Syn pomluvil vlastní matku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24995
13.2.20 12:38

Nerozumím řeči tvýho kmene. Přepsat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
13.2.20 12:39

Nedavala bych ho k soudu. Zkusila bych osobni rozhovor s nim a pak by se videlo. Je to nevdecny zmetek. Pokud je pod takovym vlivem zeny, mas smulu. Soudne vnoucata vymahat muzes, ale take se to muze dost vratit.

• Citovat
  • Upravit
150066
13.2.20 12:40
@unuděná píše:
Jako opravdu s čistým svědomím tvrdíš, že poté, co jste jim odmítli ručit bytem, se s vámi přestali stýkat? Vsadím se, že to bude celé krapet jinak :think:

No hele, může být. Moje sousedka odmítla půjčit snaše peníze na papírového psa a ona se madam tak urazila, že zakázala manželovi se s matkou stýkat a chudák sousedka nesmí vídat ani vnoučata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
@lolink píše:
Nedavala bych ho k soudu. Zkusila bych osobni rozhovor s nim a pak by se videlo. Je to nevdecny zmetek. Pokud je pod takovym vlivem zeny, mas smulu. Soudne vnoucata vymahat muzes, ale take se to muze dost vratit.

Mé by zajímalo jak může pani vymáhat styk s vnoucaty, které očividně několik let neviděla. Respektive jak zajistí, že rodiče budou respektovat rozhodnutí soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
@Borecek178 píše:
Z vlastni zkušenosti Vám mohu jen doporučit začněte hodně rychle brzdit. Ono se taky může stát, ze se vztahy dostanou za bod zlomu odkud neni návratu.
Z vlastní zkušenosti vím, že ve sporu mezi dospělými dětmi a rodiči existuje jen jediný na hlavu poražený.

Brzdit? jako ustoupit a nechat dál se ponižovat kvůli vnoučatům a držet pusu? Bod mrazu je - do nynější doby jsme byli v pohodě nyní již ne. Tohle musím strávit. děkuji ale za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
13.2.20 12:42

@Anna766 Jak může mladá zakázat se stýkat chlapovi s rodiči? On nemá svůj rozum nebo já tohle fakt nechápu? Jestli je ona kravka, tak ať k nim nechodí, ale zakázat to ostatním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
13.2.20 12:43

@Borecek178 Tak respektování soudního rozhodnutí se zajistit dá, to je snad jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
@MrsNorris píše:
8o Promiň, ale to je jak kdyby to psal tatar.

stačí číst pozorněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325

@pablepable A kdo tě čím ponižuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
@Monchichik píše:
@Anna766 Jak může mladá zakázat se stýkat chlapovi s rodiči? On nemá svůj rozum nebo já tohle fakt nechápu? Jestli je ona kravka, tak ať k nim nechodí, ale zakázat to ostatním?

Mě se neptej.Syn za mámou od té doby opravdu nechodí. Je to smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
13.2.20 12:45
@pablepable píše:
Brzdit? jako ustoupit a nechat dál se ponižovat kvůli vnoučatům a držet pusu? Bod mrazu je - do nynější doby jsme byli v pohodě nyní již ne. Tohle musím strávit. děkuji ale za názory.

Moje matka to taky takhle brala. Všechno chtěla rešit silově. Kdo myslite, ze vyhraje? 35 letý muž nebo 60letá žena?
Ano. Budete se muset ponižovat a držet pusu. Budete to muset strávit. Stejně jako jste to očividně dělala synovi v jeho dětstvi. Teď se jen role obrátily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
13.2.20 12:45

@Anna766 No tak to je synek ale nějaký chudák podpantoflák :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
13.2.20 12:46
@Borecek178 píše:
Mé by zajímalo jak může pani vymáhat styk s vnoucaty, které očividně několik let neviděla. Respektive jak zajistí, že rodiče budou respektovat rozhodnutí soudu.

Z pravniho hlediska na to ma narok, stejne jako kdyz se soudi o deti jeden z rodicu. Vymahani dodrzeni rozsudku je stejne. Takze bud se budou tahat pres soudy do nekonecna, pokud na strane rodicu nebude vule. Nebo se na to pani vykasle. Nebo se domluvi normalne jako rodina. Ja osobne bych se zkusila domluvit. Pokud by to nevyslo, je to blby, ale tak to je, musela bych se s tim smirit.

• Citovat
  • Upravit
150066
13.2.20 12:46
@Monchichik píše:
@Anna766 No tak to je synek ale nějaký chudák podpantoflák :(

Bohužel je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
13.2.20 12:47
@Anna766 píše:
No hele, může být. Moje sousedka odmítla půjčit snaše peníze na papírového psa a ona se madam tak urazila, že zakázala manželovi se s matkou stýkat a chudák sousedka nesmí vídat ani vnoučata.

Nevěřím, že předtím se synem měla dobré vztahy. Nebo ten chlap prostě nemohl být normální. Kdybych byla tak na hlavu, že bych muži zakázala vídat tchýni (která je těžce v pohodě), tak mě odveze na vyšetření.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová