Syn pomluvil vlastní matku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
13.2.20 14:06
@pablepable píše:
Mohu se ještě zeptat na názor ohledně vnoučat - porody doma neočkovat, boty pouze barefood, spaní pouze v posteli s rodiči /vnoučata nemají postýlku, kočárek je škodlivý, děti se musí nosit v šátku /. Po kojení zavázání do šátku a uspávání hopsáním na míči. Śkolní docházka ne- vzdělávání dětí bude doma.

Nemluvím do tohoto tématu, ale mě to připadá přes čáru.

Prosím o stručné názory abych si udělala představu. Děkuji. :mavam:

Do toho ti nic není. Jedině, že by děti byly týrané. Jestli máš ten pocit, udej je na sociálku, oni vyšetří, že se nic neděje a ty budeš mít po starostech. Už je nikdy ani neuvidíš. To chceš?

• Citovat
  • Upravit
smurfka
13.2.20 14:07
@pablepable píše:
ano jít dál ale neubližovat. Nenávist? Bolístka? K vlastnímu synovi? Jen náprava špatného chování. Nic víc.

ale on už je nějak vychovaný…
ted je dospělý a v podstatě si může žít jak chce..
POkud od sám se nechce změnit, tak nic nezmůžeš..je pozdě.

• Citovat
  • Upravit
59426
13.2.20 14:07

@pablepable čeho tím soudem dosáhneš? Pak bude říkat co má za mámu když ho dá k soudu? A každý mu potvrdí že to normální není :? Píšeš jak tě jde o vnoučata ale jejich tátu poženeš před soud :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
13.2.20 14:10
@pablepable píše:
ano jít dál ale neubližovat. Nenávist? Bolístka? K vlastnímu synovi? Jen náprava špatného chování. Nic víc.

Až ho napravíš, tak si to dej jako patent. Protože to jen tak někdo nedokáže. A nedokážeš to ani ty. A možná není špatný syn, ale špatná matka. Nepřemýšlela jsi o tom takhle?

• Citovat
  • Upravit
929
13.2.20 14:10
@pablepable píše:
Mohu se ještě zeptat na názor ohledně vnoučat - porody doma neočkovat, boty pouze barefood, spaní pouze v posteli s rodiči /vnoučata nemají postýlku, kočárek je škodlivý, děti se musí nosit v šátku /. Po kojení zavázání do šátku a uspávání hopsáním na míči. Śkolní docházka ne- vzdělávání dětí bude doma.

Nemluvím do tohoto tématu, ale mě to připadá přes čáru.

Prosím o stručné názory abych si udělala představu. Děkuji. :mavam:

Proč, stejně si to přebereš po svém jako všechno ostatní? A hlavně, náš ani tvůj názor nejsou relevantní, je to jejich výchova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.20 14:16
@Uslava píše:
Do toho ti nic není. Jedině, že by děti byly týrané. Jestli máš ten pocit, udej je na sociálku, oni vyšetří, že se nic neděje a ty budeš mít po starostech. Už je nikdy ani neuvidíš. To chceš?

Já se pouze ptám na názor. Nikoho udávat nechci. Bože to opravdu je problém napsat slušně názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
13.2.20 14:17
@mojmira píše:
proč troll? zeptala se, protože je jí to divné

Ona je divná. Pokud je skutečná, je to zapšklá a pomstychtivá osoba, která si se svým synem nemá co vyčítat. Jakého si ho vychovala, takového ho má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.20 14:20

Poděkování

Děkuji všem za názor.
Každému bude jednou více let, takže každý se dočká odpovědi.
V každém případě to chce klid a počkat. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
13.2.20 14:20
@pablepable píše:
Já se pouze ptám na názor. Nikoho udávat nechci. Bože to opravdu je problém napsat slušně názor?

Dnes se holt děti vychovávají takhle.Co chceš slyšet? Za nás, když jsme byly děti (jsem 50+) se děti nechávaly vyřvat, dávaly se od roka i míň do jeslí, pro facku se nešlo daleko, výprasky vařečkou byly leckde na denním pořádku a bralo se to jako běžná věc.
Doba byla taková a dnes je jiná. Tady to nevyřešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
13.2.20 14:21
@pablepable píše:

Co chceš napravovat? Svou výchovu? Na to už je dost pozdě, ne? Nech je žít, jak oni uznají za vhodné. Je zcela irelevantní, co si o jejich výchově myslí nějaká Máňa nebo Jituš na internetu v diskuzi. Ona je otázka, jak to všechno ve skutečnosti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.20 14:29
@bartsch píše:
Ona je divná. Pokud je skutečná, je to zapšklá a pomstychtivá osoba, která si se svým synem nemá co vyčítat. Jakého si ho vychovala, takového ho má.

Opravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
13.2.20 14:33

Ráda bych znala názor syna. Fakt by mě zajímal… A trošku mě děsí, že taková nevyrovnaná, řekla bych až labilní osoba, pracuje jako učitelka MŠ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
13.2.20 14:43

@pablepable porod doma pokud je těhotenství OK a nepředpokládají se komplikace proč ne, je to rozhodnutí rodičů.
Neockovat - já nechávám očkovat ale respektuji volbu každého. Jejich věc
Barefoot - budu kupovat dceři i sobě, za mě super věc.
Spaní s rodiči-mala spí s náma taky, obě se tak vyspune vic nez kdybych k no musela chodit…
V šátku nosím taky, kočárek používám taky.
Uspávam kojenim - jiný způsob u nas nefunguje.
Výuka doma mi přijď nejako super možnost, pokud na to mají prostředky proč ne. Už jsem si o tom hodně necetla a do budoucna je to i u nás jedna z variant.

Syna bych nijak netrestala, popravdě nechápu za co by jsi ho chtěla žalovat. Ale už není malý a akorát si je víc odcizis. Toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.2.20 14:51
@Blankaspl píše:
Ráda bych znala názor syna. Fakt by mě zajímal… A trošku mě děsí, že taková nevyrovnaná, řekla bych až labilní osoba, pracuje jako učitelka MŠ…

ono to tak většinou bývá..pokud je uča v MŠ starší, většinou je to nic moc.. :nevim: Prostě je to jiná generace, ted se děti vychovávají jinak, je hodně děti s adhd, dys, atd..na to také nejsou zvyklé. Takže bud bývají přísnější, nebo muchy sežerte mě.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.20 14:52

Hele fakt nechápu o co ti jde. Tak má tvůj syn na své dospívání jiný názor jak ty a co jako. To hned k soudu? Moje mamka taky tvrdí jak jsem se měla úžasně, od 10 měsíců jsem pěkně papkala čokoládu, vše jsem dostala a hrozně šťastná jsem byla. Jo jenže teď mám šílené zuby, několik umělých a mladší bratr i můstek. A to mi není ani 30. Dopřáli nám každou kravinu, ale finanční hotovost jsem nedostala. Ano vydrela jsem si vše sama, v nájmu jsem si postupně šetřila. Ostatní měli alespoň část, aby si vzali hypotéku. Takže pokud syn má jiný názor jako vy tak hned se rozcilujete, že pomlouvá? A hlavně uznavas, že tobě se vychova moc nepovedla tak proč máš nutkání kecat do jejich? Aby jsi zkazila i vnoučata? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová