Tchýně - dává mi použité, prošlé dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.12.19 16:54
@Anonymní píše:
A to ja bych treba ocenila spis nez prosle orisky, myslela bych si, ze uz je proste stara a zmatena :-D
Nebo nebyla to nejaka panenka po ni a chtela abys ji podedila? Ja dostala treba od manzelovy babicky vysivanou decku, ale takovou fakt hodne osklivou nemoderni, musela vedet, ze se mi absolutne nebude hodit do nasi moderni domacnosti, ale prislo mi to od ni hrozne mily, chtela mi proste dat neco po ni na pamatku

Tak pokud to vyšívala sama a dečka nebyla zažloutlá a prožraná od molů jako to dostávám já, tak to skutečně milé je. ;) Alespoň si dala práci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.19 19:01
@Anonymní píše:
Tak pokud to vyšívala sama a dečka nebyla zažloutlá a prožraná od molů jako to dostávám já, tak to skutečně milé je. ;) Alespoň si dala práci.

Tak vysivana byla urcite davno a davno pred tim, nez mi ji dala, ale zazloutla neni jeste ani ted a to uz ji v ty skrini mam asi 8 let

• Citovat
  • Upravit
24995
1.12.19 19:23

A já bych se nad to povznesla a udělala z toho soutěž „nejhorší vánoční dárek“ máme tu takový super obchod - vše za 60, má to 4 místnosti, tam je materiálu! ;) třeba by jim to došlo a kdyby ne, tak nějakou reakci to asi vyprovokuje, na jejich dotaz bych odpověděla, že s tím začli oni. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6671
2.12.19 17:50

Já bych asi po první takové zkušenosti navrhla, že prostě jakékoliv vzájemné obdarovávání zrušíme. :nevim: My si kromě té úplně nejužší rodiny taky dárky nedáváme, raději se prostě jen sejdeme na oběd nebo na večeři, popovídáme, popřejeme si. A obzvlášť pokud bych viděla, že dotyčného nějaké obdarovávání vyloženě obtěžuje (- třeba daruje něco nepotřebného z domácnosti), nevidím důvod, proč v tom pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.12.19 00:12

Prošlé bombony atd nic zvláštního ale aby ti někdo dával například prošlé sýry, salámy, tatarku i sladkosti atd.. to je teprv něco nejvíc prošlé jeden rok fidorka :D kdy už to okusuje i plíseň to je dobrota :P nevím jestli mají mozek nebo ti chtějí dát jasně na jevo jak tě mají u zadní části těla ale nic prošlého bych nemohl dát ani bezdomovci :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.19 08:20

Prošlý sladkosti nam teda casto dává babička, ale spíš je když prostě přijela na návštěvu, nebo my tam.. Ale ne, že by ji jsme ji my, nebo děti nestáli za to, aby nam dala neco neproslyho, ale prostě nakupuje v akcích a ma toho doma hromady a nez se k tomu dostane, tak je to prosly, a kdyz je prosly tak zvlhly, ze se to stelljne nedá jist :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.19 08:54

Ono pul roku prošlé sušené ovoce, co už skoro samo odchází zpátky na strom je dost delikatesa. :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová