Strach, že zůstanu sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
27.12.15 21:50
@D. C. píše:
Tak jsem si v praxi vyzkoušel tu radu, co tu dala @kalamitaa, prakticky jsem to udělal tak, že jsem začal chodit do práce jinudy. A víte, co to přineslo? Potkal jsem a potkávám tam občas dva známé z práce, s jedním tedy společně do práce jdeme, druhý mě občas i do té práce sveze :-). Ale jinak nic zvláštního :-).

no tak já nevím, změnu trasy do práce měnit nelze, v MHD se mnou jezdí víc ženských než chlapů, chlapi čučí do mobilu a hrají hry nebo koukají na filmy, v životě nezvednou ani hlavu :nevim:

už to vzdávám, prostě v 31 hledat chlapa je prostě tragédie!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
27.12.15 22:29

Poselství tedy je, že když neuděláme sami změnu, nic se samo nejspíš nezmění.

Škoda, že jsem místo těch známých nepotkal alespoň jednu známou, to by bylo jistě zajímavější :-).

@salma84, z toho si nic nedělej, ony do toho mobilu čučí i většina ženských :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.12.15 22:31

A co zkusit typicky ženský/mužský koníček a přihlásit se do kurzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
29.12.15 08:14

No, tak zkoušela jsem např. kurz focení(nějak mě to chytlo) převažovaly opět ženské, jeden zadaný chlap a jeden frajírek :,(

kamarádka byla na kurzu vaření a kromě jednoho zástupce,,menšin,, žádný chlap!

další rok za mnou a já furt čekám, kdy konečně přijde normální, slušný chlap, co to bude myslet aspoň trochu vážně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.12.15 08:20
@salma84 píše:
No, tak zkoušela jsem např. kurz focení(nějak mě to chytlo) převažovaly opět ženské, jeden zadaný chlap a jeden frajírek :,(

další rok za mnou a já furt čekám, kdy konečně přijde normální, slušný chlap, co to bude myslet aspoň trochu vážně :nevim:

Chlapi jsou bohužel spíš v hospodách a barech. Pak doma u pc a nebo čumí do mobilu. A takoví chlapi nestojí za nic. :pocitac: Je to těžké.

• Citovat
  • Upravit
26270
29.12.15 08:27
@salma84 píše:

další rok za mnou a já furt čekám, kdy konečně přijde normální, slušný chlap, co to bude myslet aspoň trochu vážně :nevim:

nejvíc chlapů jsem kolem sebe měla, když jsem dělala zbroják… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
29.12.15 08:30

@salma84
Já kdysi chodila dva roky na kung-fu.
Samí chlapi a nápadníků dost, doporučuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
29.12.15 08:31
@salma84 píše:
no tak já nevím, změnu trasy do práce měnit nelze, v MHD se mnou jezdí víc ženských než chlapů, chlapi čučí do mobilu a hrají hry nebo koukají na filmy, v životě nezvednou ani hlavu :nevim:už to vzdávám, prostě v 31 hledat chlapa je prostě tragédie!!!

Nevzdávej to! Já po rozchodu hledala chlapa ve 32 a ve 34 jsem se vdávala za svoje životní štěstí!

• Citovat
  • Upravit
bamba
29.12.15 08:40
@Kobliha51 píše:
Chlapi jsou bohužel spíš v hospodách a barech. Pak doma u pc a nebo čumí do mobilu. A takoví chlapi nestojí za nic. :pocitac: Je to těžké.

Já na toho svýho narazila v hospodě :mrgreen:,jsme spolu 18 let. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2264
29.12.15 09:25
@salma84 píše:

To mně schválně někdo vysvětlete, co je tím vůbec myšleno, „myslet to aspoň trochu vážně“? A pokud to nemyslí vážně, jak to tedy vlastně myslí? Rád se přiučím :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
29.12.15 09:29
@D. C. píše:
To mně schválně někdo vysvětlete, co je tím vůbec myšleno, „myslet to aspoň trochu vážně“? A pokud to nemyslí vážně, jak to tedy vlastně myslí? Rád se přiučím :-).

Já to chápu tak, že myslet vážně, je myslet na dlouhodobý vztah.
Opakem je myslet jen na „zásun“ ;), příp. se jen jinak rozptýlit.

• Citovat
  • Upravit
318
29.12.15 09:34
@Meha píše:
Já to chápu tak, že myslet vážně, je myslet na dlouhodobý vztah.
Opakem je myslet jen na „zásun“ ;), příp. se jen jinak rozptýlit.

přesně tak jsem to,,vážně,, myslela

když nějaký chlap měl zájem, tak se ukázalo, že to tak,,vážně,, myšleno nebylo, že jenom hledal občasné povyražení, jinak cestoval, měl kariéru a kamarády

v téhle zemi je přes 10 milionu lidí a zdá se, že normální chlapi vymřeli jako dinosauři nebo co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
29.12.15 09:39
@salma84 píše:
přesně tak jsem to,,vážně,, myslela

když nějaký chlap měl zájem, tak se ukázalo, že to tak,,vážně,, myšleno nebylo, že jenom hledal občasné povyražení, jinak cestoval, měl kariéru a kamarády

v téhle zemi je přes 10 milionu lidí a zdá se, že normální chlapi vymřeli jako dinosauři nebo co :zed:

Tak si dej chvíli pauzu, věnuj se sama sobě, musíš načerpat trochu pozitivní energie a pak se do toho zase pustit.

• Citovat
  • Upravit
318
29.12.15 09:54

Já jsem sama od června a přiznám se, že mi prostě chlap chybí, nejen kvůli sexu, ale prostě ta blízkost…

jediný kdo mi píše, že mu chybím je O2 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
29.12.15 10:01
@salma84 píše:
Já jsem sama od června a přiznám se, že mi prostě chlap chybí, nejen kvůli sexu, ale prostě ta blízkost…jediný kdo mi píše, že mu chybím je O2 :think:

Já jsem byla bez vážného vztahu rok a půl, taky jsem přežila. Ano, partner mi chyběl, ale zase jsem nechtěla někoho za každou cenu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky