Poradna duly
Jana Čurdová
Doufám, že jo… Už se moc těším… a přítel ho každej večer přemlouvá, aby ho kopnul…
Neboj, za chvilku bude kopat fest a ucítí to i přítel. Mě taky koplo pořádně jen jednou, takže budu zase číhat co kdyby.
Já pro dnešek končím. Jdu se dívat na Ordinaci. Zítra jdu na kontrolu, tak prosím držte palečky ať je vše O.K. Pak se ozvu co je nového. Zatím pa pa a pohlaď te bříška ![]()
Držím pěsti jako štěstí........ ahojky zítra...... taky sleduju ordinaci…
ahoj ![]()
jsem se nacpala rizkama a je mi fajn ![]()
peto ja chodim do poradny kazdej mesic a jsem n rizikovem tehotenstvi uz od zacatku ![]()
ahojky luci.ty uz jdes zitra na ultrazvuk???a neboj me taky ze zacatku kopalo mimco jen malo a tet uz je to skoro kazdy dve hodiny a poradny kopance.on se holt musi rozkoukat
![]()
dalmi, porad mi v seznamu pises o tyd mene, uz mam 19t, a tp mam 6.8., uplne stejne jako kamoska pred 2 roky, ale maly se narodil 8.8.tak uvidime jak na tom budem my, jmeno mam pro holcicku Yasemin a pro kluka stale nevim, ja chci Adam, ale to se manzelovi nezda, on by tak nejradsi Mahir nebo Ertan, co myslite ktere z tech 2 je lepsi?
andisko to jsi mela rict-uz jsem to opravila.jsi teda 19+1??
no s tema jmenama ti teda moc neporadim,proto ze u nas tyhle jmena nejsou
vzivote jsem je neslysela
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)20+0
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8 19+1
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7 20+5
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 18+4
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 18+3
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 18+3
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8 18+1
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.17+0
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)17+0
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP23.8 16+5
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 16+5
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 16+3
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 16+3
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)15+4
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)15+2
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu _________________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
dlouho nas nenavstivilyJankaR,konstans,gabule,iza, ![]()
tak tez uz je to v poradku, diky, ty jmena jsou pro me taky cizi, ale chtela sem se zeptat, ktere zni lepe,
dobre poledne peti
Ahojte ![]()
jak se dari??
ja jsem byla v pondeli v poradne..jsme v poradku..ale zase bez utz
..napsala me jen sumivy calcium na bolesti tech kycli ![]()
To je sranda, já jsem taky Petra a doma máme kocoura Lucoška
Jmenuje se Lucián, ale říkáme mu Lucošku
Teď se teda už třetí den neukázal, asi někde prohání kočky ![]()
Držím palce, aby ten tripple dopadl dobře. Mě ho taky nedělali, protože jsem byla na ve 12tt na screeningu.
Těhu džíny mám asi od 17tt, to už jsem zapla jen dvoje kalhoty a vsedě musely být rozepnutý
Je dobrý, že ke konci těhu můžeme nosit už jen šaty, je to rozhodně pohodlnější než kalhoty.
Omlouvám se, že jsem tady pořád jako anonymní, na registraci už pracuju, jen mi chvliku potrvá, než se tady zorientuju a zařídím si ji.
Ahooj
Tak jsem byla dneska v poradně a vše se zdá být fajn. Ultrazvuk mi ale nedělal a já se na něj tak těšila
Ale pozval si mě na pondělí, což je za chviličku, tak už se těším teď. Na velký UTZ kvůli srdíčku mě objednal ale až za měsíc. Je to strašně dlouho, myslela jsem, že půjdu tak do 14 dní. Asi měli plno.
Zdravím zatím anonymní Peťku. Jak se máme? Ve kterém týdnu jsi?
Je tu ještě někdo???!!!!
Dalmi, jak dopadly ty triply? Bylo vše v pořádku? A co Klaudul a ostatní? Holky tak napište ať víme co s váma je.