Syn nechce tátu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.24 14:13

Hlavní myšlenkou bylo, zda je normální, že dítě takhle mluví o tátovi a aby se ho bálo… Jestli se něco stalo, nebo to je jen období… protože se ten stav rapidně během 3 týdnů zhoršil.

• Citovat
  • Upravit
41130
15.11.24 14:17
@Anonymní píše: Více

Na to, že tu píše tvůj manžel „nic“? :think: zajímavé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
15.11.24 14:19

Manžel je teď doma. s Tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.24 14:21
@Keyllah píše: Více

Jo? Ani si nemyslím. Raději se přes den věnuji dětem, než abych trávila hodiny s mobilem v ruce 😊 a nebudu si s ním dopisovat přes diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
41130
15.11.24 14:24
:think: a co si s ním promluvit? :think: a je to tedy tvůj manžel? nebo si tu z nás děláte legraci? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SM488
15.11.24 14:47

Apropos, vy dvaja, co sa tu hadate cez diskusiu - synovia v istom obdobi odmietaju otca. Proste sa to stava.
A to, ze dve male deti dokazu vycerpat rodicov do tej miery, ze sa zacnu hadat casto aj pre kraviny (blby prasok na pranie), je normalne. Na tom zivot nestoji.
Mame jedno dieta, trosku narocnejsie, takze toho bolo, kym bol maly aj za dvoch. Ja som bol tiez za toho blba, co to so synom nevie. Ale moja zena to teda rozhodne nehrotila a nevyhrozovala rozvodom. A tiez som casto nemal dobru naladu, prisiel som z prace, nafasoval dieta so slovami „okup, uloz spat, odpadavam“. Tiez som bol ten, co robil kadeco zle a pocuval som kopec pindov (este aj od vlastnej mamy a svokry). A sex… ten vymizol uplne. Na dlhe roky, az ma to dopracovalo na pokraj depresie a k uvaham, ci ma to nase spoluzitie zmysel.
Prekonali sme to, ale lahke to nebolo.

Pre zakladatelku - nebazirovat na hovadinach typu praci prasok, vsak sa to operie tak ci onak, nebyt 150% mama a 0% partnerka, lebo to je to, co sposobuje hromadu problemov. A vyhrazanie sa rozvodom je naozaj tazky kaliber. (To u nas padlo snad len v totalnej krize.)

Pre manzela - vydrzat a z blbych kecov si vela nerobit. Nik nerobi nic bez chyby. Ja som tiez musel hladat, ako so svojim synom vychadzat, hoci som sa onho musel starat po narodeni, kedze zena bola v nemocnici.

Apropos, je vzdy, ked mam pocit, ze by som mal citat myslieky, hovorim, ze nevyslovene zelanie neexistuje. Takze chlapovi treba jasne povedat, co od neho chceme. A naopak to funguje asi tiez. Domyslat si, co chce povedat ten druhy, je, zial, nebezpecne. A domyslame aj my chlapi, hoci zeny su v nevyslovenych ocakavaniach asi vacsie prebornicky.

Hadzat vztah za hlavu kvoli akutnej krize? Dobre si to premyslite, nez nieco nadobro pokazite.

• Citovat
  • Upravit
SM488
15.11.24 15:02

Zakladatelka - k tomu praniu - ono treba chlapovi aj vysvetlit, co sa s cim perie a na akom programe. Nie len pindat.
Aj ja leziem obcas zene na nervy, ked sa furt vypytujem, ci mozem skombinovat to a ono predtym, nez to strcim do pracky. Co tak to vysvetlit bez zlostnej reakcie?
A keby sa aj cosi blbo opralo, je to naozaj taka tragedia?
A uz sme to naucili aj syna a pranie uz neriesime. Pracku obsluhuje ten, kto je nablizku.

• Citovat
  • Upravit
76433
15.11.24 16:30

ale nebyla jsi ve střídavce, jednou za rok se to dalo s otcem přežít, to je úplně jiná situace, než dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
15.11.24 16:37
@Keyllah píše: Více

jo, dělají si z nás legraci,
možná je to ta stejná spisovatelka jako včera Josefína a Pepa,
už tu nemá smysl přemýšlet nad radami nikomu, kromě stálých uživatelů - anonymní a dnes založené nicky jsou na 99 % trollové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
15.11.24 18:11
@SM488 píše: Více

Toto si robíš trochu srandu, že? Dospelému človeku vysvetľovať ako sa perie? A ešte aby sa ma „furt“ pýtal, čo sa pri praní môže alebo nemôže skombinovať? Ako ja sa niekedy ani nečudujem, že sa ženy k svojim partnerom správajú ako k deťom, ak sa oni správajú tak ako ty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
15.11.24 18:13
@Ryksa píše: Více

tady si z nás dělá perdel více uživatelů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
15.11.24 18:19

Ja jsem se te ptala na pár veci a neodpovedela jsi tak to zkusim znova.
1. Das mu tech 20 min pokud neco nehori doma když prijde z práce?
2. Co delate spolu jako par? Nebo jste jen rodiče a manžel jako chlap te prestal zajímat?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
15.11.24 18:21
@Tom304 píše: Více

Ja ti i verim, myslim ze tvá žena to strašně hroti

• Citovat
  • Upravit
3267
15.11.24 18:40

Ocenujem ze je tu konecne diskusia kde su obe strany zucastnene a ako sa vela krat pisalo bez znalosti nazoru 2 strany je tazke sudit.

Uz ked som cital prvy prispevok tak mi napadlo ze bazirovat na detailoch prania asi nieje idealne ked su vacsie problemy. Rovnako ako automaticky brat revajuce dieta na ruky tiez nieje najlepsi vychovny prostriedok…

A ked sme uz nakusli tu pracku tak sa mi zda ze ako je autorka stale s detmi tak riesi iba deti a vsetko okolo musi byt dokonale. Neviem ci by sa pri mne nezblaznila.
Na pracke mam nastaveny jeden program ktory stale pouzivam (ak by mi ho niekto prestavil som uplne bezradny :-) ) co treba vyprat to hodim do pracky a zalejem gelom z jednej flase - vybavene. Nepotrebujem mat 10 druhov prasku, 20 programov a triedit oblecenie na 30 kopok… Je to maozaj u vas doma nutne takto hrotit?
Ako visi tak visi. Vobec ma to nezaujima a na toto teda partnerka obcas pinda ze by to malo visiet lepsie, ale realne zlozis to, pride to do skrine, tam sa to tlakom ostatnych veci ‚samo‘ vyzehli, netreba to hrotit nevidim ziaden problem. Ak sa autorke zda ze to visi zle no tak nech to posklada ten kto to tam zavesil vybavene. Mate dolezitejsie problemy tak nevidim dovod sa hadat o malichernostiach.

Chapem ze autorka vidi iba deti pretoze s nimi travi vacsinu svojho casu, a partner zase vidi hlavne pracu pretoze v nej travi vacsinu svojho casu. Ale to neznamena ze jedno je svaty gral a druhe netreba. Oboje je potreba a oboje je dolezite!
Takze staci trosku pochopenia a porozumenia a to snad zvladnete nie?

Tie kydy o tom ako sa autorka desi ze otec by mal deti som radsej necital. Je otec a ma pravo s nimi travit cas. Dokonca ma pravo s nimi travit cas inak ako si praje autorka. To plati aj vo vztahu aj po rozvode (pokial sud neurci inak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
15.11.24 18:54
@Ryksa píše: Více

Nie nepotrebuje vysvetlit ako sa perie, potrebuje vysvetlit ako to oprat tak aby partnerka bola spokojna a to je PRIEPASTNY rozdiel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí