Strach, že zůstanu sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.12.14 19:06
@Martina84 píše:
Urcite jsou, jen nejsou tak suvereni jako ty borecci, co te zkousi dostat jen do postele. Ja mela stesti a muze potkala v 19ti, ale to je spis rarita.taky jsem dost vybirava, takze te chapu, ze kdyz uz by chtel vic, tak te nebere a dva roky je dlouha doba. pises, ze nemas ani moc cas (skola, prace) tam ti neni nikdo sympaticky?? Ono to prijde, az nebudes hledat ;)

No pracuju mezi zenskyma :-D jediny chlap, který tam je je ženatý a druhý se brzo stěhuje do zahraničí, takže asi nic :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.14 19:09

Jo, to já jsem po rozvodu sama už 3 roky a jedno dítě k tomu. Jsem samostatná, finančně nezávislá, od okolí slyším prý kočka a stejně nic.
Chlapy vyloženě nelovím, do společnosti občas zajdu, ale letí na mě jen tragédi.
A to opravdu nejsem nějak přehnaně vybíravá, ale tak zoufalá také ne.
Budu sledovat, třeba tady někdo poradí nějaký osvědčený způsob :). Jo a řeči, on se určitě někdo objeví, no nevím, nevím, spoléhat na to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.14 19:19
@Anonymní píše:
Jo, to já jsem po rozvodu sama už 3 roky a jedno dítě k tomu. Jsem samostatná, finančně nezávislá, od okolí slyším prý kočka a stejně nic.
Chlapy vyloženě nelovím, do společnosti občas zajdu, ale letí na mě jen tragédi.
Budu sledovat, třeba tady někdo poradí nějaký osvědčený způsob :). Jo a řeči, on se určitě někdo objeví, no nevím, nevím, spoléhat na to.

No jo, clovek to asi fakt nesmí tolik resit, protoze cim vic neco chce, tim vic to nejde :/

• Citovat
  • Upravit
3997
30.12.14 20:48

No jo ale pokud jsi v anonymitě jak se seznámit??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
30.12.14 22:06

Ahojky, tak já zustala kdysi před 6 lety sama s malým synem(v tu dobu byl miminko), mně bylo 23.Měla jsem syna, takže už jsem byla maminkou…Ale chlap mi chybel a vedela jsem, že nechci zustat sama a že chci jeste další díte/děti…Takže jsem sem tam chodila na rande pres internet.Tak 80% byli tragédi, zbytek ušel a nejakou dobu to byli treba i kamaradi(nikdy nic víc)..Byli to treba i fajn kluci, ale já tak nejak byla závislá na synovi a podvedome jsem vedela, že to není ONO, že jeste nikoho do naseho života nechci vpustit…Tak jsem si vymazala po 3letech hledání veškeré profily na seznamkách a ani ne do mesice se objevil muj nynejsí partner, se kterým máme nyní roční holčičku. Byla jsem tedy sama celkem tři roky a opravdu to přišlo, když jsem se na to vykašlala. Ale jinak z mého pohledu, pokud bych byla jako ty bezdětná, tak bych klidne chodila pres ty seznamky na rande. A rozhodne to nevzdávat po prvních neuspěších:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
31.12.14 01:07
@Anonymní píše:
Budu sledovat, třeba tady někdo poradí nějaký osvědčený způsob :). Jo a řeči, on se určitě někdo objeví, no nevím, nevím, spoléhat na to.
:think:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.14 15:37
@Electrolux_EHM_4400 píše: :think:

Nechápu? Psala jsem prý, ne jsem.

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
31.12.14 15:53
@Anonymní píše:
Nechápu? Psala jsem prý, ne jsem.

Aha, tak to ja jsem pry empatik :mrgreen: Ale jen pry, ne ze jsem :P

• Citovat
  • Upravit
3753
31.12.14 16:04

Tak kámoška se seznámila přes net a už jsou spolu 10let a mají dítě a čekají další, moje sestra se seznámila s přítelem na horách, kam nějací známí dotáhli svého kamoše a padli si do oka, jsou spolu 3roky
oběma holkám už je 40let.
já bych tu seznamku vyzkoušela, však za to nic nedáš, akorát počítej s tím, že to asi nebude hned ten pravej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.14 16:13
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem už skoro 2 roky bez přítele a příjde mi to jako bezvýchodná situace. Ne že bych nikoho za tu dobu nepotkala, ale většinou, když už jsem začala mít o někoho zájem, vyšlo pak najevo, že on chce jen sex a ne se vázat. No a když se vázat chtěli, zase nepřitahovali mě. Nevím, kde se seznámit, protože už mi není dvacet, abych seděla každý víkend někde na akci a když už, stejně většinou nikoho nepotkám. Hodně mě to stresuje, protože i když bych byla i sama spokojená a bylo by mi dobře, nejde mi to, protože mám strach, že prošvihnu dobu, kdy bych se mohla vdát, mít dítě a pak už nikoho nepotkám. Vím, že se říká, že to přijde, až když se na to člověk přestane soustředit, ale ani to mi nejde a pořád na to musím myslet(podvědomě neúmyslně), takže nejen, že si neužívám života, i když bych mohla a jednou toho budu litovat, ale navíc si myslím, že mi to i dost škodí. Stalo se Vám to někomu? Nevíte, co s tím? Protože já už si opravdu nevím rady :nevim:

Taky jsem byla takhle v křeči, když jsem nikoho delší dobu neměla, vůbec nic mi nepomohlo, i když jsem věděla, že mi to škodí, nebyla jsem schopná se od toho odpoutat. Co mi pomohlo? Pak jsem narazila na blbce, se kterým už pár měsíců nejsem a to mě vyléčilo z toho, být za každou cenu s někým. Teď jsem sama a vůbec nehysterčím a chlapi mě nijak moc nezajímají. V pátek jsem byla s kamarádkou na koncertě v takovém komornějším prostředí a dostala jsem asi 4 nabídky různého charakteru od mužů, i pozvání na rande. A víš co? Mám to na háku a to asi je to, co je láká. Něco se mi v hlavě „přehodilo“, prostě jsem spokojená tak jak jsem a nic co se týče chlapa, neplánuju. Soustředím se na příští rok, který pro mě bude hodně o změnách a to mě zaměstnává a dělá klidnou a spokojenou, prostě jsem šťastná i když sama… Ale radu nemám, protože vlastně nevím, jak se mi to stalo :) (podotýkám, že chlapi se mi stále mooooc líbí a jsou fajnoví, ale teď prostě žádného nechcu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
31.12.14 16:15
@starápaštika píše:
Taky jsem byla takhle v křeči, když jsem nikoho delší dobu neměla, vůbec nic mi nepomohlo, i když jsem věděla, že mi to škodí, nebyla jsem schopná se od toho odpoutat. Co mi pomohlo? Pak jsem narazila na blbce, se kterým už pár měsíců nejsem a to mě vyléčilo z toho, být za každou cenu s někým. Teď jsem sama a vůbec nehysterčím a chlapi mě nijak moc nezajímají. V pátek jsem byla s kamarádkou na koncertě v takovém komornějším prostředí a dostala jsem asi 4 nabídky různého charakteru od mužů, i pozvání na rande. A víš co? Mám to na háku a to asi je to, co je láká. Něco se mi v hlavě „přehodilo“, prostě jsem spokojená tak jak jsem a nic co se týče chlapa, neplánuju. Soustředím se na příští rok, který pro mě bude hodně o změnách a to mě zaměstnává a dělá klidnou a spokojenou, prostě jsem šťastná i když sama… Ale radu nemám, protože vlastně nevím, jak se mi to stalo :) (podotýkám, že chlapi se mi stále mooooc líbí a jsou fajnoví, ale teď prostě žádného nechcu)

Presne tak, to desna zenska vlastnost, ta touha se drzet neustale nejakeho klacku :roll: Tleskam ti :potlesk: :hug:

• Citovat
  • Upravit
31.12.14 16:24

@Electrolux_EHM_4400 Děkuji, ale taky jsem taková byla, nemůžu v žádném případě soudit zakladatelku… Ale myslím, že to hodně bylo o tom, že „nestihnu“ mít děti, což je v mém věku myšlenka na místě… Teď jsem se na to vyprdla, prostě buď budou nebo nebudou a adopce je tady jako možnost vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
31.12.14 17:08

Zdravím, zakladatelko, máš úplně stejný problém jako já, tak to jsme dva, jestli tě tahle informace alespoň trochu uklidní :-). A já to řešil a také jsem dostal takové rady, co už víš nebo ti poradili ostatní (nehledat, netlačit na pilu a podobně). Ale tobě ještě můžu poradit, pokud jsi jen ve škole a v práci a jinak nic, to se asi opravdu moc neseznámíš. Takže více mezi lidi. A víš co? Já dostal takovou krásnou radu: „nehledat, ale komunikovat“. Ono na tom něco je :-).

Ti, co radí užívat si svobody, věnovat se tomu, co člověka naplňuje - fajn, souhlas, ale třeba v mém případě jsem si svobody užil až až, splnil si snad všechno možné a pokud mě něco naplňuje… snad už jen ta představa, že založím rodinu. Takže těžko na to nemyslet… Tohle ale asi není případ zakladatelky, když ještě studuje, takže zakladatelko, věnuj se tomu, co tě baví a naplňuje, splň si svoje sny a třeba se během té doby někdo najde :-). Když ne, tak alespoň zkusit ty seznamky. A to nutkání a obavy, že budeš sama… víš, dva roky to je úplné prd proti tomu, jak dlouho jsem já sám, takže klid :-).

Ta rada narazit na opravdového blbce, který z touhy po vztahu vyléčí, to je sice také prima, ale najít ho je asi tak stejně pravděpodobné jako najít někoho na normální vztah :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
31.12.14 19:31
@D. C. píše:
Zdravím, zakladatelko, máš úplně stejný problém jako já, tak to jsme dva, jestli tě tahle informace alespoň trochu uklidní :-). A já to řešil a také jsem dostal takové rady, co už víš nebo ti poradili ostatní (nehledat, netlačit na pilu a podobně). Ale tobě ještě můžu poradit, pokud jsi jen ve škole a v práci a jinak nic, to se asi opravdu moc neseznámíš. Takže více mezi lidi. A víš co? Já dostal takovou krásnou radu: „nehledat, ale komunikovat“. Ono na tom něco je :-).

Ti, co radí užívat si svobody, věnovat se tomu, co člověka naplňuje - fajn, souhlas, ale třeba v mém případě jsem si svobody užil až až, splnil si snad všechno možné a pokud mě něco naplňuje… snad už jen ta představa, že založím rodinu. Takže těžko na to nemyslet… Tohle ale asi není případ zakladatelky, když ještě studuje, takže zakladatelko, věnuj se tomu, co tě baví a naplňuje, splň si svoje sny a třeba se během té doby někdo najde :-). Když ne, tak alespoň zkusit ty seznamky. A to nutkání a obavy, že budeš sama… víš, dva roky to je úplné prd proti tomu, jak dlouho jsem já sám, takže klid :-).

Ta rada narazit na opravdového blbce, který z touhy po vztahu vyléčí, to je sice také prima, ale najít ho je asi tak stejně pravděpodobné jako najít někoho na normální vztah :nevim:.

Jaksy douloho sam?
Víš, jak pusobis? trochu lusrovski, ze vse vzdavas hnet, ale zase dyz mas moznost, jako tie randeta, tak zase ofrnujes nat tema dievcatama nos, lepsie aj pre zivot čosi vo strede, dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
31.12.14 20:23

No moje rada je nehledat a věnovat se sama sobě a být šťastná a ono to přijde samo. Já vždy někoho potkala v době kdy sem byla totálně spokojená sama se sebou a říkala si jak je super být sama, dělat sico chci, flirtovat a bum chlapS bývalým sem se rozešla na podzim, dlouho zklamaná, po 2 měsících sem našla zase vnitřní klid a zase žila naplno a říkala si jak ej fajn, že si můžu dělat co chci a zas jak na potovoru chlap ;) rozhodně sem nezahodila flintu do žita, občas sem na nějaký rande šla, ale nic sem neočekávala, teď mám super chlapa, nevím jak to dopadne ale oprvadu sem myslela, že takový už vymřeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí