Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krajco se mi nelibil ani jejich hudba a jeho obleceni. Eva i Vavrinec pekny, oba jsou sympataci
Krajča jsem prošvihla. Kostková má dneska nádherný šaty, nemůžu se vynadívat, celkový outfit se mi moc líbí, přesně můj vkus
![]()
@bjetuschka píše:
Krajča jsem prošvihla. Kostková má dneska nádherný šaty, nemůžu se vynadívat, celkový outfit se mi moc líbí, přesně můj vkus![]()
![]()
Saty se mi taky libi, slusi ji vic nez minule
Dnes se mi líbi Kubelkova a ta Darija. Adamzykovi taky tancovali pěkně. Jsem zvědavá, kdo první vypadne ![]()
@MUFICE píše:
Dnes se mi líbi Kubelkova a ta Darija. Adamzykovi taky tancovali pěkně. Jsem zvědavá, kdo první vypadne
Doufam, ze ta ruzovka, neni mi sympaticka. Ta kudrnata herecka taky ne.
Se to dneska blbe tluce s ragby ![]()
@Baba píše:
Doufam, ze ta ruzovka, neni mi sympaticka. Ta kudrnata herecka taky ne.Se to dneska blbe tluce s ragby
Taky bych brala Terezu ven. Ale tipuju Marsalka nebo Prachare. ![]()
@AvajBr píše:
Taky bych brala Terezu ven. Ale tipuju Marsalka nebo Prachare.
Ty jo ![]()
Jaky cisla mam dat do Sportky?
@AvajBr píše:
Taky bych brala Terezu ven. Ale tipuju Marsalka nebo Prachare.
To je trefa
![]()
Tipovala jsem spíš Chýlkovou, ten tanec ji dneska moc nešel. Minule tancovala o mnoho lépe.
@MUFICE píše:
Tipovala jsem spíš Chýlkovou, ten tanec ji dneska moc nešel. Minule tancovala o mnoho lépe.
A mne se dnes libila. Presne to jsem tu rikala o tech dlouhych nohách. ![]()
Prachař mi chybět nebude, nějak se tam vůbec nehodil. Maršálek je dřevo, ale má aspoň charisma. Chýlková naprosto příšerná. Mně baví oba Adamczykovi a Kubelková mi přijde úchvatná. ![]()
Mě dneska trochu zklamal Vávra, minule mu to sedlo víc. Pro mě je TOP Adamczyková a Kubelková. A Prachař mi nebude chybět ani trochu.
A Chýlková má na svůj věk (v září 60) skvostnou postavu a nohy. V obličeji to tedy vidět je.