Strach, že zůstanu sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
161
9.2.20 18:51

Taky se bojim, že zůstanu sama, ale mám dvě děti…12 letého kluka a roční holčičku, takže moje šance na seznámení nejsou takové, jako kdybych byla sama a někam chodila…samozřejmě, že s dcerkou a synkem pořád někam chodíme, vejletujeme, zajdu s kočárkem a přáteli do kavárny atd, nesedím vyloženě doma, ale všichni jak mě vidí s kočárkem, tak si automaticky myslí, že jsem zadaná…a bez dcery se taky moc nikam nedostanu..pár pokusu na seznámení bylo, ale všichni se zamilovali do dcerky..je to přeci krásný buclíček, ale syna nebrali, páč je to už puberták…a já nemám jen jedno ale dvě děti..přála bych si, aby se našel muž, kterej by měl rád moje obě děti, ne jen jedno :?taky jsem si podala inzerát, pár slušnych mužu se tam našlo, ale zase z daleka. Třeba z Ostravy a já jsem z jižních čech :( jinak tragédie :? samozřejmě, že tím, že mi chybí vztah, tak mi chybí i jiné věci co ke vztahu patří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.20 10:45

Ahoj, jsem právě v podobné situaci jako zakladatelka, ale problém je, že už si připadám jako Bridge Jones :roll:
za pár měsíců mi bude 36, jsem půl roku po rozchodu a prostě je to naprostá mizérie

v práci se nemám šanci seznámit (není s kým ani, všichni zadaní, nebo výrazně starší/mladší)

zkouším Edarling = katastrofa, jako maximálně tam přibude jeden nový profil týdně, to je zoufalství podle mě, vyhozené prachy :pocitac:

Tinder - probírám se fotkama chlápků ve slipech Tommy Hilfiger, v sauně, u sportáků a nejlepší jsou fotky z výtahů (mobilem)

už na mě nějak začíná padat fakt strach, že budu sama - kamarádka má úžasnou malou holčičku a mě tuhle napadlo, co když mi nikdo neřekne nikdy mami :nevim:

sama do dítěte nepůjdu, považuji to za sobecký čin a hlavně bych to finančně neutáhla, mám i malý byt 1kk v pronájmu

nevím co s tím, nevím kde hledat :-( a jak se smířit se situací?

• Citovat
  • Upravit
9045
28.8.20 11:00

Znám jednoho super kluka ve tvém věku, co touží po rodině. Nekuřák, dobrá práce, sympaťák. Je na seznamce, kdysi ho tam našla naše společná známá a říkala mi o tom. Napiš mi do SZ odkud jsi, když budete ze stejného města, tak ho na té seznamce zkusím najít a pošlu ti na něj odkaz. Jo a muže s pitomymi profilovkami nezatracuj, můj chlap měl na seznamce úplně otřesnou fotku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.20 11:17
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem právě v podobné situaci jako zakladatelka, ale problém je, že už si připadám jako Bridge Jones :roll:
za pár měsíců mi bude 36, jsem půl roku po rozchodu a prostě je to naprostá mizérie

v práci se nemám šanci seznámit (není s kým ani, všichni zadaní, nebo výrazně starší/mladší)

zkouším Edarling = katastrofa, jako maximálně tam přibude jeden nový profil týdně, to je zoufalství podle mě, vyhozené prachy :pocitac:

Tinder - probírám se fotkama chlápků ve slipech Tommy Hilfiger, v sauně, u sportáků a nejlepší jsou fotky z výtahů (mobilem)

už na mě nějak začíná padat fakt strach, že budu sama - kamarádka má úžasnou malou holčičku a mě tuhle napadlo, co když mi nikdo neřekne nikdy mami :nevim:

sama do dítěte nepůjdu, považuji to za sobecký čin a hlavně bych to finančně neutáhla, mám i malý byt 1kk v pronájmu

Ja mam taky pritele ze seznamky. Jsme spolu uz sest let a klape nam to. Potkali jsme se na Stesti.cz Drzim palce

• Citovat
  • Upravit
16438
28.8.20 12:11

Kámoška má muže z Jiskření (tuším, že se to tak jmenovalo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
28.8.20 12:31

Amateri-com jsou zlaty dul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12621
28.8.20 17:06
@Anonymní píše:

Zkus sezn. stesti, chaty ruzne, sveho nejleps. kamose jsem potkala na sexchatu, tak si piseme doted, chod do posiloven, sem tam do kavarny, jeden manik me oslovil u knihy a kavy, na prednasky..Sveho nynejsiho jsem potkala na zahradce hospudky, ale znali jsme se podle videni..oslovila jsem ho ja..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí