SUV - jaké vybrat?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
544
17.7.13 20:57

Ahoj holky, prosim o radu. Z manzelem vybirame bezpecnejsi auto a nemuzeme se porad rozhodnou. Uvazujeme o Volvo XC90, nebo touareg a nebo nova kia sportage. Jake mate z temito auty zkusenosti? Kolik je tam mista atd. Bude to nase hlavni rodinne auto, mame Fabia, ale ta je jen na pojizdecky po meste a ta bezpecnost u ni neni. Dik za rady. :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.7.13 21:09

Mamka ma Touareg a je opravdu spokojena! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
17.7.13 21:16

@Barca12345 To jsem rada, ze mate pozitivni zkusenost. Manžel v Touaregu jel a byl nadseny, ale ta cena je silena. A chce automat, to jsem nikdy neridila, tak to bude sranda :) :) :) :) Jestli se vubec rozjedu :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.7.13 21:17
@sofia3 píše:
@Barca12345 To jsem rada, ze mate pozitivni zkusenost. Manžel v Touaregu jel a byl nadseny, ale ta cena je silena. A chce automat, to jsem nikdy neridila, tak to bude sranda :) :) :) :) Jestli se vubec rozjedu :) :) :) :)

Spis bacha na brzdeni, nez rozjezdy… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale je to o zvyku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
17.7.13 21:18

@sofia3 - mame tri roky automat a ja uz nechci nikdy manual! A to jsem umela radit dobre, ale z toho automatu jsem nadsena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
17.7.13 21:21

Fakt jste holky nadsene z automatu? Ja mam trochu strach, ale hodne lidi rika, ze pokud clovek zkusi automat, uz nechce nic jineho. A nekazi se ten automat? To jsem zase nekde zaslechla, ze je poruchovy. Ale nevim, je to mozna „jedna babka povidala“ :D :D :D :D :D Vsak to znate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
17.7.13 21:23

@sofia3 - ja jsem z nej nadsena! Mame novy auto, tak snad nez by se mohlo kazit koupime novy :mrgreen: ty novy automaticky prevodovky jsou uz lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
17.7.13 21:36

@kačka25 Fakt jsou ty novy prevodovky lepsi? Taky chcem kupovat novy, takze tam jsou snad i zaruky. Ale ten muj manzilek se nemuze porad rozhodnout jaky auto, jeden den je to jedno auto, druhy den druhe atd. Chlapi no :D :D :D :D :D Ale meli jsme Kia Sportage, dva roky starou a chlap do nas narazil z boku, a kdyby jsme nemeli SUV, tak uz si tu s Vama nepisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
17.7.13 21:42

@sofia3 - jsou lepsi a hlavne vicestupnovy. Driv to cukalo, jak to radilo a ted je to dobry. My mame dzipa Mercedes, meli jsme vzdycky nizky auto a ja se velkeho bala a dneska bych ani nahodou nemenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
17.7.13 22:08

@kačka25 Manzel rika taky, ze jedine veliky auto, po zkusenosti, ze nam zachranilo zivot, tak urcite. I kdyz je spotreba vyssi, tak to za to stoji, hlavne za bezpecnost nasich deti. My mame jeste Fabii, ale s tou jen po meste, dal by jsme s ni nejeli, bo ta bezpecnost je nekde jinde a fakt mame strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.14 12:56

Ahojky, našla jsem tohle téma, nebudu zakládat nové. Řešíme momentálně doma, jaké auto pořídit.
Jsme mladá rodina s dcerkou a pejsanem. Bydlíme v bytě, já jsem majitel, byt je OV. Auto máme momentálně Fabii r. v.2006, 1.2 objem, takže nejede absolutně, ale do školky a po městě to stačí, ale někam dál pekelný… jinak žádná koroze, nic, většina vyměněná, nová.
Fabii jsem dostala k narozeninám osmnáctým já, od té doby ji máme, ale už si myslím, že je načase něco svého.. a hlavně většího a silnějšího.
Jsme s partnerem sedm let..a chci „další krok“.. neumím to popsat :P
Já jsem pro Hyuindai Tucson, nebo Kiu Sportage, možná i Santa Fe. Co jsem koukala, dá se v bazaru hodně pěkné se slušně najeto sehnat okolo sto tisíc, a leckde vezmou vaše auto protiúčtem a zbytek splátkově.

Dá se když nejsme manželé auto dohromady koupit?
Díky za rady a tipy.

• Citovat
  • Upravit
35318
28.10.14 12:59

Nechci rypat, jen se zeptam, na co je ve meste( pises, ze bydlite v byte, tak asi ve meste) SUV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.10.14 13:00
@Anonymní píše:

Dá se když nejsme manželé auto dohromady koupit?

To nechápu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
28.10.14 13:02
@mroe píše:
Nechci rypat, jen se zeptam, na co je ve meste( pises, ze bydlite v byte, tak asi ve meste) SUV?

SUV není terénní auto, je to silničák, který vyjede o něco větší kopec, než obyčejný malý silničák :lol:
My sice nebydlíme ve městě, ale jezdíme taky spíš po silnicích a máme Hyundai Tucson. Je z toho lepší rozhled než třeba z tý Fabie.

• Citovat
  • Upravit
35318
28.10.14 13:04

Tak nez z Fabie je asi vetsi vyhled skoro ze vsech aut, ne? Mne jen zarazi ten prechod od male Fabie k te velke „krave“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák