ale nemůžeme to vydržet…dneska je termín, kdy se měla Niky narodit, sice ještě 3kg nemá, ale půlhodinku venku, když je tak hezky se nic nestane ne???…
Ríša chce krmit kočičky, tak musím jít…
R. jel k zubařce a pak nakoupit nějaký ty díly do auta, tak su celí dopolko zase sama doma s dětma…ale to nevadí, páč Niky zase spinká…kupodivu… ![]()
Dalmi dávej průběžný info…myslím na tebe!!!
DALMI: hlavne klid! Ja jsem vcera mimco taky citila az po obede. Proste tam maji malo mista a uz sebou nemuzou tolik mrskat. Matyasek urcite jenom odpociva, aby nabral sily na ten blizici se porod
Neboj, bude v poradku ![]()
Dalmi,
taky tě chci uklidnit! Někdy miminka poruší svůj pravidelný rytmus a dáchnou si dýl než normálně. A máš ten fonendoskop…srdíčko neslyšíš? I když je fakt, že i srdíčko může být pěkně schovaný a taky ho nemusíš objevit. Rozhodně ale jestli tě to hodně trápí, vydej se do porodky. Nikdo se na tebe zlobit nebude. ![]()
Ahoj, to jsou teda stresy, úplně se mi ulevilo, díky za zprávu Lenulindo. Ještěžě je to ok.
Innuška měla v noci nějaký prdíky, tak Luďa choval a choval
Je to skvělý, když jsou na to dva, není to takovej psychickej nápor. Vycvičte si holky ty chlapy na miminko už od začátku
Ne že bych Ludě nějak vycvičila, angažuje se sám. Včera teda poprvé přebaloval a dal jí plínečku obráceně
Za chvíli jdu kojit, vaří se mi oběd, zatím pa
Ahojky holky.tak jsme zpatky a njdriv Vam vsem musim moc moc podekovat ze jste na nas tak mysleli a drzeli palce ![]()
zazila jsem si snad nejhorsi rano v zivote ![]()
V noci mi zaclo tvrdnout bricho a zdal s mi hnusnej sen,tak jsem se v 6 rano vzbudila a trochu tu uklizela.najednou jsem si uvedomila ze matyas nekope a pritom to je kolem 6 jeho cas.no riala jsem si ze nebudu plasit a pockam.V 7 hodin uz jsem ale zaccla bejt nervozni,tak jsem si dala vanu,proto ze to ho vzdy probere a taky nic.nakonec jsem si pekne brutalne trasla brichem ale taky nic.vyzkousela jsem vse co na nej vzdy platilo,ale brisko porad jako kamen a nehybny.tak jsem vzala stetoskop a uplne ticho.jen jsem slysela jak mi v brisku bubla plodovka,ale zadny srdicko.to uz jsem zacla bejt fakt nervozni.v 8 uz jsem byla hystericka a skakala na balonu az ke stropu a samozrejme taky nic ![]()
nakonec jsem vzala telefon a volala do porodnice.mela sluzbu nase sousedka,tak mi rekla at okamzite prijedu a na nic necekam a at prijedu rychle,tak jsem urvana sedla do auta a jela jsem.pres slzy jsem ani nevidela a celkove jsem se citila jak ve spatnym snu.
pred porodnici uz na me cekala sousedka a hned me tahla do porody kde na me cekal uz pan primar.no zblaznila jsem celou porodnici,proto ze jsem byla fakt hystericka.tak mi na:,–(ily ty pasy na ozvy a chvilku bylo ticho a to uz jsem rvala jak krava a najednou BUCH BUCH BUCH a ja rvala dal,ale uz stestim.dokonce jsem hned dostala na oplatku i par kopancu a pan primar si taky oddechl.tak me natacely dlouho aby zjistily jestli je vse o.k,ale monitor byl krasnej.
pak nasledoval ultrazvuk a taky vse v pohode,tak mi rekli ze tam nemusim zustat lezet,kdyz je vse o.k,ze bych tam byla zbytecne ![]()
pak me pan doktor prohlidnul a rekl ze uz je malej pripravenej na porod,ale ze se neotviram a ze se porod teda asi neblizi,ale uz je mi to jedno,hlavne ze nas chlapecek zije a i kdybych mela rodit az v zari,tak to vse vydrzim.na dalsi kontrolu jdu v patek.
vsichni na me byli moc hodni a jeste tet rvu stestim
![]()
vsem vam moc moc dekuji.http://www.baby-cafe.cz/…/pusinka.gif vsem za sms a omlouvam se ze jsem nestihla vsem odepsat,ale byla jsem uplne v deliriu a hrozne zmatena ![]()
Ahoj,
Dalmi - taky mi spadl kámen ze srdce
todle nám nedělej
Celé dopoledne jsem na tebe myslela, ale věřila jsem, že to bude OK. Je dobře, že na tebe byli hodní, všechno je v pořádku a brzo se už dočkáš Matyáška. Tak se opatruj.
Papa.
Lenka září 2007 ![]()
jeste tetko jsem z toho vseho trochu v soku.boli me bricho a toci se mi hlava,tak se pujdu natahnout.takovy nervy bych nikomu neprala.
vsem preji krasny den a az se vyspim tak nakouknu ![]()
Jsem ten nejstastnejsi clovek na svete ![]()
Dalmi teda to je horor,jsem ráda,že to dobře dopadlo…ale je divný,když si byla ve stresu,že se malý neozval,to mě malé dá hned vědět,že se mám hodit do klidu…asi máš pěknýho spáče
,tak at mu to vydrží i po porodu vid…
Lucošku nerodíš????
Liduško jak píšeš o Nikušce,tak mě uplně navnazuješ…už se začínám straaaaašně těšit i přes ty okolnustky okolo,jako je porod atd ![]()
Patsy malá je nádherná a ty vypadáš jako její sestra:)…ještě se zeptám Luda chodí do práce nebo je s tebou první dny doma?Jirka má příští týden dovču,tak by to mohlo vyjít,zítra jdu na ko tak jsem zvědavá co mi dr řekne…od 9 .8 má dovolenou,tak už asi stejně budu jezdit do porodky…božínku v sobotu mám už termín,to je děs jak to uběhlo…letím něco dělat,už jsem o.k a tady je pohroma…papa M.
Dalmi, to je dobře, že je vše ok.
Snad už tě Matyášek takhle stresovat nebude. Pěkné sny! ![]()