Syn pomluvil vlastní matku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
13.2.20 12:47

@pablepable no to promiň, ale nestačí…používej interpunkci a slovosled, protože není jediná, kdo tomu nerozumí a přečíst si to pozorně fakt nepomáhá…nevěřím, že jsi učitelka ve školce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
@Monchichik píše:
@Anna766 Jak může mladá zakázat se stýkat chlapovi s rodiči? On nemá svůj rozum nebo já tohle fakt nechápu? Jestli je ona kravka, tak ať k nim nechodí, ale zakázat to ostatním?

Da. A vychova s tim ani nemusi nic delat. Je to strasny. Tohle doufam nezaziju.

• Citovat
  • Upravit
23

děkuji za názory

Vnoučata snad přivezou ty uvidím. Na syna si nechám čas. Čas ukáže -tahle špinavost se mu vymstí. Moc jsem ho rozmazlila. :lol:
Snacha asi také zapláče protože její tatínek který byl pracovity umřel a nebude kde brát.

děkuji máma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
13.2.20 12:48

@Anna766 Tak to ale musela vědět už předem, co může čekat…to si musela vychovat…a on si vzal megeru, takže skvělá kombinace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
13.2.20 12:50
@Monchichik píše:
@Anna766 Tak to ale musela vědět už předem, co může čekat…to si musela vychovat…a on si vzal megeru, takže skvělá kombinace…

Nevím. Jen píšu, že takové věci se stávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
13.2.20 12:50

@lolink no neříkej mi, že si nevychováš dítě tak, aby se k tobě chovalo slušně a prostě normálně…neumím si představit, že by někdo řekl mým synům, že sem nesmí a on by poslechl…i když věřím, že se to stává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
13.2.20 12:51

@pablepable Kdybych měla řešit pomluvy mé tchyně vůči mě, tak nedělám nic jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
13.2.20 12:51
@pablepable píše:
Vnoučata snad přivezou ty uvidím. Na syna si nechám čas. Čas ukáže -tahle špinavost se mu vymstí. Moc jsem ho rozmazlila. :lol:
Snacha asi také zapláče protože její tatínek který byl pracovity umřel a nebude kde brát.děkuji máma

Wow, ty jsi fakt zastiplny člověk. Bůh ví, jak celá tahle situace ve skutečnosti je. Nebo jestli se vůbec stala :)

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
13.2.20 12:53
@Monchichik píše:
@lolink no neříkej mi, že si nevychováš dítě tak, aby se k tobě chovalo slušně a prostě normálně…neumím si představit, že by někdo řekl mým synům, že sem nesmí a on by poslechl…i když věřím, že se to stává…

Přesně, neuvěřitelný. On člověk nikdy neví, jak ta rodina funguje pod povrchem, i když se lidem z okolí zdá normální. Ale nevěřím, že člověk s výbornými vztahy s rodiči by tohle dopustil.

• Citovat
  • Upravit
lolink
@pablepable píše:
Snacha asi také zapláče protože její tatínek který byl pracovity umřel a nebude kde brát.děkuji máma

Zamer se na vnoucata. Pokud dovoli styk, neni co resit. Je to hrozny, ale je to tak. Syn je proste takovy trochu submisivnejsi, necha se sebou mavat. Tady ti nejaka mstivost, agresivita ci kopani kolem sebe nepomuze. Naopak. Tady musis byt trpeliva a cekat. A je jen na tobe, zda mu odpustis a zda on si to vubec nekdy uvedomi. Muzes odkazat majetek treba utulku a na nej se vyprdnout ve finale :D.

• Citovat
  • Upravit
23

PODĚKOVÁNÍ

@Monchichik píše:
@pablepable no to promiň, ale nestačí…používej interpunkci a slovosled, protože není jediná, kdo tomu nerozumí a přečíst si to pozorně fakt nepomáhá…nevěřím, že jsi učitelka ve školce…

děkuji již prosím nepište. Názor jsem získala. Odkrýt pravdu z očí do očí i před rodinou snachy. A stydět se za syna. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
13.2.20 12:55
@Monchichik píše:
@lolink no neříkej mi, že si nevychováš dítě tak, aby se k tobě chovalo slušně a prostě normálně…neumím si představit, že by někdo řekl mým synům, že sem nesmí a on by poslechl…i když věřím, že se to stává…

Nevim. Ale znam zensky, co maji na manzilky vlivy obrovske. Klidne zpretrhaji rodonne vazby, aby meli klid. A nechci to soudit. Vychovu jejich neznam. Ja teda doufam, ze se to vychovou ovlivnit da, mam dva syny. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4928
13.2.20 12:55
@pablepable píše:
děkuji již prosím nepište. Názor jsem získala. Odkrýt pravdu z očí do očí i před rodinou snachy. A stydět se za syna. :potlesk:

Ty budeš asi taky dáreček. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.2.20 12:56
@pablepable píše:
děkuji již prosím nepište. Názor jsem získala. Odkrýt pravdu z očí do očí i před rodinou snachy. A stydět se za syna. :potlesk:

Jojo, přesně tohle ti tu všechny radily :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
13.2.20 12:57
@pablepable píše:

S tomhle pristupem prijdes i o ta vnoucata.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová