Tchyně - zajímavý úkaz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3065
25.12.14 19:07
@bamba píše:
Jó holka, když narazíš na supersnachu, můžeš být hodná jak chceš. No možná by pak pomohlo, kdyby tě snacha při příchodu na návštěvu propleskla, abys věděla, jak se máš chovat. :think:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
25.12.14 19:12

@S.Ivanka :hug: já neodpustila, snažila jsem se ale nejde to. Třeba to ještě přijde :nevim:
Děti plesknu přes zadek i přes ručičku, ale nebiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
25.12.14 19:14

Mám exsnachu, se, kterou si i po rozvodu dobře rozumím, vřdycky jsme měli perfektní vztahy.To samé mám i se zetěm, jak říká dcera, jen ho prý „rozmazluju“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
25.12.14 19:19

@Blackova.K @bamba
Mám i nevlastní dceru. Vztahy máme dobré, řekla bych i nadstandartní. Je už to velká holka, má svoje mimčo, ale taky jsme se k dobrým vztahům musely propracovat. Takže něco mám natrénováno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
25.12.14 19:23

No třeba teď. Holka píše, že dorazí v sobotu na oběd i s malou. Ten její jde do práce na ranní. A já ho fakt nemusím. Je to hrozné, ale je to tak. No a píše mi teda, že pak z práce k nám ten její oplodnitel dorazí. Takže se překonávám, a souhlasila jsem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
25.12.14 19:23
@marcela74 píše:
@Blackova.K @bamba
Mám i nevlastní dceru. Vztahy máme dobré, řekla bych i nadstandartní. Je už to velká holka, má svoje mimčo, ale taky jsme se k dobrým vztahům musely propracovat. Takže něco mám natrénováno. :lol:

Tož já mám 2 nevlastní dcery a taky to ze začátku nebyla hitparáda. Tož zvykly jsme si na sebe :mrgreen:.Ne už máme super vztah, ale bylo to asi podobné jak u vás.

• Citovat
  • Upravit
bamba
25.12.14 19:31
@marcela74 píše:
No třeba teď. Holka píše, že dorazí v sobotu na oběd i s malou. Ten její jde do práce na ranní. A já ho fakt nemusím. Je to hrozné, ale je to tak. No a píše mi teda, že pak z práce k nám ten její oplodnitel dorazí. Takže se překonávám, a souhlasila jsem. :mrgreen:

To přežiješ.
Mě takle 23. volala nevlastní dcera, jestli k nám zítra na oběd může dorazit i nevlastní neteř s manželem a dítkem. Souhlasila jsem.Je to dcera sestry mého muže. Maminka zemřela, když jí bylo 10 let. Můj chlap je její jediný příbuzný z maminčiny strany. Tož co už, rozevřu náruč víc doširoka.
Blbý bylo shánět den před ježíškem tomu prckovi dárky, bo tu budou oboje naše děti a vnočata, budou se rozdávat dárky.
Bude to hukot 16 lidí na oběd.

• Citovat
  • Upravit
3620
25.12.14 19:51

@bamba
Holku jsme měli v péči od jejich 14 let. Takže puberta. Byl to velký napnelismus. Přežili jsme. Teď je to ok. Její partner mi nesedí, ale co už. Vybrala si. Já s ním nežiju a toleruju. Komunikuju s ním v rámci slušnosti, ale snažím se, ať to není holce líto. Ale pokud by hošan začal vystrkovat v budoucnu růžky, tak uvidí!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.12.14 20:03

Asi neumis cist nebo já už fakt nevím tak pro natvrdle ještě jednou. Moje mamka nikdy sama nebyla tím bylo milá damo myšleno ze nemá manžela ani přítele. Štědrý den tráví s moji sestrou a mou babickou a dokud nebyly deti byli jsme s ni my a uz hodnejrat jde ji říkal ze ah se svica odstehuje bude jezdit k nám. Tady je vidět ze se někdo jako ty chytne vety vk o tom ho…a bude to proste mlet porad dokola a dokola a dokola no co dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
25.12.14 20:06

@zuzuza Nejsi nějaká podrážděná? PMS? :lol:

• Citovat
  • Upravit
bamba
25.12.14 20:24
@marcela74 píše:
@bamba
Holku jsme měli v péči od jejich 14 let. Takže puberta. Byl to velký napnelismus. Přežili jsme. Teď je to ok. Její partner mi nesedí, ale co už. Vybrala si. Já s ním nežiju a toleruju. Komunikuju s ním v rámci slušnosti, ale snažím se, ať to není holce líto. Ale pokud by hošan začal vystrkovat v budoucnu růžky, tak uvidí!!! :cert:

No, tak to muselo být hustý.14 let je blbej věk a ještě, když si holčina musela zvykat na tebe. Hlavně, že je to dobrý. Já tedy přetrpěla oba ex partnery mých dětí, ale exsnacha, to byla třída. No co už.

• Citovat
  • Upravit
3620
25.12.14 20:30

@bamba
V tomhle věku k nám chtěla dobrovolně. Nesnesly se s vlastní mámou, takže jsme to takhle řešili. Znala mě od mala, takže v tom problém nebyl. Naštěstí teď už je klid na všech frontách. Jó, čas je nejlepší lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
25.12.14 20:35

@marcela74 Tak to je jiná. I tak před tebou smekám.

• Citovat
  • Upravit
9414
25.12.14 20:49

Trošku OT, omlouvám se, ale nedalo mi to.
Moc nechápu, proč by všichni zrovna na Štědrý večer nesměli být doma sami? Setkala jsem se s tím už vícekrát, vždycky padne, že kdo je doma na Štědrý večer sám, ten má sobecké příbuzné, děti a kdesi cosi. Rodinná atmosféra fajn, ale proč to befélem plošně nakazovat? Pak mají akorát nervy ti, co žijí sami normálně a po zbytek roku jim to nevadí. My jsme byli zvyklí navštěvovat příbuzné na Štědrý den dopoledne a pak o svátcích, Štědrý večer byl přísně intimní. A např. kamarádka taky, je sama, o Štědrém večeru chce být sama a mít klid, místo toho poslouchá srdceryvné stesky svojí máti, že je sobecká dcera a že jsou obě o Štědrém večeru samy, že se mají spojit a trávit čas společně, ale to ona nechce. Já, až se děti osamostatní, tak se jim taky do domovů na střídačku nepohrnu, jsem takový zvláštní typ společenského introverta, mám sice ráda společnost, ale zároveň si vystačím i ve slavnostní chvíli sama, nechápu, co pořád s tím lidi mají :mrgreen: Ale mužova rodina to má velkolepé, jsou zvyklí Štědrý večer slavit pohromadě, sezvat všechny osaměle žijící a to je pro tedy nezvyk. Atmosféra večera je pryč, pro mě je to spíš takový další boží hod. Ale 25. setkávání s příbuznými a velehostiny miluju, to jo, ale ty štědré večery - neintimní, rozeřvané, mě ničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.12.14 21:00

Takyjedna - konečně. Jsem strašně ráda ze má někdo podobný názor jako moje mamka. Sama řekla ze až se svica odstehuje bude doma taky sama ze si udělá svou pohodicku a nebude nekde mozovat. No a muzes to tady vůbec napsat? tady se všechno obrati jak kdyby supi cekali, až budou moct na někoho zautocit a rejpat. Místo toho aby se držely tématu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová