Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@D. C. píše:
Tak jsem si v praxi vyzkoušel tu radu, co tu dala @kalamitaa, prakticky jsem to udělal tak, že jsem začal chodit do práce jinudy. A víte, co to přineslo? Potkal jsem a potkávám tam občas dva známé z práce, s jedním tedy společně do práce jdeme, druhý mě občas i do té práce sveze. Ale jinak nic zvláštního
.
no tak já nevím, změnu trasy do práce měnit nelze, v MHD se mnou jezdí víc ženských než chlapů, chlapi čučí do mobilu a hrají hry nebo koukají na filmy, v životě nezvednou ani hlavu ![]()
už to vzdávám, prostě v 31 hledat chlapa je prostě tragédie!!!
Poselství tedy je, že když neuděláme sami změnu, nic se samo nejspíš nezmění.
Škoda, že jsem místo těch známých nepotkal alespoň jednu známou, to by bylo jistě zajímavější
.
@salma84, z toho si nic nedělej, ony do toho mobilu čučí i většina ženských
.
A co zkusit typicky ženský/mužský koníček a přihlásit se do kurzu?
No, tak zkoušela jsem např. kurz focení(nějak mě to chytlo) převažovaly opět ženské, jeden zadaný chlap a jeden frajírek ![]()
kamarádka byla na kurzu vaření a kromě jednoho zástupce,,menšin,, žádný chlap!
další rok za mnou a já furt čekám, kdy konečně přijde normální, slušný chlap, co to bude myslet aspoň trochu vážně ![]()
@salma84 píše:
No, tak zkoušela jsem např. kurz focení(nějak mě to chytlo) převažovaly opět ženské, jeden zadaný chlap a jeden frajírek![]()
další rok za mnou a já furt čekám, kdy konečně přijde normální, slušný chlap, co to bude myslet aspoň trochu vážně
Chlapi jsou bohužel spíš v hospodách a barech. Pak doma u pc a nebo čumí do mobilu. A takoví chlapi nestojí za nic.
Je to těžké.
@salma84 píše:
No, tak zkoušela jsem např. kurz focení(nějak mě to chytlo) převažovaly opět ženské, jeden zadaný chlap a jeden frajírek![]()
další rok za mnou a já furt čekám, kdy konečně přijde normální, slušný chlap, co to bude myslet aspoň trochu vážně
nejvíc chlapů jsem kolem sebe měla, když jsem dělala zbroják… ![]()
@salma84
Já kdysi chodila dva roky na kung-fu.
Samí chlapi a nápadníků dost, doporučuju ![]()
@salma84 píše:
no tak já nevím, změnu trasy do práce měnit nelze, v MHD se mnou jezdí víc ženských než chlapů, chlapi čučí do mobilu a hrají hry nebo koukají na filmy, v životě nezvednou ani hlavuuž to vzdávám, prostě v 31 hledat chlapa je prostě tragédie!!!
Nevzdávej to! Já po rozchodu hledala chlapa ve 32 a ve 34 jsem se vdávala za svoje životní štěstí!
@Kobliha51 píše:
Chlapi jsou bohužel spíš v hospodách a barech. Pak doma u pc a nebo čumí do mobilu. A takoví chlapi nestojí za nic.Je to těžké.
Já na toho svýho narazila v hospodě
,jsme spolu 18 let. ![]()
@salma84 píše:
To mně schválně někdo vysvětlete, co je tím vůbec myšleno, „myslet to aspoň trochu vážně“? A pokud to nemyslí vážně, jak to tedy vlastně myslí? Rád se přiučím
.
@D. C. píše:
To mně schválně někdo vysvětlete, co je tím vůbec myšleno, „myslet to aspoň trochu vážně“? A pokud to nemyslí vážně, jak to tedy vlastně myslí? Rád se přiučím.
Já to chápu tak, že myslet vážně, je myslet na dlouhodobý vztah.
Opakem je myslet jen na „zásun“
, příp. se jen jinak rozptýlit.
@Meha píše:
Já to chápu tak, že myslet vážně, je myslet na dlouhodobý vztah.
Opakem je myslet jen na „zásun“, příp. se jen jinak rozptýlit.
přesně tak jsem to,,vážně,, myslela
když nějaký chlap měl zájem, tak se ukázalo, že to tak,,vážně,, myšleno nebylo, že jenom hledal občasné povyražení, jinak cestoval, měl kariéru a kamarády
v téhle zemi je přes 10 milionu lidí a zdá se, že normální chlapi vymřeli jako dinosauři nebo co ![]()
@salma84 píše:
přesně tak jsem to,,vážně,, myslelakdyž nějaký chlap měl zájem, tak se ukázalo, že to tak,,vážně,, myšleno nebylo, že jenom hledal občasné povyražení, jinak cestoval, měl kariéru a kamarády
v téhle zemi je přes 10 milionu lidí a zdá se, že normální chlapi vymřeli jako dinosauři nebo co
Tak si dej chvíli pauzu, věnuj se sama sobě, musíš načerpat trochu pozitivní energie a pak se do toho zase pustit.
Já jsem sama od června a přiznám se, že mi prostě chlap chybí, nejen kvůli sexu, ale prostě ta blízkost…
jediný kdo mi píše, že mu chybím je O2 ![]()
@salma84 píše:
Já jsem sama od června a přiznám se, že mi prostě chlap chybí, nejen kvůli sexu, ale prostě ta blízkost…jediný kdo mi píše, že mu chybím je O2
Já jsem byla bez vážného vztahu rok a půl, taky jsem přežila. Ano, partner mi chyběl, ale zase jsem nechtěla někoho za každou cenu.