Syn pomluvil vlastní matku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
13.2.20 12:57

@MrsNorris ne, blázen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
13.2.20 12:59

@lolink Já mám 3 ;) a pokud by se nechali takhle ovládat nějakou blbkou, tak by asi i pro moje duševní zdraví bylo lepší, abysme se neviděli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.20 13:00
@Monchichik píše:
@pablepable no to promiň, ale nestačí…používej interpunkci a slovosled, protože není jediná, kdo tomu nerozumí a přečíst si to pozorně fakt nepomáhá…nevěřím, že jsi učitelka ve školce…

to neřešte. Chtěla jsem znát jak se synem ne se snachou.
děkuji za info názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
13.2.20 13:01
@Monchichik píše:
@lolink Já mám 3 ;) a pokud by se nechali takhle ovládat nějakou blbkou, tak by asi i pro moje duševní zdraví bylo lepší, abysme se neviděli :mrgreen:
:mrgreen: asi tak. Ja doufam, ze aspon jeden se vidat bude chtit. Radsi si udelam jeste jednoho. Pro jistotu. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
32325
13.2.20 13:03

@pablepable Se synem si prostě promluv, každý to vidíte asi jinak. Když to nepomůže, nedá se nic dělat, stýkat se asi nebudete. Dál bych to fakt neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.20 13:04
@Monchichik píše:
@lolink Já mám 3 ;) a pokud by se nechali takhle ovládat nějakou blbkou, tak by asi i pro moje duševní zdraví bylo lepší, abysme se neviděli :mrgreen:

Chyba se provalila u mého syna, ne u snachy i když její chování je s nosánkem nahoru ke každému. Vnoučata jsme se shodli, že uvidím jednou za čas.

děkuji za rady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
13.2.20 13:05

@pablepable Je možný, že jste se třeba jen nějak blbě pochopili, tak si to vysvětlete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
13.2.20 13:06

@pablepable
Prosím Vas :roll: synovi není 5 aby jste ho “ trestala”
Asi s Vámi nemá úplně top vztah, asi budete jedna z těch ukázkových tchyn co se do všeho mícha. Přemýšlet o soudech aby jste mu i snase udělala zle :potlesk: dobře lstivej zapsklej člověk :palec:
To o vás už něco vypovídá, ne už nejste středobodem syna, už na vaše tresty zvysoka… a vy se s tím neumíte srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
13.2.20 13:06

Šmarjá, co je to zase za klauni todle… 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
150066
13.2.20 13:07
@Monchichik píše:
@pablepable Se synem si prostě promluv, každý to vidíte asi jinak. Když to nepomůže, nedá se nic dělat, stýkat se asi nebudete. Dál bych to fakt neřešila.

To je asi nejlepší rada tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
13.2.20 13:14

A v jaký reprezentaci byl syn? Mámo Ondry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.20 13:17

názor -vychova a péče o vnoučata

Mohu se ještě zeptat na názor ohledně vnoučat - porody doma neočkovat, boty pouze barefood, spaní pouze v posteli s rodiči /vnoučata nemají postýlku, kočárek je škodlivý, děti se musí nosit v šátku /. Po kojení zavázání do šátku a uspávání hopsáním na míči. Śkolní docházka ne- vzdělávání dětí bude doma.

Nemluvím do tohoto tématu, ale mě to připadá přes čáru.

Prosím o stručné názory abych si udělala představu. Děkuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
13.2.20 13:19

Barefood bych jim nedávala.
Jídlo alespoň lehce okořenit, zapéct se sýrem, trocha oliváče… děckám to bude víc chutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.2.20 13:20
@pablepable píše:
Mohu se ještě zeptat na názor ohledně vnoučat - porody doma neočkovat, boty pouze barefood, spaní pouze v posteli s rodiči /vnoučata nemají postýlku, kočárek je škodlivý, děti se musí nosit v šátku /. Po kojení zavázání do šátku a uspávání hopsáním na míči. Śkolní docházka ne- vzdělávání dětí bude doma.

Nemluvím do tohoto tématu, ale mě to připadá přes čáru.

Prosím o stručné názory abych si udělala představu. Děkuji. :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :pankac: Teď jsi tomu nasadil korunu, trolle :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
13.2.20 13:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...