Syn pomluvil vlastní matku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
14.2.20 09:22
@bartsch píše:
Ty píšeš jak neandrtálec :nevim: A čím víc se tady projevuješ, jsem přesvědčená, že ono je to u vás opravdu přece jen jinak, než to ty prezentuješ.

Nápodobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.2.20 09:22
@pablepable píše:
také i tady to nějak neladí což? To je ale drzost že a ještě od učitelky.
Nepsat nechtít názory a jednat. :lol:

Trollí magor jsi, nic jiného. Užíváš si prázdniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
14.2.20 09:35
@pablepable píše:
Nápodobně.
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
14.2.20 11:04

@pablepable a vy jste z Čech nebo cizinec? Páč jestli naše, tak začínám pochybovat o českém školství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
14.2.20 11:07
@unuděná píše:
Víc než fakt, že učitelka někoho pošle do háje, mě zaráží věta „to byl dotaz názor“ :mrgreen: To co za jazyka?

Přesně, jak z toho mám poznat, kam mám jít? :D ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
14.2.20 11:49
@pablepable píše:
to byl dotaz názor.Víte co jděte do háje to je co? to si učitelka dovoluje…

na tom vyjadřování bych zapracovala. Zbytečně se pak dostáváš do vyhrocených situací, protože píšeš jak tatar, vždyť to nedává smysl, to nevidíš? Hoď se do klidu, uber a zkus to napsat pomalu a srozumitelněji. Jestli takto staruješ na syna a snachu, tak se moc nedivím, vždyť ti nemůžou vůbec rozumět, popisuješ vše děsně zmateně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
14.2.20 11:50
@pablepable píše:
také i tady to nějak neladí což? To je ale drzost že a ještě od učitelky.
Nepsat nechtít názory a jednat. :lol:

co zkusit používat čárky? možná by to dávalo větší smysl, ale jen možná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
14.2.20 12:46

Čemu nerozumíte? Vždyť paní píše jako kniha. Jako kniha tatarských přísloví, které se někam zatoulalo každé druhé slovo a ještě ji prohnali Google překladačem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.20 13:00

Teda dámy, já jenom zírám. 8o Chodím sem prakticky pouze číst, a tato diskuze mě zaujala.Je mi té paní až líto, jak se do ní navážíte. Napsala sem, jako stovky jiných, a chtěla pouze nestranné názory, radu, nebo se možná pouze vypsat ze svého problému. Nikoho nenapadá, neuráží, na rozdíl o některých jiných. Je to už zřejmě starší osoba, a sama vím, jak se tito lidé špatně sžívají třeba psaním zprávy na dotykových mobilech. Moje maminka zásadně pouze volá, protože ani neumí napsat zprávu, natož ještě nějaký delší text. A proto bych ji měla odsoudit, nebo někde napadat a ztrapňovat? :nevim: Chtělo by to trochu pokory a úcty ke starším lidem. Všechno se dá napsat i slušně. :?

• Citovat
  • Upravit
lebambule
14.2.20 13:09
@Anonymní píše:
Teda dámy, já jenom zírám. 8o Chodím sem prakticky pouze číst, a tato diskuze mě zaujala.Je mi té paní až líto, jak se do ní navážíte. Napsala sem, jako stovky jiných, a chtěla pouze nestranné názory, radu, nebo se možná pouze vypsat ze svého problému. Nikoho nenapadá, neuráží, na rozdíl o některých jiných. Je to už zřejmě starší osoba, a sama vím, jak se tito lidé špatně sžívají třeba psaním zprávy na dotykových mobilech. Moje maminka zásadně pouze volá, protože ani neumí napsat zprávu, natož ještě nějaký delší text. A proto bych ji měla odsoudit, nebo někde napadat a ztrapňovat? :nevim: Chtělo by to trochu pokory a úcty ke starším lidem. Všechno se dá napsat i slušně. :?

Pro jistotu anonym :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.20 13:14
@lebambule píše:
Pro jistotu anonym :mrgreen:
Čekala jsem tuto reakci. Vzhledem k tomu, že píšu o své mamince, tak jsem dala anonym. Nestydím se za svoje názory.
  • Citovat
  • Upravit
41603
14.2.20 13:17
@Anonymní píše: Čekala jsem tuto reakci. Vzhledem k tomu, že píšu o své mamince, tak jsem dala anonym. Nestydím se za svoje názory.

jako, že maminka raději volá, než píše sms? to je intimní a citlivé, kdyby prasklo že maminka nicku Xena1234 raději volá, než píše, byl by z toho poprask…vážně? není to trochu přehnané? můj chlap taky raději volá než píše a to píšu hrdě pod svým nickem, a? nic ve zlém, ale moc důvěryhodně to nepůsobí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
14.2.20 13:18
@Anonymní píše: Čekala jsem tuto reakci. Vzhledem k tomu, že píšu o své mamince, tak jsem dala anonym. Nestydím se za svoje názory.

Nevím kolik je paní, myslím tak nějak jako mně a mám tedy dost problém s pochopením jejích textů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
14.2.20 13:32

Tak když chceš někoho poučovat a neumíš se podepsat, tak to má fakt vahu :mrgreen:
Tvoje maminka je mi s prominutím ukradena.

• Citovat
  • Upravit
lebambule
14.2.20 13:34
@Keyllah píše:
jako, že maminka raději volá, než píše sms? to je intimní a citlivé, kdyby prasklo že maminka nicku Xena1234 raději volá, než píše, byl by z toho poprask…vážně? není to trochu přehnané? můj chlap taky raději volá než píše a to píšu hrdě pod svým nickem, a? nic ve zlém, ale moc důvěryhodně to nepůsobí…

Beztak se zakladatelka hecla a podpořila sama sebe, to uz tu taky bylo 😁 Pac ten příspěvek je zas tak hyperkorektni co do pravopisu…
Ale co, ja jsem uz jen poučenej uživatel epipi, prostě nevěřím jen tak něčemu :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová