Syn vidí duchy
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No nám se prave v baráku nic divného neděje. Pravé ze dcerka v noci v pohodě zatím je viděla vždy pres den. Je fakt ze usíná po osmé a za hodinou už je vzhůru do půlnoci ma takový slabý spánek ale nevím jestli to s tím muže nějak souviset
děkuji moc rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sisi 1111 nejakou dobu uz ho mala nevidela, teda myslim si to pac o nem uz nemluvi, ale ta holcina co pisu v drivejsim komentari mi rekla, ze v zadnym pripade treba prave v tom snu nesmite toho ducha prijmout mezi sebe. A taky rikala, ze to muzou byt duchove nepokrtenych deti a ze by melo stacit v duchu rict neco jako ze ho krtis jmenem blabla(zamerne nechci zadne jmeno uvest) a udelat kriz a mel by odejit.
Pokazde, kdyz zustanu vecer dlouho u pc, tak vzdy mezi pul dvanactou a dvanactou slysim kroky. Rikam si to nic to urcite soused, ale vetsinou me strach zazene do postele a necham svitit pac to slysim tady v mistnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alexxa Zásadně chodit spát před půlnocí (o půl noci se prý otevírá nějaká pomyslná brána, když spíš je to ok), když se mi to nepodaří a muž je v noci v práci, svítím minimálně do 4 do rána. Když je doma citím se v bezpečí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super… já už na to emimino chodit nebudu! Posírkala jsem se málem strachy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nestrašte… jdu si ven zapálit a mám to přez celej barák… já se jen divím že se dneska u nás zatím nic neděje.. ale beztak to příjde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabulle Co se vlastně má přesně stát v rozmezí 00:00 - 04:00? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maculinka no hodine mezi 3.00 a 4.00 ranni se rika hodina…sakra ted jsem zapomnela..hodina vlku, nebo nakyho jinyho zvirete.je to odvozeny od toho, ze telo-organismus je v tehle dobe nejslabsi, taky hodne lidi v tyhle hodiny umira, a jako ze je clovek nejmene odolny tem spatnym vlivum a duchum, teda kdo na to veri samozrejme
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stella7
čučím na hodiny a mám identický pohled s použitým smajlíkem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stella7 Prý je taky nejvíc sebevražd. Asi proto, že večer se opiješ, máš depky, plánuješ to. Pak začne alkohol vyprchávat a rozednívat se, takže si uvědomíš, že zas bude další den… Dává to logiku. Ale nejvíc je jich v březnu a v pondělí, takže dneska to bude snad OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sisi 1111 Věřím Ti, bohužel vím jaké to je, když v domě straší a bohužel sem to zažila v takové míře, že jsme museli prodat dům a odstěhovat se jinam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maculinka píše:
@Stella7čučím na hodiny a mám identický pohled s použitým smajlíkem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já mám trochu jinou věc, která mi teď vrtá hlavou..
Na duchy a tak nevěřím, ale v pátek mi umřel v 4:30 dědeček.. a zrovna v tu chvíli měl moje malá hysterický záchvat -jinak spí pohodě.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabulle - těžko říct.. jak říkám, na duchy a takové moc názor nemám, ale když mi ráno mamka volala a řekla i čas, tak ve mě prostě hrklo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit