Tchyně mi nadává a před manželem vše zapírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
631
9.1.17 17:44

@Agnes_X To je mazec! 9000 mi neprijde pro jednoho cloveka malo. A k duchodu si prece muze privydelavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
9.1.17 18:18
@LucianS píše:
@Agnes_X To je mazec! 9000 mi neprijde pro jednoho cloveka malo. A k duchodu si prece muze privydelavat…

No přesně! Navíc když na to nemám, tak přece nebudu mít dvě domácnosti na úkor syna, nebo ještě hůř vnoučat. Co budete dělat, až děti budou větší a život nákladnější? A ten kávovar už je poslední kapka teda :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.1.17 18:28
@Winkys píše:
No přesně! Navíc když na to nemám, tak přece nebudu mít dvě domácnosti na úkor syna, nebo ještě hůř vnoučat. Co budete dělat, až děti budou větší a život nákladnější? A ten kávovar už je poslední kapka teda :,(

:palec:
Teď jsem to chtěla taky odeslat, ale nakonec jsem to smazala :oops:.
Jako tchyně je pěkně vychcaná a neskutečná. Škoda, že ten její syn je takový osel. Tohle by mi vadilo, neskutečně. @AgnesX, já ti neporadím, je mi tě moc líto. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
9.1.17 18:34

No už se vidím, jak poslouchám od chlapa, že mám jít do práce, aby nebyl problém s financema, který posílá mamince :lol:. Ať si maminka prodá byt nebo barák a bude mít peněz, že nebude vědět co s nima. Kávovar je rozhodně věc, bez který se nedá žít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
9.1.17 18:49
@Agnes_X píše:
Na žádné dávky asi nemá nárok, nebyla nikdy vdaná ani není vdova. Důchod má cca 9 tis. Kč. Zkrouhnout na nákladech těžko, žije na dvou destinacích, má byt v Praze a starý dům ve Středočes. kraji, tzn. dvakrát topení a voda aj. a musí mít dvakrát vybavení a taky dost jezdí autem… O víkendu jí manžel kupoval kávovar, že prý v Praze nemá a musí mít, no to jsem se musela smát. Jak by mohla žít bez kávovaru, dobře si synáčka vychovala.
Tak na konci týdne sbalím děti a pojedeme k mým rodičům a asi tam pár týdnů zůstaneme, než si vyčistím hlavu.

Holka asi jsi moc slabá, asi musíš být větší furie. Ona ví jak na něj a ty jsi příliš čistá, hodná a pasivní. Já bych jí dala byt a starý dům, auto apod :cert:… se nestydí nechat se živit od syna?!!? :poblion: :roll: To je teda rodič k nezaplacení zase. Sbal a já bych hodně přemýšlela jestli chci v takovém trojúhelníku žít. Nenavádím tě k ničemu, ale tohle je opravdu naprosto mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.1.17 18:59

No ono by stacilo kdyby byt nebo dum pronajala a ma hned mesicni prijem. Vypocitava furie. :cert: Nenech sebou zametat postav se ji a stuj si za svym drzim palce :) a preju pevny nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.1.17 15:09

@Agnes_X nutit Tě do práce, aby tchýně utáhla dvě domácnosti a jezdila autíčkem?! :cert:

Co takhle donutit ji si přivydělat.. :jazyk:

Držím pěsti, manžel bude stát při ni, bohužel :hug:

• Citovat
  • Upravit
113
10.1.17 16:23

Děkuji všem za podporu. Jsem slabá a neumím se bránit. Ale co mohu dělat, když manžel řekne, že jí ty peníze prostě dávat bude a konec? Kdysi mi radila jedna právnička, že podle nějakýho zákona, když se „vyživuje“ jeden rodič ze strany jednoho partnera, tak má na adekvátní výpomoc právo i rodič/e ze strany druhého partnera. Na to můj muž řekne, že moji rodiče to nepotřebujou, protože jsou 2 a mají 2 důchody. Tak já tedy budu stejnou částky posílat svým rodičům a budu u nich trávit s dětmi třeba 2 týdny za měsíc. Jenže tím si to manželství dost rozházím a jak odjedu z Prahy, tak hned tchýně nastoupí na manžela, že by potřebovala 1000 věcí zařídit a pomoct…
Tchýně si přivydělávat nebude, je jí 70 let. Byt pronajímat nechce, protože občas tam žije a občas ne a kam by šla žejo :-) Ale víte co, předevčírem mi poslala po manželovi tisícovku, že ji jako zapomněla dát dětem k vánocům ( došlo jí, že je zle :-)).
Ale primárně šlo o to, aby ji občas pohlídala děti a nebyla na mě hrubá.
( nj, vzdala jsem to, jsem slabá a unavená )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
10.1.17 16:54

Vzhledem k tomu, že se neumíš bránit, tohle nemá bohužel řešení. Jasně, že tchyně nic pronajímat nebude, nemá důvod, peníze se jí sypou od syna a navíc jí koupí, co si řekne. Budeš se s tím muset smířit, jinak to nebude, maximálně bude ještě hůř. Nechápu, že jsi slabá a unavená. Jedině, že bys byla nemocná. Je to prostě o povaze, já bych to nezkousla, jsem cholerik, ale každý jsme holt jiná :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
10.1.17 16:54
@Agnes_X píše:
Děkuji všem za podporu. Jsem slabá a neumím se bránit. Ale co mohu dělat, když manžel řekne, že jí ty peníze prostě dávat bude a konec? Kdysi mi radila jedna právnička, že podle nějakýho zákona, když se „vyživuje“ jeden rodič ze strany jednoho partnera, tak má na adekvátní výpomoc právo i rodič/e ze strany druhého partnera. Na to můj muž řekne, že moji rodiče to nepotřebujou, protože jsou 2 a mají 2 důchody. Tak já tedy budu stejnou částky posílat svým rodičům a budu u nich trávit s dětmi třeba 2 týdny za měsíc. Jenže tím si to manželství dost rozházím a jak odjedu z Prahy, tak hned tchýně nastoupí na manžela, že by potřebovala 1000 věcí zařídit a pomoct…
Tchýně si přivydělávat nebude, je jí 70 let. Byt pronajímat nechce, protože občas tam žije a občas ne a kam by šla žejo :-) Ale víte co, předevčírem mi poslala po manželovi tisícovku, že ji jako zapomněla dát dětem k vánocům ( došlo jí, že je zle :-)).
Ale primárně šlo o to, aby ji občas pohlídala děti a nebyla na mě hrubá.
( nj, vzdala jsem to, jsem slabá a unavená )

Nemělo by se to, ale jak je na tom tchyně zdravotně? :mrgreen: To je totiž asi to jediný co tě zachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
10.1.17 16:57
@Monchichik píše:
Vzhledem k tomu, že se neumíš bránit, tohle nemá bohužel řešení. Jasně, že tchyně nic pronajímat nebude, nemá důvod, peníze se jí sypou od syna a navíc jí koupí, co si řekne. Budeš se s tím muset smířit, jinak to nebude, maximálně bude ještě hůř. Nechápu, že jsi slabá a unavená. Jedině, že bys byla nemocná. Je to prostě o povaze, já bych to nezkousla, jsem cholerik, ale každý jsme holt jiná :lol:.

Ono tohle souvisí s tím jaké mají s manželem postavení v partnerství, respektive jak si to zařídila na začátku. Teď už to jen tak nezmění. A její postavení unavené, pasivní, submisivní ženy je hodně v nevýhodě. A pokud neumí bouchnout do stolu a manžel je maman, tak se obávám, že se nic moc nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325

@Lady Bee Ta je opečovávaná, ta vydrží dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
@Monchichik píše:
@Lady Bee Ta je opečovávaná, ta vydrží dlouho :mrgreen:

No já mám zkušenosti, že tyhle sobecký lidi mají tuhý kořeny a ty dobráci umírají až předčasně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
10.1.17 17:06

@Lady Bee Ale takovej chlap si vždycky najde takovou, se kterou může orat, která se nehádá, maximálně se hroutí. Ona by to jinak neudělala, ani kdyby mohla začít znova. Je to prostě o povaze člověka. Já jako cholerik jsem taky hledala partnera, kterej si z toho nebude nic dělat a bude v klidu :mrgreen: Posílat mamince, která vlastní nemovitosti ještě peníze, který de facto nepotřebuje a plnit její rozmary by u nás fakt neprošlo. A počkej, až bude nemohoucí, má jí doma natotata, to se teprve bude divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
10.1.17 17:07
@Monchichik píše:
@Lady Bee Ale takovej chlap si vždycky najde takovou, se kterou může orat, která se nehádá, maximálně se hroutí. Ona by to jinak neudělala, ani kdyby mohla začít znova. Je to prostě o povaze člověka. Já jako cholerik jsem taky hledala partnera, kterej si z toho nebude nic dělat a bude v klidu :mrgreen: Posílat mamince, která vlastní nemovitosti ještě peníze, který de facto nepotřebuje a plnit její rozmary by u nás fakt neprošlo. A počkej, až bude nemohoucí, má jí doma natotata, to se teprve bude divit.

Nemůžu nic jiného než souhlasit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová