Těhotenství s darovanými vajíčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1278
28.6.13 11:36

@pavlina68 neboj,taky se dockas.Me uz zacina bricho prekazet.Na vahu mam+7kg, ale+20cm v pase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
28.6.13 18:33
@pavlina68 píše:
No právě, já si taky myslím, že je to blbost. Vždyť je to jen pár mikroskopických buněk, takových v těle určitě zaniká spousta pořád. Poprvé jsem platila cca 50tis., to bylo ve státním a bez dárkyně. Teď to bude asi 80tis. plus léky atd, takže celkem tak 90tis, a to dávali zrovna slevu. Ty peníze jsou hrozné.
Jak se cítíš skoro po týdnu, nepozoruješ už nějaké příznaky :P?
Žádné příznaky necítím, jen mi trochu pobolívá břicho a pálí žáha…ale to je asi po těch lécích..já si to zatím nepřipouštím, protože pak když to nevyjde, budu hrozně zklamaná :(
Kdybych to mohla zkusit ještě jednou, ale finančně je to taková pálka, že to nejde…kdyby to šlo alespoň platit na splátky :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
gabsina
28.6.13 18:34

Pavli a v jakém Caru jsi? v Praze?

• Citovat
  • Upravit
16557
28.6.13 20:23
@karlaa píše:
@pavlina68 neboj,taky se dockas.Me uz zacina bricho prekazet.Na vahu mam+7kg, ale+20cm v pase.

8oTak to je s dvojčátkama krásný :palec: Já mám nahoře už 10 kg a přes pupek 120 Cm :nevim: Nevim kam až porostu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
29.6.13 09:37

@mahdalka a brala bys, kdybys byla štíhlá a netěhotná? Asi ne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
1.7.13 18:43

Takže 7. den po ET špinění a slabší krvácení..tak to nevypadá moc dobře…:-(

• Citovat
  • Upravit
4151
1.7.13 19:40
@gabsina píše:

to nikdy nevíš. já měla po transferu šílenej kašel, v 6tt krvácení a nakonc všecko dobře dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
2.7.13 09:02
@zelenaprisera píše:
to nikdy nevíš. já měla po transferu šílenej kašel, v 6tt krvácení a nakonc všecko dobře dopadlo

Já takýýýý. Byla jsem natydlá a kašlala jsem tak strašně, že jsem se bála, abych to embryo udržela v sobě, bulela jsem že to nevyšlo a on se držel jako klíště :P A špinila jsem od 6-7 týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
2.7.13 09:03
@zelenaprisera píše:
@mahdalka a brala bys, kdybys byla štíhlá a netěhotná? Asi ne :andel:

Ne ne, to víš že ne. takhle mi to vyhovuje a maximálně si to užívám, moc se na toho našeho drobka těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.7.13 12:29
@gabsina píše:
..Ale to by mohlo být uhnízďování, ne :think:? Na test je asi ještě brzy nebo už jsi zkoušela? Jak to vypadá dnes? Já jsem u PFC (Prague fertility centre), příští týden si už začnu píchat injekce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
2.7.13 18:36
@pavlina68 píše: ..Ale to by mohlo být uhnízďování, ne :think:? Na test je asi ještě brzy nebo už jsi zkoušela? Jak to vypadá dnes? Já jsem u PFC (Prague fertility centre), příští týden si už začnu píchat injekce.

Ne, ještě jsem si test nedělala, zkusím ho až v pátek. To bude 12. den. Dnes už ani nekrvácím, ani nešpiním. Tak uvidíme. ;)

• Citovat
  • Upravit
31
3.7.13 08:36
@gabsina píše:
Ne, ještě jsem si test nedělala, zkusím ho až v pátek. To bude 12. den. Dnes už ani nekrvácím, ani nešpiním. Tak uvidíme. ;)

Nechci plašit, ale já bych to viděla hodně slibně :potlesk:!! Určitě to bylo zahnízďování! Moc držím palce. To čekání je hrozné. Já jsem testovala pořád a samozřejmě jsem byla jen zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
3.7.13 16:14

Děkuju :hug:, ale já nevěřím tomu, že bych měla hned napoprvé takové štěstí :(. Navíc mě pořád pobolívá břicho, jako bych to měla dostat. Já testovat budu nejdříve o víkendu, to vydržím.

• Citovat
  • Upravit
31
4.7.13 08:32
@gabsina píše:
Děkuju :hug:, ale já nevěřím tomu, že bych měla hned napoprvé takové štěstí :(. Navíc mě pořád pobolívá břicho, jako bych to měla dostat. Já testovat budu nejdříve o víkendu, to vydržím.

NEBOJ SE :lol:!! Pobolívání břicha je dobrý příznak. Že vydržíš netestovat, to tě obdivuju. Příští týden mám dovolenou, tak nebudu na počítači, tak až se vrátím, už bude jasno. Moc a moc držím palce a věřím, že i napoprvé můžeš mít štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
4.7.13 09:25

Děkuju za držení palečků, jsi hodná :hug:. Já to ale nevidím moc pozitivně, jsem spíš od přírody pesimista :lol:. Navíc dnes mám to špinění nějak víc, i když to zatím není krvácení, ale spíš takový hnědý výtok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex