Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pavlina68 neboj,taky se dockas.Me uz zacina bricho prekazet.Na vahu mam+7kg, ale+20cm v pase.
@pavlina68 píše:Žádné příznaky necítím, jen mi trochu pobolívá břicho a pálí žáha…ale to je asi po těch lécích..já si to zatím nepřipouštím, protože pak když to nevyjde, budu hrozně zklamaná
No právě, já si taky myslím, že je to blbost. Vždyť je to jen pár mikroskopických buněk, takových v těle určitě zaniká spousta pořád. Poprvé jsem platila cca 50tis., to bylo ve státním a bez dárkyně. Teď to bude asi 80tis. plus léky atd, takže celkem tak 90tis, a to dávali zrovna slevu. Ty peníze jsou hrozné.
Jak se cítíš skoro po týdnu, nepozoruješ už nějaké příznaky?
@karlaa píše:
@pavlina68 neboj,taky se dockas.Me uz zacina bricho prekazet.Na vahu mam+7kg, ale+20cm v pase.
Tak to je s dvojčátkama krásný
Já mám nahoře už 10 kg a přes pupek 120 Cm
Nevim kam až porostu
@mahdalka a brala bys, kdybys byla štíhlá a netěhotná? Asi ne ![]()
Takže 7. den po ET špinění a slabší krvácení..tak to nevypadá moc dobře…:-(
@gabsina píše:
to nikdy nevíš. já měla po transferu šílenej kašel, v 6tt krvácení a nakonc všecko dobře dopadlo
@zelenaprisera píše:
to nikdy nevíš. já měla po transferu šílenej kašel, v 6tt krvácení a nakonc všecko dobře dopadlo
Já takýýýý. Byla jsem natydlá a kašlala jsem tak strašně, že jsem se bála, abych to embryo udržela v sobě, bulela jsem že to nevyšlo a on se držel jako klíště
A špinila jsem od 6-7 týdne
@zelenaprisera píše:
@mahdalka a brala bys, kdybys byla štíhlá a netěhotná? Asi ne
Ne ne, to víš že ne. takhle mi to vyhovuje a maximálně si to užívám, moc se na toho našeho drobka těším
@gabsina píše:..Ale to by mohlo být uhnízďování, ne
@pavlina68 píše: ..Ale to by mohlo být uhnízďování, ne? Na test je asi ještě brzy nebo už jsi zkoušela? Jak to vypadá dnes? Já jsem u PFC (Prague fertility centre), příští týden si už začnu píchat injekce.
Ne, ještě jsem si test nedělala, zkusím ho až v pátek. To bude 12. den. Dnes už ani nekrvácím, ani nešpiním. Tak uvidíme. ![]()
@gabsina píše:
Ne, ještě jsem si test nedělala, zkusím ho až v pátek. To bude 12. den. Dnes už ani nekrvácím, ani nešpiním. Tak uvidíme.
Nechci plašit, ale já bych to viděla hodně slibně
!! Určitě to bylo zahnízďování! Moc držím palce. To čekání je hrozné. Já jsem testovala pořád a samozřejmě jsem byla jen zklamaná.
Děkuju
, ale já nevěřím tomu, že bych měla hned napoprvé takové štěstí
. Navíc mě pořád pobolívá břicho, jako bych to měla dostat. Já testovat budu nejdříve o víkendu, to vydržím.
@gabsina píše:
Děkuju, ale já nevěřím tomu, že bych měla hned napoprvé takové štěstí
. Navíc mě pořád pobolívá břicho, jako bych to měla dostat. Já testovat budu nejdříve o víkendu, to vydržím.
NEBOJ SE
!! Pobolívání břicha je dobrý příznak. Že vydržíš netestovat, to tě obdivuju. Příští týden mám dovolenou, tak nebudu na počítači, tak až se vrátím, už bude jasno. Moc a moc držím palce a věřím, že i napoprvé můžeš mít štěstí.
Děkuju za držení palečků, jsi hodná
. Já to ale nevidím moc pozitivně, jsem spíš od přírody pesimista
. Navíc dnes mám to špinění nějak víc, i když to zatím není krvácení, ale spíš takový hnědý výtok.