Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@D. C. Hendikep to jiste neni.Ale jde o to, že neni prilezitost seznámit se, protože porad chodim vsude s detmi, navic-nechci aby to vyznelo namyslene, ale nejsem skaredá:-), jsem štíhlá…tak kterýho chlapa napadne oslovit takovouhle maminu? Automaticky si musi myslet, že jsem zadaná. No a když mám deti pryc, tak jednou za cas si vyjdu s kamaradkama na vinko, ale stejne nás nikdo neosloví a když už, tak to jsou jen takoví ti týpci, co se chteji pobavit a nazdar…No a seznamky-na jedné jsem registrovaná a řekla bych, že tam to taky nevyjde. Zájemci pisou, ale zase-pripadá mi, že to jsou bud zoufalci a nebo jen takoví, co chteji sex..
Tak to co člověk vidí ve filmech, má do reality opravdu hodně daleko!
ono stačí ty reklamy v TV - nalíčená maminka ve společenských šatech vaří kávu v kuchyni, načež v pokoji sedí tatínek (většinou v obleku) a v úplně dokonale uklizeném pokoji je batole, které září v čistých šatičkách a spokojeně si hraje na zemi, to mě fakt dostává ![]()
tak ona by se těžko dělala reklama jak ze života: vyčerpaná maminka se snaží uklidit obývák, zatímco v pokoji se batolí děťátko ve svém již asi pátém bodíčku, pobryndaném (v tom lepším případě) a snaží se zdemolovat půlku bytu, načež dorazí ještě utahanější tatínek s otázkou - ježiš, co tady celej den děláš? ![]()
chlácholení pro tragédy znám velice dobře, slyším ho dost často, ještě lepší je ale věta: holka, já nemít toho Mirka, tak já vůbec nevím co bych dělala, to musí bejt hrozný hledat chlapa! ![]()
D. C. - jasně, písni, třeba si zajímavě popovídáme o tom: Jaké je to býti tragéd na vztahy ![]()
@salma84 - zrovna dneska mi kamarádka v dobrém říkala, jéžíš holka, ty jsi dobrá, já bych neuměla být sama, já jsem prostě rodinný typ… asi nemusím říkat, že jsem taky rodinný typ. Ale rozhodla se, že mi někoho najde. Pro začátek její bezdětný gynekolog
@EvulinkaB18, to máš také pravdu. Já občas, když jdu po ulici, vidím maminky s dětmi, no, někdy mě napadne myšlenka, že je třeba sama, ale následně, že nejspíše ne. Takže ji neoslovím, jenže já nejsem schopen oslovit vůbec nikoho
. A můžu se zeptat, co sis tam na tu seznamku o sobě napsala nebo co máš v inzerátu? By mě právě zajímalo, jestli mě by to zaujalo nebo ne
.
@salma84, můžeš zmínit nějakou konkrétní reklamu? A ta reklama jak ze života, na co by to byla reklama? ![]()
@EvulinkaB18 - mám to tak nějak podobný… mám dvě děti, vš a vypadám slušně… a mám profil na seznamce neb s dětma nebo na aerobicu těžko potkám chlapa s kterým si řekneme, že jsme oba volní a zajdeme někam na kafe… nemám na čele napsáno, že jsem volná. Chlapi se taky hlásí a buď to jsou tragédi a sexuální loudilové nebo mám i docela štěstí na úspěšný manažery a ti, aspoň ty „moji“, to mají hozený, že se chtějí především bavit a užívat si svoje těžce vydělaný peníze a musím říct, že by mne zruinovali (karibik, yachting…) + jsou hodně zahledění do svých koníčků, poslední dobou dost „frčí“ cyklistika… A třetí kategorie jsou takový ten nižší průměr, bohužel absolutně bez jiskry. Tak nějak mám pocit, že buď budu muset hodně slevit ze svých představ (ale jako fakt hodně) nebo budu sama, teoreticky bych asi zvládla sehnat někoho na sex. Ale kde vzít chlapa pro život, to tedy vůbec netuším…
@hypno246
ty jo, tak to závidím, já si musím dohazovat sama, všichni jsou buď zadaný a nebo mi bylo řečeno, že tohohle by mi fakt nepřáli ![]()
@hypno246 píše:
@EvulinkaB18 - mám to tak nějak podobný… mám dvě děti, vš a vypadám slušně… a mám profil na seznamce neb s dětma nebo na aerobicu těžko potkám chlapa s kterým si řekneme, že jsme oba volní a zajdeme někam na kafe… nemám na čele napsáno, že jsem volná. Chlapi se taky hlásí a buď to jsou tragédi a sexuální loudilové nebo mám i docela štěstí na úspěšný manažery a ti, aspoň ty „moji“, to mají hozený, že se chtějí především bavit a užívat si svoje těžce vydělaný peníze a musím říct, že by mne zruinovali (karibik, yachting…) + jsou hodně zahledění do svých koníčků, poslední dobou dost „frčí“ cyklistika… A třetí kategorie jsou takový ten nižší průměr, bohužel absolutně bez jiskry. Tak nějak mám pocit, že buď budu muset hodně slevit ze svých představ (ale jako fakt hodně) nebo budu sama, teoreticky bych asi zvládla sehnat někoho na sex. Ale kde vzít chlapa pro život, to tedy vůbec netuším…
tak vím o chlapovi, co mu nevadí ženská s dětma, takže si myslím, že šance je!
jinak souhlas, přesně tak znám chlapy co si tak zvykli na svůj single život, že potřebují akorát občas ten sex a tím to hasne, koníčky, lezení po skalách, tisíce km na kole, na co ženskou? ![]()
@D. C. píše:
@EvulinkaB18, to máš také pravdu. Já občas, když jdu po ulici, vidím maminky s dětmi, no, někdy mě napadne myšlenka, že je třeba sama, ale následně, že nejspíše ne. Takže ji neoslovím, jenže já nejsem schopen oslovit vůbec nikoho. A můžu se zeptat, co sis tam na tu seznamku o sobě napsala nebo co máš v inzerátu? By mě právě zajímalo, jestli mě by to zaujalo nebo ne
.@salma84, můžeš zmínit nějakou konkrétní reklamu? A ta reklama jak ze života, na co by to byla reklama?
reklama to byla myslím na plíny, jakože díky těmhle plínkách si děťátko vesele hopsá v suchu a rodiče jsou spokojení a klidní ![]()
@D. C.
Mám tam napsané doslova: 3 proti 1…anebo hledám zatim nekoho na dopisování, pozdeji přátelství a cas ukáže..
Chlapi píšou, ale opravdu mám MEGA smulu.Kdo se mi nelíbí, ten má zájem. Kdo se líbí me, tak ten mi napise, že hledá jen sex, pripadne nehledá nikoho a na seznamce je ted cerstve po rozchodu jen tak ze zvedavosti, nebo proste na vztah nemá cas…
@hypno246 Presne jak píšeš, ta treti kategorie je ten horší prumer. Zrovna ted si pisu s takovým „obtloustejsim“…i když po pismenkách vypadá fajn.Ale já nikdy na tlustejsi chlapi s pupkem nebyla, stejne tak se mi nelíbí plešatí a nebo malí kluci. Já mám 168cm a menší jak já proste nemaji sanci, nelibi se mi malí chlapi…Ale jak to tak vidim, také budu muset sve pozadavky hooodne snižit, abych nezustala sama ![]()
@EvulinkaB18 no a já měřím dokonce 175 cm a ty menší chlapi si prostě pár cm přidávaj, takže pokud chlap uvede, že má 175, ve skutečnosti má tak 172… včera jsem byla na rande s jedním chlapíkem, který tvrdil, že měří 178 a ve skutečnosti byl výrazně menší než já. A musím říct, že dle fotky, kterou mi poslal, bych ho snad ani nepoznala. Samozřejmě tenhle by o mne měl zájem. Ale kromě toho, že neměří, kolik má, nevypadá, tak jak má, tak má i pár charakterových chyb… prostě ne, no.
Ale nevadí mi plešatí. Pupek se mi samozřejmě taky nelíbí ale nevadí mi celkově mohutní chlapi. V některých případech mi přijde, že jsou i hoši k sobě dost nekritičtí. Podle mailu mám pocit, že si píšu s Bradem Pittem a pak pošle fotku a já se nestačím divit.
A stejně tak jako tobě mi přijde, že těm pěkným jde hlavně o sex. Mimochodem na jaké jsi seznamce?
Já si teď zrovna říkám, teď byly ty Vánoce, v televizi spousta pohádek, vzpomeňte na všechny ty princezny a prince, co se museli vdávat či ženit, ale nechtěli. Můžeme být ještě rádi
. No, pravda, že těm bylo dvacet, možná ani to ne, my jsme trochu jiná liga
.
Děvčata, buďte ráda, že vám na těch seznamkách alespoň někdo píše. Já buď vystavím… dejme tomu 3 inzeráty a dostanu jednu odpověď. Nebo napíšu sám pěti lidem a odepíše mi jedna. To pak člověka opravdu nebaví. Je pravda, že jsem ušetřen hloupých keců zase.
Hm, tyhle inzeráty typu „zatím na dopisování“ mi obvykle nevadí. Jen pořád nechápu, proč si se mnou nechce ani dopisovat nikdo, kdo je také z jižních Čech. Tedy nedávno jedna jo, ale když jsem viděl, že má základní vzdělání a v každé větě tak dvě tři pravopisné chyby, tak to jsem zase nemohl já… ![]()
@hypno246 Já jsem na stesti.cz…Zrovna ted mi tam nechal jeden týpek „stopu“, že by chtel se mnou sex. Nereagovala jsem na to a on mi napsal:Ahoj, sejdeme se? Moc se mi líbíš…Poslala jsem ho s prominutim do patričných mist, protože mám v inzerátu jasne napsané co chci a nechci, jsem matka od dvou deti, sve jsem si prožila a zažila a na tohle fakt momentálne nemám žaludek…Jo, uznávám-vždy jsem vyhledávala takové ty frajery, po kterých letela každá holka…Ale ty doby minuly, ted hledám nekoho normálniho…jak vzhledove, tak povahou…Nechci modela, ale proste normál chlapa, za ktereho bych se nemusela stydet…Ty jsi na jaké seznamce?
No on s princem to moc princeznovský život být nemusí že ![]()
tak mě teda na seznamce odepsala banda úchylů, pár ženatých a někteří co
psali věty jako: si hezká, dáš mi svuj mobyl? ![]()
už tam nechodím, nemá to cenu, přesně je to stylem, že když se mi někdo zdál Ok, tak se neozval on a píšou většinou totální zoufalci co píšou básně apod. ![]()
@D. C.
ty jsi z Jižních Čech? ach jooo, v Praze všichni normální chlapi umřeli
@EvulinkaB18 - byla jsem na stesti a to byla velká traedie, teď jsem na edarlingu, ten mi přijde významně lepší. Ale já neměla na štěstí fotku, to určitě v odezvě taky hrálo roli.
@hypno246 Já jsem si kdysi na Štěstí partnera našla, byli jsme spolu 3 roky
. Moje kamarádka má ze Štěstí manžela a dvě děti.
@Meha - a jak je to dlouho? Mne přijde že štěstí už není co bývalo (alespoň, co se o štěstí psalo v různých diskusích - narazila jsem na hromadu příspěvků o holkách, který si tam našly partnera).