Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pajka2020 píše:
Napsala jsem svůj pohled na věc. Škoda že jsi se nad tím nezamyslela.Tys to chtěla pít s dětma ze ZŠ a 13ti letého syna souseda za to samé soudíš.
Z tebe je strašně cítit, že spolu nemáte dobré vztahy (ty+tchýně).
a nevidíš v tom ani trošku rozdíl? ![]()
@Anonymní píše:
@Silverine247 samozrejme ze nenabidla, resp to bylo ve stylu “vezmete si cokoli ve spajzu najdete”… jenze NIC nevyrovna tuhle od deti se zameckem, a nevyfotila ji, lahev i zamek ztopila, takze nemuzeme ani my ani ona sehnat stejnou druhou. I to o necem svedci, to ze jsme to dostali pred ni pouhy dva dny pred tim nez to dala sousedovi… ono kdyz to dotahnu do detailu, nesmeli jsme mit vanoce doma a predat si to jinde (chteli jsme kvuli covidu dojet predat detem darky pred jejich domem a odjet, tim by odpadlo trmacebi darku na hory a zpet), trvala na tom ze se vse potahne tam a i proto jsme meli totalne plny kufr a jako nac to vozit sem-tam, k nam domu si deti brat nesmime…
příště ani prd zlatá rybko…drsná lekce, že už si musíte vše hlídat a nikde nic nenechat a příště zvážit, kde je možné babi logisticky minout ![]()
@Pajka2020 píše:
Napsala jsem svůj pohled na věc. Škoda že jsi se nad tím nezamyslela.Tys to chtěla pít s dětma ze ZŠ a 13ti letého syna souseda za to samé soudíš.
Z tebe je strašně cítit, že spolu nemáte dobré vztahy (ty+tchýně).
Tak predne se vyhrazuji proti takovym nesmyslum. Rozhodne bych to detem nenalila!!! To je snad jasny ne?
Chteli jsme si to s muzem otevrit pred temi konkretnimi detmi, ktere nam to venovaly. Kviz jsme si domu vzali prave aby byl cas to vylustit, kdo ma dve mala torpeda, tak chape ze casu vzdy neni tolik, kolik by byla znacka ideala tam na to fakt cas nebyl, hned nejak 1.1 nebo 2.1. jsme prckum psali vysledek a prisla odpoved ze OK ze to mame spravne.
A jo, ja vnimam sakra rozdil zda si to piju ja jako obdarovana s mym manzelem pred darci anebo zda to cmajzne nekdo, komu to nepatrilo, venuje to sousedovi, a pomerne dlouho sedi u toho kdyz to sousedovo dite buransky hackuje a naramne se u toho bavi… ale pozor, souseda nevinim ani omylem, ten je v tom nevinne, aby bylo jasno.
@Keyllah presne, ale nic uz, mam o cem premyslet jak to deckam podat a asi si zacneme zamykat pokoj… ![]()
Nečetla jsem diskusi, takže nemám žádné doplnující info, které prý ani psát nebudeš, jen na základě Tvýho dotazu, je to samozřejmě Tvoje chyba, jestli ten dárek měl pro vás takovou cenu, jak říkáš, tak ho prostě nenechávám na společné chatě nebo kde,,,to už pak jsou řeči o strašné osobní hodnotě toho dárku jen kecy a nic jiného. Ona si mohla myslet, že tam flašku necháváte schválně,,,pak by byla z obliga. pokud věděla, a vypila, tak je to samo hnusný… ale pořád si za to můžete sami.
@Anonymní píše:
@Keyllah presne, ale nic uz, mam o cem premyslet jak to deckam podat a asi si zacneme zamykat pokoj…
já si myslím, že se možná ani nezeptají -) kvíz jste vyluštili, to oni vědí a pokud nebudete někde sedět (což tam už asi jen tak nebudete), tak si na to nevzpomenou. Pokud by si vzpomněli, bude to pro ně opravdu důležité, a tady bych pečlivě volila slova. K čemu bude, když zjistí, že to babi dala sousedovi? komu to ublíží nejvíc? ![]()
@Keyllah píše:
a nevidíš v tom ani trošku rozdíl?
Já nějaký příspěvek zakladatelky pochopila tak, že dětem alkohol do ruky nepatří, že to sousedovo dítě nemělo co lézt do skříně s alkoholem. Teď píše, že by to pila s dětma ze ZŠ. V této souvislosti jsem to psala.
@Anik píše:
Nečetla jsem diskusi, takže nemám žádné doplnující info, které prý ani psát nebudeš, jen na základě Tvýho dotazu, je to samozřejmě Tvoje chyba, jestli ten dárek měl pro vás takovou cenu, jak říkáš, tak ho prostě nenechávám na společné chatě nebo kde,,,to už pak jsou řeči o strašné osobní hodnotě toho dárku jen kecy a nic jiného. Ona si mohla myslet, že tam flašku necháváte schválně,,,pak by byla z obliga. pokud věděla, a vypila, tak je to samo hnusný… ale pořád si za to můžete sami.
no, možná by jsi to měla raději dočíst, takto to působí trochu…
Jako jo, určitě si někdo může myslet, že když schovám flašku za 30 jiných, tam kam bez židle nevylezeš, a je na ni velký zámek, který nejde jen tak otevřít, tak mu ji tam vlastně nechávám schválně, aby ji vypil, jen by to bylo spíš o nějaké té psych. poruše ![]()
@Pajka2020 píše:
Já nějaký příspěvek zakladatelky pochopila tak, že dětem alkohol do ruky nepatří, že to sousedovo dítě nemělo co lézt do skříně s alkoholem. Teď píše, že by to pila s dětma ze ZŠ. V této souvislosti jsem to psala.
porovnáváš to, když by si zakladatelka s chlapem nalila před dětmi, které jim to koupili a které určitě zajímá, jak jim to chutná, se situací, kdy to vypije soused s děckem, kterej se jim do toho heknul a babi to přišlo děsně vtipný?
To je vážně tak divné, když od někoho dostanu dárek, že toho dotyčného zajímá jak mi to chutná? že bych to před ním chtěla ochutnat? ježiš, jsou to děcka, dali si s dárkem kupu práce, je jasný, že je zajímá jaký to bylo, jak se jim to líbilo…
Už to malinko dočítám, dobře, schovala za jiné flašky… takto se s těžkou srdcovkou prostě nejedná. Moje reakce by byla, že jsem blbá, že jsem si to nezvala domů hned, když to je taková vzácnost od dětí. Na tom si trvám, a nezmění na tomto názoru nic, žádné další zakladatelčino případné vysvětlování. To její fňukání mi i nadále připadá směšné.
@Keyllah píše:
no, možná by jsi to měla raději dočíst, takto to působí trochu…
Jako jo, určitě si někdo může myslet, že když schovám flašku za 30 jiných, tam kam bez židle nevylezeš, a je na ni velký zámek, který nejde jen tak otevřít, tak mu ji tam vlastně nechávám schválně, aby ji vypil, jen by to bylo spíš o nějaké té psych. poruše
@Anik píše:
Doplňujících informací napsala dost, ale když se neobtěžuješ s jejich čtením, tak opravdu nechápu, proč se obtěžuješ psát odpověď… která je pak totálně mimo mísu a užitečná asi jako mrtvému zimník.
@Anik píše:
Už to malinko dočítám, dobře, schovala za jiné flašky… takto se s těžkou srdcovkou prostě nejedná. Moje reakce by byla, že jsem blbá, že jsem si to nezvala domů hned, když to je taková vzácnost od dětí. Na tom si trvám, a nezmění na tomto názoru nic, žádné další zakladatelčino případné vysvětlování. To její fňukání mi i nadále připadá směšné.
Jasně, až na to, že se s těma dětma vídají jen tam a chtěli to vypít příště, až u toho ty děti budou, aby viděli, jak jim to chutná…ale tak, názor sis udělala hned na začátku diskuze a na něm si trvej a nenechej se ničím zmást ![]()
Hned v první větě jejího dotazu je, že nebude nic doplňovat, aby se tchyně nepoznala… tak proto se neobtěžuju. že to nedodržela, není moje chyba.
@BohunkaP píše:
Doplňujících informací napsala dost, ale když se neobtěžuješ s jejich čtením, tak opravdu nechápu, proč se obtěžuješ psát odpověď… která je pak totálně mimo mísu a užitečná asi jako mrtvému zimník.
@BohunkaP píše:
dobré je následné doplnění…že na svém názoru trvá a nic ho nezmění
jako, asi by bylo dobré to alespoň dočíst, ale kdo jsem já ![]()
@Silverine247 samozrejme ze nenabidla, resp to bylo ve stylu “vezmete si cokoli ve spajzu najdete”… jenze NIC nevyrovna tuhle od deti se zameckem, a nevyfotila ji, lahev i zamek ztopila, takze nemuzeme ani my ani ona sehnat stejnou druhou. I to o necem svedci, to ze jsme to dostali pred ni pouhy dva dny pred tim nez to dala sousedovi… ono kdyz to dotahnu do detailu, nesmeli jsme mit vanoce doma a predat si to jinde (chteli jsme kvuli covidu dojet predat detem darky pred jejich domem a odjet, tim by odpadlo trmacebi darku na hory a zpet), trvala na tom ze se vse potahne tam a i proto jsme meli totalne plny kufr a jako nac to vozit sem-tam, k nam domu si deti brat nesmime…