Těhotenství s darovanými vajíčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
4.7.13 10:25
@gabsina píše:
Děkuju za držení palečků, jsi hodná :hug:. Já to ale nevidím moc pozitivně, jsem spíš od přírody pesimista :lol:. Navíc dnes mám to špinění nějak víc, i když to zatím není krvácení, ale spíš takový hnědý výtok.

No ale není to menzes :roll:, ne? Já jsem taky pesimista, když jde o mě :,(.. Poprvé jsem si furt říkala, že to nevyjde - abych nebyla zklamaná, a ono to taky nevyšlo. Ale to bylo s vlastními vajíčky, tj. prakticky bez šance. U darovaných bych to tak černě neviděla. Nejhorší jsou na tom ty peníze, jinak by člověk mohl být relativně v klidu a zkoušet dál.. A nějaké jiné příznaky - třeba prsa tě nebolí :roll:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
4.7.13 12:46
@pavlina68 píše:
No ale není to menzes :roll:, ne? Já jsem taky pesimista, když jde o mě :,(.. Poprvé jsem si furt říkala, že to nevyjde - abych nebyla zklamaná, a ono to taky nevyšlo. Ale to bylo s vlastními vajíčky, tj. prakticky bez šance. U darovaných bych to tak černě neviděla. Nejhorší jsou na tom ty peníze, jinak by člověk mohl být relativně v klidu a zkoušet dál.. A nějaké jiné příznaky - třeba prsa tě nebolí :roll:?

Přesně tak, kdybych nebyla omezená financema, tak si řeknu - příště to vyjde. Krvácení to není, tedy zatím :?. Neušpiním ani vložku :roll:. A proč je to s vlastními vajíčky bez šance? Já také slyšela, že s darovanými je větší šance, ale nechápu proč. Vajíčko jako vajíčko :nevim:. Navíc když jsou od dárkyně, je to jako cizí tkáň, čili tělo může mít tendenci ji odmítnout.
Jiné příznaky vůbec nemám…

• Citovat
  • Upravit
4151
4.7.13 13:14
@gabsina píše:
Přesně tak, kdybych nebyla omezená financema, tak si řeknu - příště to vyjde. Krvácení to není, tedy zatím :?. Neušpiním ani vložku :roll:. A proč je to s vlastními vajíčky bez šance? Já také slyšela, že s darovanými je větší šance, ale nechápu proč. Vajíčko jako vajíčko :nevim:. Navíc když jsou od dárkyně, je to jako cizí tkáň, čili tělo může mít tendenci ji odmítnout.
Jiné příznaky vůbec nemám…

ty vajíčka se můžou celkem dost lišit kvalitou. A navíc časem degenerují, takže ve 22 jsou mnohem kvalitnější než třeba v 38.
A příznaky mít nemusíš, já neměla do 10tt. Jen jsem tak od 7 tydne pořád spala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
4.7.13 18:52
@zelenaprisera píše:
ty vajíčka se můžou celkem dost lišit kvalitou. A navíc časem degenerují, takže ve 22 jsou mnohem kvalitnější než třeba v 38.
A příznaky mít nemusíš, já neměla do 10tt. Jen jsem tak od 7 tydne pořád spala…

No „mojí“ dárkyni bylo 35 let, takže asi ta kvalita také nebyla úplně nej-nej. V sobotu ráno si udělám těhotenský test a uvidím ;).

• Citovat
  • Upravit
gabsina
5.7.13 08:46

Tak jsem si dnes ráno, 12.den po ET, udělala těhotenský test a je negativní :,(.

• Citovat
  • Upravit
gabsina
8.7.13 21:14

Dnes jsem byla na krvi, mám hrozně nízké HCG - 13. Prý to vypadá na mimoděložní těhotenství. Počkáme do pátku, zatím mám brát léky normálně a bude nový náběr.

• Citovat
  • Upravit
679
9.7.13 11:44
@gabsina píše:
Dnes jsem byla na krvi, mám hrozně nízké HCG - 13. Prý to vypadá na mimoděložní těhotenství. Počkáme do pátku, zatím mám brát léky normálně a bude nový náběr.

Je mi to moc lito:-( Drz se moc. Myslim na tebe. Jestli to ale je mimodelozni, tak se to da operovat a znamena to, ze muzes otehotnet. Hlavne to nevzdavej - prosim! :hug: urcite to priste klapne. Hlavu vzhuru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
9.7.13 12:36
@servus píše:
Je mi to moc lito:-( Drz se moc. Myslim na tebe. Jestli to ale je mimodelozni, tak se to da operovat a znamena to, ze muzes otehotnet. Hlavne to nevzdavej - prosim! :hug: urcite to priste klapne. Hlavu vzhuru!!!

Díky, do pátku to musím nějak vydržet, pak se dozvím více. Zatím léky beru normálně, nic mě nebolí :nevim:. Já už dvě svoje děti mám, tak vím že otěhotnět můžu…ale co jsem netušila je to, že po IVF je větší riziko mimoděložního těhotenství. Z toho mám strach.

• Citovat
  • Upravit
1054
9.7.13 14:11
@servus píše:

A to říkal doktor, že to vypadá na mimoděložní? Já jsem po minulém ET měla taky 12. den test negativní a šla si pak ještě na krev a měla jsem HCG kolem 11, vysadila jsem prášky a do 3 dnů došla MS.
Jinak je mi to samozřejmě líto :hug: Máš mražáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
9.7.13 15:02
@Janis69 píše:
A to říkal doktor, že to vypadá na mimoděložní? Já jsem po minulém ET měla taky 12. den test negativní a šla si pak ještě na krev a měla jsem HCG kolem 11, vysadila jsem prášky a do 3 dnů došla MS.
Jinak je mi to samozřejmě líto :hug: Máš mražáčky?

Právě že můj doktor tam nebyl, má dovolenou a bude až v pátek. Tohohle vůbec neznám a nepřijde mi jako nějaký odborník. Já vůbec žádné příznaky mimoděložního těhotenství nemám a jak jsem četla na netu, ani se nedá tak brzy zjistit. Takže rozhodující je pro mne páteční HCG a názor mého doktora :mavam:. Mrazáčky nemám žádné, z 11 vajíček byly k použití jen 2 a ty mě implantovaly.

• Citovat
  • Upravit
679
9.7.13 17:17
@gabsina píše:
Díky, do pátku to musím nějak vydržet, pak se dozvím více. Zatím léky beru normálně, nic mě nebolí :nevim:. Já už dvě svoje děti mám, tak vím že otěhotnět můžu…ale co jsem netušila je to, že po IVF je větší riziko mimoděložního těhotenství. Z toho mám strach.

To neni pravda, ze u IVF je vetsi riziko mim.tehu??? Kdo ti to rikal? Riziko tam je, ale ne vetsi nez jinak, spis naopak, protoze vajicko neputuje pres vejcovody, ale jde hned do delohy. Akorat se nekdy stane, ze moc hopsa a dohopsa na kraj vejcovodu, ale to jsou vyjimky, ktere teda potvrzuji pravidlo. Ja jsem mela mimodel. tehu, ale ne po IVF a ver mi, to by jsi citila, jsou to hrozne bolesti. Zaclo mi to asi 1,5 tydne po vynechani mens. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
9.7.13 17:39

Gabsina Ja mela mimodelozni po ET s DV.HCG po 14 dnech 39,za 48hod.64.pak me prijali na pozorovani. priznky zadne-ani bolest ani krvaceni.po 5 dnech hcg600,embryo nasli ve vejcovodu. teprv 6.den hospitalizace jsem zacala krvacet a mit bolesti a ten den jsem byla na laparo. Pravdepodobnost mimodelozniho po ivf je opravdu vetsi, protoze pri transferu se pohybuje embryo prichystane k uhnizdeni smerem k vejcovodum, kdezto u normalniho oplodneni klesa z vejcivodu do delohy. Navic pokud jsou ve vejcovodu srusty, tak ty vatvareji cytokianiny a ty embrya pritahuji. Aspon tak mi to vysvetlili v CAR. Drzim palce, at ti zlto dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
9.7.13 18:14

Děkuju holky, to čekání je nejhorší…ale jednou jsem se na to dala, nikdo mě nenutil, tak teď se nebudu litovat :)

• Citovat
  • Upravit
679
9.7.13 19:30

@karlaa Ja jsem se na to ptala doktora, jak je to s temi cytokianiny. Ten mi vysvetlil, ze to ale neni u kazde zeny a ze kdyz to tak je, tak by to bylo videt uz na ultrazvuku a pak si ty vejcovody musely odstranit. A s tim vetsim risikem mimodel. nez normalne - hmm…fakt zajimave, jak kazdy lekar tvrdi neco jineho. Me to lekar vysvetloval prave naopak (samozrejme kdyz ma zena naprosto pruchodne vejcovody a je zdrava, tak to tak asi bude, ale pak je spis vetsi pravdepodobnost, ze stejne otehotni prirozenou cestou). A kdyz jsou vejcovody spatne jako treba u me, ja tam mimodel. tehu vetsi pravdepodobn. nez pri TF. Co lekar, to nazor :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.7.13 08:29
@gabsina píše:
Děkuju holky, to čekání je nejhorší…ale jednou jsem se na to dala, nikdo mě nenutil, tak teď se nebudu litovat :)

Ahoj, jsem zpátky z dovolené a moc mě to mrzí, co jsem tu četla. Dlouho ses neozvala, je teď něco nového..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí