Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@debra.morgan píše:
Nerozumím řeči tvýho kmene. Přepsat!
nic se neděje je již vyřešeno. Prosím nepište.
@Monchichik píše:
@MrsNorris ne, blázen
Jj paní mi píše do SZ, že v jejím vláknu se nemám nadále vyjadřovat
bože začínám si fakt myslet, že syn je úplně normální člověk a snacha taky
@pablepable píše:
Mohu se ještě zeptat na názor ohledně vnoučat - porody doma neočkovat, boty pouze barefood, spaní pouze v posteli s rodiči /vnoučata nemají postýlku, kočárek je škodlivý, děti se musí nosit v šátku /. Po kojení zavázání do šátku a uspávání hopsáním na míči. Śkolní docházka ne- vzdělávání dětí bude doma.Nemluvím do tohoto tématu, ale mě to připadá přes čáru.
Prosím o stručné názory abych si udělala představu. Děkuji.
Troll
@pablepable jejich deti, jejich vychova. Kdyz jsou to takovy padousi, tak se s nima vubec nestykej, nekontaktuj je a zij svuj zivot. Chovat se prorodinne neni povinnost. ![]()
@pablepable píše:
Mohu se ještě zeptat na názor ohledně vnoučat - porody doma neočkovat, boty pouze barefood, spaní pouze v posteli s rodiči /vnoučata nemají postýlku, kočárek je škodlivý, děti se musí nosit v šátku /. Po kojení zavázání do šátku a uspávání hopsáním na míči. Śkolní docházka ne- vzdělávání dětí bude doma.Nemluvím do tohoto tématu, ale mě to připadá přes čáru.
měla by sis zvyknout, nic s tímhle nenaděláš ![]()
@MrsNorris píše:😁
Barefood bych jim nedávala.
Jídlo alespoň lehce okořenit, zapéct se sýrem, trocha oliváče… děckám to bude víc chutnat.
@Lalelale píše:
Wow, ty jsi fakt zastiplny člověk. Bůh ví, jak celá tahle situace ve skutečnosti je. Nebo jestli se vůbec stala
děkuji za hodnocení. Jak jsem napsala, čas ukáže.
@bartsch píše:
Troll
proč troll? zeptala se, protože je jí to divné
@pablepable píše:
se vším souhlasím…vše jinak je špatné..
Myslím, že po přečtení toho, jak se tu projevuješ, celkem chápu Tvého syna i snachu, že nemají potřebu se s Tebou stýkat… jejich vyjádření by věci pravděpodobně ukázalo v úplně jiném světle.
A odpusť si to svoje „nepište“ - založila jsi veřejnou diskusi na veřejném serveru, takže se v ní může vyjádřit kdokoli a tolikrát, jak kdo uzná za vhodné.
@Borecek178 píše:
Moje matka to taky takhle brala. Všechno chtěla rešit silově. Kdo myslite, ze vyhraje? 35 letý muž nebo 60letá žena?
Ano. Budete se muset ponižovat a držet pusu. Budete to muset strávit. Stejně jako jste to očividně dělala synovi v jeho dětstvi. Teď se jen role obrátily.
Syn v dětství se měl dobře právě až asi moc.
@pablepable píše:
Syn udělal z rodičů prevíty kteří jej nemají rádi aby udělal chudáka před snachou a jejími rodiči.Myslíte že když chci dát synovi přes prsty že jak napsala paní,,jablko nepadlo daleko? Já chci jen aby si uvědomil že tohle ne. Klidně by za majetek zaprodal rodiče?
No a my dostatečně nepodporovali syna a ještě na něj byli zlí. On se snad zbláznil jak může toto říkat?
My toto neznáme a ani naše generace neznala rozdíly ohledně majetku. Prý jsou,,výš.
Jinak chtěli aby jsme zastavili náš byt aby oni /jejich rodina si vyrovnali dědictví a dostavěli baráky. To je normální? Jsem jen,,hloupá učitelka MŠ ale toto je mne moc.
děkuji za názory - jak by jste to řešili? máma
Nechala bych je být a začala žít život svůj a ne jejich. Co bylo, to už bylo. Kdybys zašla za nějakým psychoterapeutem, to by ti mohlo pomoci. Co zažívala jiná generace a úplně jedno. Musíme jít dopředu a nezůstávat ve svých malých nenávistích a bolístkách. Život je krátký. Chceš jeho zbytek trávit bojem se svými nejbližšími?
@Uslava píše:
Nechala bych je být a začala žít život svůj a ne jejich. Co bylo, to už bylo. Kdybys zašla za nějakým psychoterapeutem, to by ti mohlo pomoci. Co zažívala jiná generace a úplně jedno. Musíme jít dopředu a nezůstávat ve svých malých nenávistích a bolístkách. Život je krátký. Chceš jeho zbytek trávit bojem se svými nejbližšími?
ano jít dál ale neubližovat. Nenávist? Bolístka? K vlastnímu synovi? Jen náprava špatného chování. Nic víc.
@pablepable píše:
Syn v dětství se měl dobře právě až asi moc.
no a čí to je vina.
zvykl si a vše…a když mu jednou něco odepřete, tak je jasné že prská.
je to uplně normální reakce v závislosti s jeho výchovou…
Ted ho chceš vychovávat? když už je pozdě?
No tak at prská no..no tak tě pomlouvá no..ti co tě znají asi budou vědět kde je pravda, a názor těch co tě neznají ti může být jedno ne..
![]()
@pablepable píše:
U nás v rodině se rodí v nemocnici, očkuje, spí v postýlkach, vozí v kočárku, chodí do školy. To je tak všechno co ti k tomu můžu napsat.Je dost dobře možný že jsme pro někoho sto let za opicema. Kazdeho věc. Ať si žijí podle svého, nezbývá než se s tím smířit.