Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:Ani minutu bych s babkou nevydržela. Protože já na jejího synáčka nesmím ani sahat, protože když se ho chci dotknout tak mu chci určitě jenom ublížit. Když jsem minule mu sáhla na ruku, tak ode mě chytnul exem! To bys koukala kolik dalších ptákovin si dokáže babka vymyslet.
Asi ví proč. Asi budeš dobračka od kosti, co? ![]()
Manžel stavař odborník by měl jít raděj dělat trhovce a prodávat ertepla. Když nedokáže odizolovat barák a raděj ho zmastí. Základ je snad statika a řádná izolace. Pak můžu rekonstruovat interiér, jak píše zakladatelka, uvnitř jsme si to hezky opravili…jak může někdo uvnitř opravovat plesnivou stavbu? Opavdu stavař odborník? Na slovo vzatej. Zlatej pan Lorenc. ![]()
@dedrichov píše:
jsem v Tvém příspěvku objevila dva naprosté protiklady toho, co stále píšeš, víš o tom, že si protiřečíš? Trošku se v tom motáš - kam vítr, tam plášť.
Jo? A víš, že je mi to už úplně šumák? ty si hledej, co chceš. Já se znám líp, vím, jak žiju, vím co jsem dělala a dělám, a jsem s tím spokojená. A díky tomu neuslyším ani od svých dětí ani od jejich partnerů nějaké dementní narážky. Asi tak. To ře vy tu propagujete rodinu typu jájájá je váš problém, a je to jen a jen vaše bída. A těch vašich malých zlatíček. Takže jo, osočujte si jak chcete a kolik chcete. Ale obhajovat člověka, který nechápe, že jeho tchyně má ráda svou matku a který visí na krku všem lidem kolem a není schopen si zajistit ani bydlení, který štve svého partnera proti rodičům, tož to jo. To vám jde.
My jsme doma spokojení, vycházíme dobře, a nenapíšu - přála bych vám to taky. Žijeme jeden pro druhého a myslím, že takto má rodina vypadat.
@berďana Boze fakt ubohost sama. Staci si vyhledat jine diskuze, abys pochopila, ze mala ma problem. A doufam, ze postizena neni, ze je to souvislost s hypotonii. Ale to neni predmetem diskuze. A to ze tu vysedavam, to poznam z tech nekolika mych prispevku?
@kontramatka
tak jsou lidi preci jen slušní a nedrží při zakladatelce ktera doufa v cizi majetek a spini rodinu jejiho manžela. Kdyby si to tak ra rodina tady mohla precist, aby vedela, co za hada si držì na prsou. ![]()
@berďana píše:
@kontramatka![]()
![]()
![]()
tak jsou lidi preci jen slušní a nedrží při zakladatelce ktera doufa v cizi majetek a spini rodinu jejiho manžela. Kdyby si to tak ra rodina tady mohla precist, aby vedela, co za hada si držì na prsou.
Já si myslím, že vědí dobře. Proto zakladatelce nejdou na ruku. Říká se tomu pud sebezáchovy. Tady zafungoval spolehlivě.
![]()
@e008 píše:
@berďana Boze fakt ubohost sama. Staci si vyhledat jine diskuze, abys pochopila, ze mala ma problem. A doufam, ze postizena neni, ze je to souvislost s hypotonii. Ale to neni predmetem diskuze. A to ze tu vysedavam, to poznam z tech nekolika mych prispevku?
No vis, ja bych se ani tak ta mou reakci byt tebou nezlobila. Kdyz si prectes, jakym smerem reagujes a rypas do jinych, nemuzes ocekavat, ze se neozvou. Jak jsem jiz psala, pokud je tve dite opravdu nemocne, je mi to opravdu moc lito, ja te tady ale spehovat, jako ty me, nebudu. Me je fuk, kdo tu pridal za jakou dobu kolik prispevku vis? Ale zase, kdyz tedy mas tak nemocne detatko a nechces, aby ti nikdo napsal svuj nazor, tak tady do lidi z postrany nerýpej a je to
. To ty jsi koneckoncu byla ta, co tu divne rypala do Inkakřivák ![]()
@kontramatka píše:
Já si myslím, že vědí dobře. Proto zakladatelce nejdou na ruku. Říká se tomu pud sebezáchovy. Tady zafungoval spolehlivě.![]()
Jo to je pravda. Zaplat panbuh maji ten pud sebezachvy. Ta zakladatelka by si akorat tak vsechno strcila rada pod nehtik a rodinu by zlikvidovala. Me staci si vzpomenout na to, jak se vyjadruje o nekom, koho majetek chce prakticky uloupit. Ja bych ji hnala!
Co me leká, je to, že se nasly zensky, ktere ji v tom jeste chapou a rikaj, jakou ma pravdu a jak ji chapou. Asi by taky rady byteček
, nic jineho to o nich totiz nevypovida. Ale no jo, alespon nam bylo pripomenuto, ze i v rodine si clovek musi nekdy davat velikeho majzla
![]()
@berďana já jsem četla z většiny jen zakladatelku. Přijde mi neuvěřitelné, ež takto někdo uvažuje a ještě to rozebírá na internetu. To je do nebe volající drzost a hulvátství.
@kontramatka Bacha, at tě někdo nenařkne, že jsi já! Používáš interpunkci, takže pozor! Je to podezřelé. Ale kdybys ji nepoužívala, tak je to podezřelé taky. ![]()
@e008 píše:
Ted uz te nechapu vubec. Jak jako ze doufas, ze neni postizena ale je to pouze souvislost s hypotomii? Jo, mozna ses jen spatne vyjadrila a myslis tim tu druhou formu hypotomie, ktera nemusi zustat. Ale…pokud tvoje dite prijima spatne stravu, je to spis ta horsi varianta nemoci, protoze presne to je jeji priznak. No tudiz doufam, ze si tu nevymyslis, protoze pokud bych mela podezreni na takovouhle nemoc, vedela bych o ni uz vse a neprorecila si tady. Ale ok, asi si jina jak ja
, ovsem, mládím to neomlouvej
@inkakřivák píše:
@kontramatka Bacha, at tě někdo nenařkne, že jsi já! Používáš interpunkci, takže pozor! Je to podezřelé. Ale kdybys ji nepoužívala, tak je to podezřelé taky.
No ji, tak strasné by to zas nebylo. Ja bych si vas vzala klidne obe za manzelky aby damy byly uspokojené. Co neudelame ke spokojenosti nasich blizkych, no ne? ![]()
To by nešlo, já už mám manžela dlouho a na starý kolena ho měnit, to je blbý. Už jsem si zvykla a navíc je jeden z mála lidí, které slyším. Asi má nějaký ultrazvukový hlas.
I když - až mě zase jednou dožere a vezmu ho sekerkou mezi světla - jen tak pro jistotu kde bydlíš?
No jestli bych vám nevadila jako věcné břemeno
![]()
edit: nebo věčné břemeno?
![]()
Příspěvek upraven 21.12.17 v 13:58
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat