Strach, že zůstanu sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
3.1.15 09:49
@D. C. píše:
@kunča, tohle není k tématu diskuse, ale nezačnu si něco s někým jen kvůli tomu, že o mě trochu projeví zájem. Musím mít zájem já, ale i ona, to zatím neklaplo…

Je to k tematu vic nes si mislis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.1.15 20:53

Ahoj. Taky už jsem nějakou tu dobu sama. Nikdy bych nevěřila, že takhle dopadnu… :think: Asi jsem si štěstí na vztahy vybrala zamlada a teď jsem odsouzená k dožití o samotě 8) Měla jsem dlouhou dobu vztah, který směroval do manželství. Ale já se naeto tenkrát ještě necítila a riskla jsem skok do neznáma s jedním exotem… :oops: Zkušenost dobrá, taková transformační a sebeuvědomovací, takže nelituju :D Ale co teď s těmi nabytými vědomostmi, když se o to nemám s kým podělit…
Je mi teda zatím taky 31, tak ještě snad nějakou naději mám, ale nevim nevim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
3.1.15 22:01

Mám radu pro ženy i muže co se jim nedaří potkat vhodný protějšek.

Dělejte běžné činnosti jinak než jste zvyklí, abyste se dostali na nová místa nebo v jiných časech než normálně. Stačí třeba jít si zaplavat na jiný bazén než obvykle, jet do práce občas MHD místo autem, jít si nakoupit do jiného obchodu nebo zajít na oběd jinam než denně chodíte. Zajděte třeba na hřbitov nebo běžte na pohřeb úplně cizímu člověku. Potkáte lidi, kteří třeba i žijí někde blízko vás, a se kterými se prostě neustále míjíte v čase a prostoru jen kvůli svému zaběhnutému způsobu života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
5.1.15 17:36
@Malaga píše:
@D. C. zdravím a můžu se zeptat? je problém příátelský vztah vůbec navázat anebo po seznámení pokračovat?

Hmm… problém je navázat. Najít člověka, který mi přijde sympatický, s kterým si mám co říct a chci si s ním přinejmenším popovídat. Někdy mám pocit, že jsem se sem dostal jak z jiného světa :D .

@kunča píše:
Je to k tematu vic nes si mislis.

Fakt??? 8o Tak mi to prosím tě blíže vysvětli :-)

@kalamitaa, to je opravdu dobrá rada! Jo, když se člověk zamyslí, třeba i když jde člověk na oběd v jinou dobu než obvykle, vidí tam řadu „nových“ lidí, když člověk půjde někam, kde ještě nebyl, také tam budou jiní lidé. Teď už jen - v mém případě - nemít obavy ty lidi oslovit! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
5.1.15 18:31

Cim dyl si sam, tym si viac zvyknes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
5.1.15 20:56

Tak já to ještě jednou shrnu, @kunča, já na tebe působím tak, že hned vše vzdávám a když mám příležitost, tak ohrnuji nos. A říkáš, že čím déle jsem sám, tím více si zvyknu… na co? Být sám? Tím si nejsem jist, poslední dobou to jde spíš naopak opačným směrem, kdysi jsem byl sám a v pohodě, poslední dobou mi to nějak začíná více a více vadit :-).
A že ohrnuji nos? Náhodou, s jednou se mi velice dobře povídalo a druhou jsem velice rád poslouchal! Nic proti nim, ale nějak tak nevím, co si hlavně s tou druhou dále počít :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
5.1.15 21:18
@D. C. píše:
Tak já to ještě jednou shrnu, @kunča, já na tebe působím tak, že hned vše vzdávám a když mám příležitost, tak ohrnuji nos. A říkáš, že čím déle jsem sám, tím více si zvyknu… na co? Být sám? Tím si nejsem jist, poslední dobou to jde spíš naopak opačným směrem, kdysi jsem byl sám a v pohodě, poslední dobou mi to nějak začíná více a více vadit :-).
A že ohrnuji nos? Náhodou, s jednou se mi velice dobře povídalo a druhou jsem velice rád poslouchal! Nic proti nim, ale nějak tak nevím, co si hlavně s tou druhou dále počít :nevim:.

No ta vidis, dce, ptvni rozumnej koment, smrovat to do slabyn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
5.1.15 21:32
@kunča píše:
No ta vidis, dce, ptvni rozumnej koment, smrovat to do slabyn

Ale jak ti bylo řečeno, @kunča, i já bych rád tvým příspěvkům někdy rozuměl :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
5.1.15 23:09

A cemu nerozumis, dece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
11.1.15 23:58
@D. C. píše:
No zakladatelko, mně také občas přijde na mysl, že ohledně vztahů na mě padlo nějaké prokletí :-). Protože jinak v životě mám ve všem možném štěstí, že by mi mohl kde kdo závidět, ale ty vztahy, kamarádství i další, to fakt nejde :D. A nejen ženy, dokonce ani mezi muži se mi nedaří najít nějakou tu spřízněnou duši :nevim:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.1.15 00:00

Mám to stejně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.15 21:38

Tak mě bylo 31, jsem sama, pár nevydařených vztahů a strach, že umřu jako stará
zapšklá,,panna, mám taky :(

ze seznamky mám strach, kamarádka tam narazila na psychopata, kterého se nemohla zbavit!

jenže všude normální chlapi zadaní pochopitelně, na kurzech ženský!
tak já nevím…dítě chci, není s kým

na druhou si ted říkám, jestli je rozumné mít děti do téhle doby a bude hůř…

• Citovat
  • Upravit
Republic
23.11.15 21:44
@kalamitaa píše:
Mám radu pro ženy i muže co se jim nedaří potkat vhodný protějšek.Dělejte běžné činnosti jinak než jste zvyklí, abyste se dostali na nová místa nebo v jiných časech než normálně. Stačí třeba jít si zaplavat na jiný bazén než obvykle, jet do práce občas MHD místo autem, jít si nakoupit do jiného obchodu nebo zajít na oběd jinam než denně chodíte. Zajděte třeba na hřbitov nebo běžte na pohřeb úplně cizímu člověku. Potkáte lidi, kteří třeba i žijí někde blízko vás, a se kterými se prostě neustále míjíte v čase a prostoru jen kvůli svému zaběhnutému způsobu života.

Ja s timhle souhlasim, dokonce jsem neco podobneho chtela napsat v jine diskuzi. U me to bylo tak, ze jsem byla pet let sama, z vlastniho rozhodnuti po nekolika vlastne docela podobnych vztazich dlouhodobych, ale vlastne bez perspektivy…a tech pet let jsem si myslela, ze si srovnam myslenky, nebo tak neco:-) Nijak jsem si je nesrovnala:-D Jedine co, ze jsem dostala do veku, ze me zacali tikat bilogicke hodiny a tak jsem si dala inzerat, ze hledam vazny vztah…a asi za mesic me odepsal:-)…proste jsem diky tomu inzeratu vysla ze zabehlych kruhu…

• Citovat
  • Upravit
2263
24.12.15 09:40

Tak jsem si v praxi vyzkoušel tu radu, co tu dala @kalamitaa, prakticky jsem to udělal tak, že jsem začal chodit do práce jinudy. A víte, co to přineslo? Potkal jsem a potkávám tam občas dva známé z práce, s jedním tedy společně do práce jdeme, druhý mě občas i do té práce sveze :-). Ale jinak nic zvláštního :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.12.15 09:52

@D. C. tak super, nemusíš občas chodit pěšky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie