Studené léto?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140233
1.6.19 18:13
@aiwwa píše:
Hnusně vedro, :pocitac:

jj, máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115847
1.6.19 18:14
@Bábrdl píše:
Kde? :lol: :lol: :lol:

Blízké okolí Prahy. Plela jsem zahradu a málem jsem zdechla. Ale zas, opálená jsem moc hezky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115847
1.6.19 18:16

@Bábrdl @Klopotkova holky, přiznejte se, že vy jste původem Afričanky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65058
1.6.19 18:20

@Bábrdl u nás dnes většinu dne pod mrakem, i lehce sprchlo. Asi se někam odstěhuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.6.19 18:25
@aiwwa píše:
@Bábrdl @Klopotkova holky, přiznejte se, že vy jste původem Afričanky? :mrgreen:

U mě je to jednoznačně věkem. :mrgreen: Čím jsem starší, tím hůř snáším ošklivé počasí a naopak hezké mi zvedá náladu. Zs mlada jsem taky hodně jela v tom, jak miluju zataženo, pošmozrno í… Taková ta pubertální temnota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.6.19 18:40
@Bábrdl píše:
U mě je to jednoznačně věkem. :mrgreen: Čím jsem starší, tím hůř snáším ošklivé počasí a naopak hezké mi zvedá náladu. Zs mlada jsem taky hodně jela v tom, jak miluju zataženo, pošmozrno í… Taková ta pubertální temnota.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
75558
1.6.19 20:31
@aiwwa píše:
Hnusně vedro, :pocitac:

Kuš, babo!! :cert:
Bylo přiměřeně, přiměřeně. :srdce:
Do cca 35° je to pohodička.
Ale pár dní hnusnýho počasí si taky dokážu užít na max, obzvlášť, když se můžu zašít do tepla doma s knížkou a nikam nemusím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.6.19 12:03

Už to jede, už se to rozjíždí, psychika se zlepšuje, nálada stoupá, v pátek pak příjemné svlaženíčko. Ale stále přijatelné teploty okolo 22 až 25, aby se tu nefrfňalo, že je moc horko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.6.19 12:26
@Bábrdl píše:
Už to jede, už se to rozjíždí, psychika se zlepšuje, nálada stoupá, v pátek pak příjemné svlaženíčko. Ale stále přijatelné teploty okolo 22 až 25, aby se tu nefrfňalo, že je moc horko. :mrgreen:
:dance: :dance: :dance: jsem šťastná :dance: :dance: :dance:
  • Citovat
  • Upravit
115847
3.6.19 12:27
@Bábrdl píše:
Už to jede, už se to rozjíždí, psychika se zlepšuje, nálada stoupá, v pátek pak příjemné svlaženíčko. Ale stále přijatelné teploty okolo 22 až 25, aby se tu nefrfňalo, že je moc horko. :mrgreen:

ale to máš klimu a to jsou teploty doma ne? U nás včera 32 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.6.19 12:53
@aiwwa píše:
ale to máš klimu a to jsou teploty doma ne? U nás včera 32 stupňů.

Tím myslím, že po pátku se mírně ochladí, ale zůstane to fajn. :mrgreen:
Doma máme stále příjemně. A kdyby bylo nějak moc zle, ve spodním patře máme takový polosuterrénní byt, okna asi metr nad úrovní terénu. Tam je 21 stupňů no matther what :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.06.19 v 12:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.6.19 12:56
@Klopotkova píše: :dance: :dance: :dance: jsem šťastná :dance: :dance: :dance:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Užívejme, dokud je co :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.6.19 12:58
@Bábrdl píše: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Užívejme, dokud je co :lol:

Právě, ať neklepeme třeba v v červenci kosu… :roll:

• Citovat
  • Upravit
115847
3.6.19 13:00

@Bábrdl v tomhle se neshodneme, pro mě je fajn zataženo, maximálně polojasno a do 23 stupňů.
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.6.19 16:13
@Bábrdl píše:
Tím myslím, že po pátku se mírně ochladí, ale zůstane to fajn. :mrgreen:
Doma máme stále příjemně. A kdyby bylo nějak moc zle, ve spodním patře máme takový polosuterrénní byt, okna asi metr nad úrovní terénu. Tam je 21 stupňů no matther what :mrgreen:Příspěvek upraven 03.06.19 v 12:56

to se nekdo ma. My mame byt s okny na jiho-vychod a jiho-zapad. Cili jak je den dlouhy, tak na do bytu sviti slunicko. V zime super, v lete sauna. A to nejlepsi nakonec. Jsme v nejvyssim patre hned pod strechou, takze nam pece jeste na hlavu. :mrgreen:

Protislunecni opatreni:

• jichovychodni stranu bytu jisti jungle na balkone. Rajcata do vysky 2m prijemne cloni slunecni inferno po ranu, odparujici voda z kvetinacu taky ochlazuje.
  • jiho-zapadni strana: vekovni rolety instalovane minuly rok na podzim a tim padem neotestovana ucinnost. Nedokazu si predstavit, ze to rolety zvladnou samy i kdyz mi toto bylo slibovane panem, co to instaloval. Jinak bude nasledovat klimatizace bez venkovni jednotky instalovana na stenu a JE TO! To by bylo, aby nebylo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová