Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lolink Já mám 3
a pokud by se nechali takhle ovládat nějakou blbkou, tak by asi i pro moje duševní zdraví bylo lepší, abysme se neviděli ![]()
@Monchichik píše:
@pablepable no to promiň, ale nestačí…používej interpunkci a slovosled, protože není jediná, kdo tomu nerozumí a přečíst si to pozorně fakt nepomáhá…nevěřím, že jsi učitelka ve školce…
to neřešte. Chtěla jsem znát jak se synem ne se snachou.
děkuji za info názory.
@Monchichik píše:
@lolink Já mám 3a pokud by se nechali takhle ovládat nějakou blbkou, tak by asi i pro moje duševní zdraví bylo lepší, abysme se neviděli
@pablepable Se synem si prostě promluv, každý to vidíte asi jinak. Když to nepomůže, nedá se nic dělat, stýkat se asi nebudete. Dál bych to fakt neřešila.
@Monchichik píše:
@lolink Já mám 3a pokud by se nechali takhle ovládat nějakou blbkou, tak by asi i pro moje duševní zdraví bylo lepší, abysme se neviděli
Chyba se provalila u mého syna, ne u snachy i když její chování je s nosánkem nahoru ke každému. Vnoučata jsme se shodli, že uvidím jednou za čas.
děkuji za rady ![]()
@pablepable Je možný, že jste se třeba jen nějak blbě pochopili, tak si to vysvětlete…
@pablepable
Prosím Vas
synovi není 5 aby jste ho “ trestala”
Asi s Vámi nemá úplně top vztah, asi budete jedna z těch ukázkových tchyn co se do všeho mícha. Přemýšlet o soudech aby jste mu i snase udělala zle
dobře lstivej zapsklej člověk ![]()
To o vás už něco vypovídá, ne už nejste středobodem syna, už na vaše tresty zvysoka… a vy se s tím neumíte srovnat.
@Monchichik píše:
@pablepable Se synem si prostě promluv, každý to vidíte asi jinak. Když to nepomůže, nedá se nic dělat, stýkat se asi nebudete. Dál bych to fakt neřešila.
To je asi nejlepší rada tohle.
Mohu se ještě zeptat na názor ohledně vnoučat - porody doma neočkovat, boty pouze barefood, spaní pouze v posteli s rodiči /vnoučata nemají postýlku, kočárek je škodlivý, děti se musí nosit v šátku /. Po kojení zavázání do šátku a uspávání hopsáním na míči. Śkolní docházka ne- vzdělávání dětí bude doma.
Nemluvím do tohoto tématu, ale mě to připadá přes čáru.
Prosím o stručné názory abych si udělala představu. Děkuji. ![]()
Barefood bych jim nedávala.
Jídlo alespoň lehce okořenit, zapéct se sýrem, trocha oliváče… děckám to bude víc chutnat.
@pablepable píše:
Mohu se ještě zeptat na názor ohledně vnoučat - porody doma neočkovat, boty pouze barefood, spaní pouze v posteli s rodiči /vnoučata nemají postýlku, kočárek je škodlivý, děti se musí nosit v šátku /. Po kojení zavázání do šátku a uspávání hopsáním na míči. Śkolní docházka ne- vzdělávání dětí bude doma.Nemluvím do tohoto tématu, ale mě to připadá přes čáru.
Prosím o stručné názory abych si udělala představu. Děkuji.