Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kunča píše:
Jaksy douloho sam?
Víš, jak pusobis? trochu lusrovski, ze vse vzdavas hnet, ale zase dyz mas moznost, jako tie randeta, tak zase ofrnujes nat tema dievcatama nos, lepsie aj pre zivot čosi vo strede, dc.
@kunča, tohle není k tématu diskuse, ale nezačnu si něco s někým jen kvůli tomu, že o mě trochu projeví zájem. Musím mít zájem já, ale i ona, to zatím neklaplo…
@D. C. Tedy opravdu netuším, kde jsem radila zakladatelce narazit na blbce… byl to jen příklad toho, co asi udělalo tu změnu u mě, to je snad jasné, že nic takového nikomu nepřeju a rozhodně neradím ![]()
A do nového roku 2015 tedy přeji všem ženám i mužům MÉNĚ BLBCŮ!!! ![]()
@kunča píše:
Jaksy douloho sam?
Víš, jak pusobis? trochu lusrovski, ze vse vzdavas hnet, ale zase dyz mas moznost, jako tie randeta, tak zase ofrnujes nat tema dievcatama nos, lepsie aj pre zivot čosi vo strede, dc.
ty jakou řečí to píšeš? česky to není ani slovensky ![]()
nešlo by s tím něco udělat a psát trochu lidsky?
@starápaštika, tak to se ti omlouvám
. Ale já i příklady prostě beru jako radu.
Nezůstaneš sama. Co bys sama zůstávala a pokud ano, tak se jedná asi o karmický dluh.
Vem si to takhle. Je lepší být sama, naučit se žít sama se sebou v pohodě nebo mít sice chlapa-např. alkoholika, děvkaře, nemakačenka, dlužníka. Co je lepší?
Nemáš v okolí takové příklady?
Já jsem už tři roky sama. Po rozvodu jsem byla plná nadšení a optimismu, jak to pujde snadno a brzo si někoho najdu a ono ejhle. Tři roky utekly a jsem sama. Čím déle jsem sama, tím je mi hůř. A to nejsem nějaká naháněčka chlapů. Koníčky mám, zabavit se sama umím, vydělám si slušně, nejsem na nikom závislá. Jsou dny, kdy je to ok, ale pak přijdou chvíle, kdy je mi z toho fakt blbě. Vyzkoušela jsem vše. Seznamky, přes přátele, vyjít si někam i s tím, že jsem nehledala a stejně nic. V únoru 2014 jsem s tím byla naprosto smířená, že jsem sama, bylo mi fajn a objevil se po sedmi letech kamarád. Jup brala jsem to tak, setkali jsme se, nic jsem nečekala a on měl takové řeči, začal mě namotávat, já do toho spadla, pak se na to vykašlal, že chce svobodu a mě to odrovnalo, protože mi narušil můj klid a jsem na tom hůř než před tím. Kdybych ho nepotkala, bylo by mě líp.
Zdravím, velmi zajímavé téma. Řeším podobnou situaci. Rád bych si s tebou vyměnil nějaké postřehy. Určitě bych to neviděl nijak černě. Pokud máš zájem, napiš. Dostal jsem se sem náhodou, takže případně prosím soukromou zprávu.
@karll píše:
Zdravím, velmi zajímavé téma. Řeším podobnou situaci. Rád bych si s tebou vyměnil nějaké postřehy. Určitě bych to neviděl nijak černě. Pokud máš zájem, napiš. Dostal jsem se sem náhodou, takže případně prosím soukromou zprávu.
Nevím, jak psát soukromou zprávu…
Jen jsem chtěla napsat, že i když člověk vyzkouší vše a nefunguje nic, tak už v tom musí být snad prokletí. Mám za sebou i léčitele, kineziologii, osobní růst a taky jsem se ptala toho kejmoše, co se na mě vybodl, proč tomuto se tak stalo a řekl mi, že chce prostor a že když se nepřizpůsobím chlapovi, budu sama pořád. Hm, takže jsem i toto podstoupila, dala prostor, naznačila, že tedy se i v něčem přizpůsobím a stejně nic, nevymyslel nic, odpojil se a konečná. Už mi přijde, že jsou vše jen řeči a výmluvy. Takže je úplná náhoda, že jsem tu.
No zakladatelko, mně také občas přijde na mysl, že ohledně vztahů na mě padlo nějaké prokletí
. Protože jinak v životě mám ve všem možném štěstí, že by mi mohl kde kdo závidět, ale ty vztahy, kamarádství i další, to fakt nejde
. A nejen ženy, dokonce ani mezi muži se mi nedaří najít nějakou tu spřízněnou duši
.
@D. C. zdravím a můžu se zeptat? je problém příátelský vztah vůbec navázat anebo po seznámení pokračovat?
@D. C. píše:
No zakladatelko, mně také občas přijde na mysl, že ohledně vztahů na mě padlo nějaké prokletí. Protože jinak v životě mám ve všem možném štěstí, že by mi mohl kde kdo závidět, ale ty vztahy, kamarádství i další, to fakt nejde
. A nejen ženy, dokonce ani mezi muži se mi nedaří najít nějakou tu spřízněnou duši
.
Ale nemas penize si tu psal, tak ne ze mas vsechno.
@Malaga píše:
@D. C. zdravím a můžu se zeptat? je problém příátelský vztah vůbec navázat anebo po seznámení pokračovat?
Kamajadstvi se musi pjestovat
Ja na internet nedam co se tyka seznameni dopustit. Potkala jsem na na lide.cz meho manzela, jsme spolu 6 let, ok svoji a cekame holcicku. Nikdy jsem s nikym nebyla tak stastna a to celou dobu vztahu. Manzel je cizinec, ale je mi povahou a vsim mnohem blizsi nez predchozi partneri. Bez netu bych ho nikdy nepotkala, nase svety by se nikdy neprolnuly. Internet rozsiruje moznosti neskutecnym zpusobem.
@Anonymní píše:
Ja na internet nedam co se tyka seznameni dopustit. Potkala jsem na na lide.cz meho manzela, jsme spolu 6 let, ok svoji a cekame holcicku. Nikdy jsem s nikym nebyla tak stastna a to celou dobu vztahu. Manzel je cizinec, ale je mi povahou a vsim mnohem blizsi nez predchozi partneri. Bez netu bych ho nikdy nepotkala, nase svety by se nikdy neprolnuly. Internet rozsiruje moznosti neskutecnym zpusobem.
To je moc hezke. ![]()