Těhotenství s darovanými vajíčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
6.8.13 10:30

@Daja72 Ahojky, moc moc ti držím pěstičky a obdivuju, také jsi si prožila samé "pěkné " věci :-( Ale daly jsme se na boj a tak musíme vydržet…jsem moc ráda že tobě už někdo máma říká a já se toho snad také dočkám…máš pravdu tady je to velká podpora…jsou tu lidi kteří ví co prožíváš, kteří jsou na tom stejně a to je opravdu dobré…z okolí to nikdo nepochopí kdo si tím neprojde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
6.8.13 10:32

@Rokytka ahojy |Rokytko no to je báječné já n a to jdu v září také :-) 3 bych měla máít transfer tak to si budeme držet palečky spolu :-)
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
6.8.13 12:12

@Daja72 Chtela jsem ti rict, ze jsi uzasna…je mi lito, ze jste meli takove trable se synem, ale jste s manzelem super, jak se o nej starate :hug: Vybral si suprove rodice!!! Klobouk dolu. Preji ti hodne stesti pri DV, jiste to klapne. Deti mit muzes a kdyz dostanes krasne embryjko, tak se jiste brzy usadi! Drzim moc palce!

@Rokytka Uplne te chapu, jak se tesis neni divu! Jakpak jsi spokojena v Gestu? Divala jsem se na to, je to spis male centrum ze? Zari je uz brzo, moc drzim palecky!

@agneszka Tak jakpak jsi dopadla u Machace???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
6.8.13 14:14

@servus Ahoj tobě a všem…Macháč opravdu umí naplnit člověka optimismem. Řekl že těhotná budu a hotovo a že mi nedává víc než jeden pokus s adopčátky. :lol: Takže začínám stimulovat sliznici jen co dorazí MS estrimaxem. A ta by měla přijít příští týden v pondělí…mám to pojištěné, beru utroš tak jak vysadím v pátek do tří dnů je tady. :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
6.8.13 17:25

@agneszka Tak to me tesi, je to super zprava a moc drzim pesticky. Jak je to ted s darkynema…takze nemusis cekat? Nasli hned nejakou? Anebo budes se zmrazenymi vajicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
6.8.13 17:59

@servus ahoj mražené vyjdou nejen levněji, ale hlavně nemusím čekat…dr. říkal, že mají cca 100 dárkyň už zamražených a už vybrat cca 4,které by se ke mně hodily, ještě chtějí nějaký dotazník zda nemáme nějak požadavky, takže očekávám a ihned zašlu jak jen to bude možné. Manžel ani já žádně extra požadavky nemáme. Takže to bude jednoduché…ovšem ted jsem zjistila, že zvýšili docela hodně cenu a to na 82 000,no ale co naděláme, když to jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
6.8.13 18:18

@agneszka Tak to zni vse dobre…a co se ceny tyka…ver mi..RF je jeste levny. Co vsechno je v teto cenne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
6.8.13 19:07

@servus IVF cyklus se zamraženými oocyty

V základní ceně je zahrnuto:

• Konzultace léčeného páru • Detailní plán léčby • Výběr vhodné dárkyně • Potřebná vyšetření (vyšetření infekcí u partnera (STD) v době odběru spermatu) • Oplodnění všech zralých vajíček metodou ICSI • Prodloužená kultivace embryí • Asistovaný hatching • Embryotransfer (3. nebo 5. den) • Ultrazvukové vyšetření příjemkyně • Kompenzace dárkyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
6.8.13 19:12

@agneszka Nám se u Machače zadařilo z těch zamražených. Takže vhůru do boje, určitě se to podaří. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
6.8.13 19:22

@Janis69 to mne moc těší…hned se o to víc těším..je fakt, že Macháč dnes sebevědomě řekl, že dítě bude a hotovo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
6.8.13 22:24

@agneszka Samozrejme ze bude! Me to Machac take rekl a tak to bude. Vis co me rekl? Ze me k tomu vubec nepotrebuje. Vice mene jen myho chlapa a moji delohu…Tak mi spadla brada :mrgreen: Ale to je jeho styl. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
6.8.13 22:24

@Janis69 Ahoj, zdraviiiim :mavam: Jakpak se vam dvema dari??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.13 22:30

Ahoj holky,

ráda bych vás povzbudila, máme z darovaného vajíčka krásného divékého, zdravého syna (21m). Zadařilo se nám na druhý pokus, takže i vím, co to je, když test ukazuje jen tu jednu zpropadenou čárku, ale i když jsou tam zázrakem ty dvě nejhezčí čárky na světe a celá ta sranda tím teprve začíná :-)))
Příští rok se možná chystáme na další, ale hodně řeším to, zda do toho jít, když nebudeme mít stejnou dárkyni…kdo ví :-) No, také záleží na mém zdravotním stavu.

• Citovat
  • Upravit
1054
6.8.13 22:31
@servus píše:
@agneszka Samozrejme ze bude! Me to Machac take rekl a tak to bude. Vis co me rekl? Ze me k tomu vubec nepotrebuje. Vice mene jen myho chlapa a moji delohu…Tak mi spadla brada :mrgreen: Ale to je jeho styl. :pankac:

Jj, to je opravdu jeho styl. Úplně ho vidím, jak si s mojím chlapem přicmrndávají do noty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
6.8.13 22:33
@servus píše:
@Janis69 Ahoj, zdraviiiim :mavam: Jakpak se vam dvema dari??? :dance:

Daří se nám dobře, v pátek kontrola v Reprofit u paní doktorky Souškové proběhla úspěšně, všechno ok, prcek se má dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí