Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3429
17.10.11 14:09
Sindyna píše:
Mě moje máma tvrdí, že kdyby jsme byli svoji, tak mě začnou tchánovci respektovat, ale na to jim se.u, přítel chce, zrovna to začal probírat jak jsme tam byli o víkendu, jsem říkala, že do roka by měla být od žádosti o ruku svatba (chlap mě požádal o vánocích) na to můj, no musíme to uspořádat příští rok lásko a tchýně, ale to se jen tak říká, to už dneska neplatí a malá by z toho vůbec neměla rozum, navíc když jsem tam nebyla tak říkala příteli, že pokud se chce ženit, tak ať s penězma na svatbu od nich nepočítá… neradši bych jí to udělala naschvál, ale sama o to manželství nějak přestávám stát, resp. o toho chlapa :cry:

Tak tohle přesně znám, akorát, že mě požádal o ruku před 2 roky a v sobotu, když oznámil brácha, že se bude ženit, tak děda říkal, že bychom i my tomu měli udělat tečku, no tchýně vyletěla jak čertík z krabičky, že dneska už to není moderní a že to nepotřebujeme. S penězma, že nic platit nebude vyrukovala, když jí přítel řekl, že jsme se zasnoubili. A jak píšeš o mamánka si už fakt nestojím.

• načítám...
3429
17.10.11 14:10

jj vím, akorát že jsem to zjistila až včera…no lepší pozdě než nikdy…
no, ona si hraje, jak je s ní nejlepší kamarádka, ale mě je to jedno, ať si klidně na prsou hřeje hada, její problém.

• načítám...
235
17.10.11 14:15

Foxinka
myslím, že to s tím manželstvím ani nemá cenu komentovat, že to není moderní haha. Spíš si může říct, já jsem jeho matka a co je ona? ani mu nestála za to aby si jí vzal… moderní je to možná pro naši generaci - ta to bere, lidé spolu můžou žít i bez manželství, ale jejich generace? to sotva!

• načítám...
44
17.10.11 14:17

Foxinka-no jí spíš vadí,že vůbec čekáme rodinu,protože podle ní za to můžu já,ale to že mě na začátku našeho vztahu přemlouvala,abych vysadila prášky a měli jsme mimčo na to už asi zapomněla,o svatbě nepadlo ani slovo myslím,že ani nechce,abychom se brali.Ona argumentovala hlavně tím,že pokud bude příjmení malé po mě o čemž sem docela uvažovala tak,že malá nebude jejich jako by jsem snad byla nějaká ku.va,ale já nemám důvod už skoro desetiletém vztahu.
Je mi z toho celkem smutno,ale na druhou stranu sem ráda,že jí tu její hlášku budu moci hnedka vpálit až tu furt bude a bude chtít vozit-není Vaše nic nebude :-)

• načítám...
44
17.10.11 14:30

Jo jo nám bylo taky řečeno,že svatba není už moderní o penězích sice neřekla nic,ale taky by jsme si to museli zaplatit sami,protože ona nedělá a vše táhne jen tchán takže vím jak by to dopadlo jen by to bylo smutné vůči příteli a jeho bráchovi,protože tomu jednomu zaplatili dvě svatby.Tomu nejmladšímu taky řekli,že u nich svatba nejdřív tak za 40let nevím teda co tím myslela,ale nechápu,kde na tohle chodí.
A to,že je skoro tchýně falešná jak mraky už vím dávno takže si dávám pozor co říkám už dlouho a to,že mě pomlouvá vím taky bohužel i přesně vím co o mě říká a sem z toho celkem znechucená,ale co už.

• načítám...
3429
17.10.11 14:34
Sindyna píše:
Foxinka
myslím, že to s tím manželstvím ani nemá cenu komentovat, že to není moderní haha. Spíš si může říct, já jsem jeho matka a co je ona? ani mu nestála za to aby si jí vzal… moderní je to možná pro naši generaci - ta to bere, lidé spolu můžou žít i bez manželství, ale jejich generace? to sotva!

Tak nějak si myslím, že to cítí. Proto by byla nejraději, kdybych jí zmizela ze života.

• načítám...
235
17.10.11 14:38

Draková - a od koho víš co o tobě říká? a co? něco hodně hnusnýho? teda pokud ti nevadí napsat..

• načítám...
235
17.10.11 14:40
Foxinka píše:
Sindyna píše:
Foxinka
myslím, že to s tím manželstvím ani nemá cenu komentovat, že to není moderní haha. Spíš si může říct, já jsem jeho matka a co je ona? ani mu nestála za to aby si jí vzal… moderní je to možná pro naši generaci - ta to bere, lidé spolu můžou žít i bez manželství, ale jejich generace? to sotva!
Tak nějak si myslím, že to cítí. Proto by byla nejraději, kdybych jí zmizela ze života.

třeba kdyby jste se rozešli a přítel měl dítě ve vlastní péči, co? to jsou baby jedovatý… no jak tady někdo psal, vy už jste co se týče výchovy dostala šance v mládí, to je supr :pankac: až mě hodně nase.. tak jí to předhodím :lol:

• načítám...
3429
17.10.11 14:47
Sindyna píše:
Foxinka píše:
Sindyna píše:
Foxinka
třeba kdyby jste se rozešli a přítel měl dítě ve vlastní péči, co? to jsou baby jedovatý… no jak tady někdo psal, vy už jste co se týče výchovy dostala šance v mládí, to je supr :pankac: až mě hodně nase.. tak jí to předhodím :lol:

Tak nějak mi to dává najevo.

• načítám...
44
17.10.11 15:00

Sindyna-řekla mi to přítelkyně od přítelova bratra,ona jí už taky prokoukla takže mi to řekla,abych věděla co o mě říká,už sem tu něco málo psala,ale jen tak ve zkratce jsem od března doma operovali mi oko takže neschopenka a pak přechod na rizikové těhu,tak řekla,že se od března válím doma,a že nechápe proč sem nešla do práce ona přitom nepracuje jak dlouho já kdybych mohla tak sem šla hnedka makat,nebo,že nutím přítele do svatby a za to,že čekáme mimčo tak,že je to moje chyba,že sem si nedávala pozor,nebo že jsme jeli k mé mamce,která bydlí daleko a já jí vidím jednou za dva až tři měsíce,šli na brambory a my odjeli nebo,že si jedem nakoupit a dělá se střecha a další práce.Nebo,že nám musí krmit morčata a pesana,když odjedeme na víkend přitom to je otázka 10minut,když moc.A,že už nevím jak vypadá motyka,a že nic na zahradě nedělám to je letos měla sem zákaz tahat a ještě mám zakázáno tahat těžké věci,abych si nepoškodila to oko.A další teď mě další věci nenapadají.Ale já sem rozhodlá,že tu nic dělat nebudu nic tu není moje podnájem platíme s přítelem a tak mi tu můžou škrabat záda.

• načítám...
44
17.10.11 15:01

To je super hláška o té výchově to si musím zapamatovat-určitě to použiji :lol:

• načítám...
44
17.10.11 15:05

Sindyna-možná to někomu nepříjde tak hnusný jsou určitě i horší věci,ale mě to mrzí.Snažím se k ní chovat slušně a ona mě jen takhle špiní.Holt jí asi musím lézt do zadku,ale to sem nikdy nedělala a ani nehodlám začínat.Asi si pro nejstaršího syna představovala někoho jinýho

• načítám...
3429
17.10.11 15:16

To si nejspíše představovaly všechny tchýně. Jenže u té mojí mám pocit, že by nebyla spokojená s nikým jen s kopií sebe sama a ani to ne, protože pak by byla stejné a chtěly syna, chlapa jen pro sebe.
Draková buď v klidu já sjem pro ni taky póvl a s prací na její zahradě mi toho vyčetla až až.

• načítám...
235
17.10.11 17:08
Foxinka píše:
To si nejspíše představovaly všechny tchýně. Jenže u té mojí mám pocit, že by nebyla spokojená s nikým jen s kopií sebe sama a ani to ne, protože pak by byla stejné a chtěly syna, chlapa jen pro sebe.
Draková buď v klidu já sjem pro ni taky póvl a s prací na její zahradě mi toho vyčetla až až.

zapoměla jsi napsat POSLUŠNOU kopii, co jí vše odkíve a poleze víte kam :lol:

• načítám...
Nikoltea
17.10.11 17:29

Draková-malá není jejich no výborně a čí by jako měla být?Jk píše Foxinka pro tebe dobře,ale musí při tobě stát tvůj.(já mám co říkat,když můj při mě nestojí)Hanule,to nemáš taky jednoduché,že ty a kluci jste vítání ji nech doma.Nebýt tebe tak ty vnoučata nemá!Muchomura.
Sindy-že to se jen tak říká to už dneska neplatí.Než by řekla kéž by to byla pravda.
Přítelovi jsem napsala co a jak,co nebylo od něj pěkné.Než aby se radil s přítelkyní která tam s ním bude bydlet,tak se radí s maminkou.Přečte-li si to,pochopí proč mu týden nebudu zvedat telefon.Pokud bude zabedněnej a zeptá se v čem vidím zas problém tak mu řeknu rovnou proč ta kuchyn není menší a je větší?Aby se do ní víc investovalo,nebo že by jsme měli tolik dětí?místo aby se do kuchyně dalo ještě 20,30 tis.tak za to že jeho maminka tam chtěla větší kuchyn tak se tam dá takových 70tis.Pokud bych tam opravdu bydlela a tu kuchyn.linku tam pořídila tak bych ji pořídila na malou kuchyn to že tam nějaký metr místnosti bude navíc nebu můj problém.Já nemusím v kuchyni bruslit. :cert:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová