Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako Laret@Timea B. píše:
Taky by mi bodlo jej prvně vidět ale když už jej objednám tady v Havířově tak už jej musím vzít..Údajně každá varianta tako laret má jiný materiál, a kvalitní jsou ty obyč laret black a len, polka..Multicolor je prej tenší. Tak se hlavně bojím ať ta látka pak rychle nevybledne na slunku..
a u vás k vidění nikde nejsou??já sem právě byla v prodejně abych viděla jak se skládá, co má za funkce a abych všechno viděla na živo a pak se chystám v březnu do Brna na výstaviště a snad ho tam budou mít vystavenej, nebo už fakt nevím kde by ho měli v multicoloru, ale laret black má dobrej materiál, len vím že někdo psal, že stojí za prd
@jana2388 píše:
A autosedačka ke kočárku je sice nádherná ale u nás byla na nic protože jsme ji využili jen do 4 měsíce pak uz se tam malá nevlezla( mela myslím 8 kg ani ne) ale pásy nešly posunout už výše měli jsme tam jen 2 stupně ( někdo máte možná 3 což by bylo lepší) no takže se ji tam krčili ramínka už atd… tak jsme museli kupovat jinou od 0-18 kg takže se to prodražilo protoze do te od 9 kg ještě nemohla, protože je neměla a ještě ani sama neseděla. a navíc musela ještě jezdit proti směru jízdy takže jsme museli hledat podle toho no
Jani jakto, že se tam vaše malá nevešla už ve 4m? náš malej má skoro 6m a má 9Kg, žádnej drobeček a ještě pořád se tam vejde i se zavinovačkou do autosedačky od Emitexu…místa má dost…vyrábí se těch autosedaček od Taka Laret teda asi víc ne? my máme klasickou černou s barevnou stříškou. Ale koukala jsem, že je psaná do 11kg a ne do 13kg jako většina vajíček…no a jestli náš malej poroste tak jako do teď tak nevím jestli už bude sedět aby mohl do větší…ale to je u nás problém velkého miminka a ne malé autosedačky ![]()
Jinak teda zatím jezdíme v korbičce a já jsem pořád moc spokojená…tak do měsíce už budeme muset do sporťáku, páč se vším tím zimním oblečením a fusakem a dekou je mu to těsné…ale kdyby nebyl tak nabalenej, tak by se tam vešel krásně…škoda že teď není léto
![]()
Na sporťák už se ale těším, mně se teda moc líbí a i tu stříšku už máme v té vylepšené upravené verzi, takže je pevnější a není s ní problém
Laret se pořád vylepšuje a já jsem s ním moc spokojená ![]()
@Gabu13 píše:
Jani jakto, že se tam vaše malá nevešla už ve 4m? náš malej má skoro 6m a má 9Kg, žádnej drobeček a ještě pořád se tam vejde i se zavinovačkou do autosedačky od Emitexu…místa má dost…vyrábí se těch autosedaček od Taka Laret teda asi víc ne? my máme klasickou černou s barevnou stříškou. Ale koukala jsem, že je psaná do 11kg a ne do 13kg jako většina vajíček…no a jestli náš malej poroste tak jako do teď tak nevím jestli už bude sedět aby mohl do větší…ale to je u nás problém velkého miminka a ne malé autosedačky
Jinak teda zatím jezdíme v korbičce a já jsem pořád moc spokojená…tak do měsíce už budeme muset do sporťáku, páč se vším tím zimním oblečením a fusakem a dekou je mu to těsné…ale kdyby nebyl tak nabalenej, tak by se tam vešel krásně…škoda že teď není léto![]()
Na sporťák už se ale těším, mně se teda moc líbí a i tu stříšku už máme v té vylepšené upravené verzi, takže je pevnější a není s ní problémLaret se pořád vylepšuje a já jsem s ním moc spokojená
od kdy je pevnejsi striska? jak to vypada? ted nevim co mam.. ![]()
Tak to zjišťovala tady prodavačka a multicolor je skutečně naprosto jiný materiál než u laretu black, grey..je tenší, není lesklý ani impregnovaný, je v něm více přírodních materiálu-len a říkala mi, že u té mé růžové varianty bude vidět jak je jemně protkaný bílýma nitkama a že je právě tím vyjímečný a nikoliv slabší. A že prý právě jak nejsou ty barvy tak křiklavé tak ani pak nevyblednou..Tak to jsem ráda a nakonec jsem jej teda už objednala a bude za 2týdny..Jsem zvědavá teda..
@Timea B. píše:
Tak to zjišťovala tady prodavačka a multicolor je skutečně naprosto jiný materiál než u laretu black, grey..je tenší, není lesklý ani impregnovaný, je v něm více přírodních materiálu-len a říkala mi, že u té mé růžové varianty bude vidět jak je jemně protkaný bílýma nitkama a že je právě tím vyjímečný a nikoliv slabší. A že prý právě jak nejsou ty barvy tak křiklavé tak ani pak nevyblednou..Tak to jsem ráda a nakonec jsem jej teda už objednala a bude za 2týdny..Jsem zvědavá teda..
a když je tenší neprošoupe se to zas brzo??já bych radši takovou jako je u laretu normálního
Taky jsem se ptala zda takovému přírodnímu materiálu nebude vadit pak třeba sníh atd. a prej určitě ne..že ikdyž je tenčí tak je údajně jedinečný na pohled i dotek. Já si také myslím, že ikdyby se třeba po tom roce kapku prošoupal tak to u těchto světlejších či nevýrazných barev nepůjde tak vidět..Tak záleží na každém, já do toho jdu..nemám ráda ty moc křiklavé barvy a z druhé strany si chci po synovi prozměnu užít tu růžovou! ![]()
@Timea B. píše:
Taky jsem se ptala zda takovému přírodnímu materiálu nebude vadit pak třeba sníh atd. a prej určitě ne..že ikdyž je tenčí tak je údajně jedinečný na pohled i dotek. Já si také myslím, že ikdyby se třeba po tom roce kapku prošoupal tak to u těchto světlejších či nevýrazných barev nepůjde tak vidět..Tak záleží na každém, já do toho jdu..nemám ráda ty moc křiklavé barvy a z druhé strany si chci po synovi prozměnu užít tu růžovou!
já jenom aby se to třeba po chvilce neroztrhlo, mě se právě líbilo na tom materiálu, že je to jakoby šusťák a je to pevný
Roztrhlo? ty jo tak to by byl mazec
Ikdyž je to polská výroba tak zas takovej šunt to nebude, to se nebojím..Maj pěkně propracovanej, kvalitní ten kočárek a když už se něco posmolí tak je 2 roky záruka a dnes mi říkali že i pozáruční servis dělají velice ochotně..Já jsem ráda že jsem si konečně vybrala a už to nemusím řešit kde co jak a za kolik..to je únavné. Konstrukce+korba bude stejná jako u laret black a to jsem si v obchodě vyzkoušela, poměřila a naprosto nás to uchvátilo takže mám vybráno..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat Timea B. kde v Havířově jste koupila kočárek a za jakou cenu? Uvažovala jsem že pojedu do Polska, ale tam je záruka prý jen 1 rok…Děkuji za info.
Zdravím, já lítala po Ostravě a nakonec jsem zjistila že mi ho objednají i v dětském obchůdku u nás před barákem v Havířově a ještě levněji než třeba v Sam baby Ostrava..V Havířově je to přímo v budově radnice hned naproti zastávky, jmenuje se to batole a je to každopádně na objednávku a pak si dojdete za 14dní pro kočár…aspoň já to tak mám domluvené. Cena mi říkala za multicolor 8000-8290kč ale ten je dražší, u toho laretu grey, black bude nižší o pár stovek ale přesně nevím to mě nezajímalo..Můžu pohledat číslo tel. na tu prodavačku jestli budete chtít…Hezký den papa
@Timea B. píše:
Zdravím, já lítala po Ostravě a nakonec jsem zjistila že mi ho objednají i v dětském obchůdku u nás před barákem v Havířově a ještě levněji než třeba v Sam baby Ostrava..V Havířově je to přímo v budově radnice hned naproti zastávky, jmenuje se to batole a je to každopádně na objednávku a pak si dojdete za 14dní pro kočár…aspoň já to tak mám domluvené. Cena mi říkala za multicolor 8000-8290kč ale ten je dražší, u toho laretu grey, black bude nižší o pár stovek ale přesně nevím to mě nezajímalo..Můžu pohledat číslo tel. na tu prodavačku jestli budete chtít…Hezký den papa
Ještě jednou děkuji moc za informace a za to tel. číslo bych Vám byla opravdu vděčná. Ještě by mě zajímalo zda je v té ceně i autosedačka? Také přejí hezký den…
Tel.na batole je 605 505 118. To bude bez autosedačky, já jsem tam zdůrazňovala, že jí mám tak by mi ji neobjednávala..Když tak se poptejte..Nashle
A můžete jí zavolat i hned nebo o víkendu, jí to vadit nebude..
Taky by mi bodlo jej prvně vidět ale když už jej objednám tady v Havířově tak už jej musím vzít..Údajně každá varianta tako laret má jiný materiál, a kvalitní jsou ty obyč laret black a len, polka..Multicolor je prej tenší. Tak se hlavně bojím ať ta látka pak rychle nevybledne na slunku..