Těhotenství s darovanými vajíčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
gabsina
21.6.13 20:10
@pavlina68 píše:
@gabsina
Jdeš potom v pondělí do práce nebo budeš doma? A určitě ti zbyde něco i na zamražení, takže druhý pokus to jistí. Tak si to teda říkám já. S vlastními vajíčky jsem tomu nevěřila vůbec, ale tentokrát to vyjít prostě musí :lol:!

Do práce nejdu, jsem teď nezaměstnaná, tak budu mít alespoň klid. Ale máme psa, toho musím venčit, starat se o syna…takže úplně ležet nemůžu :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
679
21.6.13 20:44
@pavlina68 píše:
@servus
Ahoj, díky 8). Jsem v Prague fertility centre. Já jsem to s vlastními zkusila jednou (v CAR Apolinář), a kdybych věděla, jak malou mám šanci, nikdy bych do toho nešla. Platím si to už sama, takže každý pokus drahý.. A proč ty nejdeš na KET hned a až potom, pokud by se zase nepovedlo..?

Nic si z toho nedelej, ja zase ziji v zahranici, tak dojizdim a jeste si to vsechno platim. Moje story je dost slozita…normalne to mam v podpisu, ale vypla jsem ho ted. Mela jsem holcicku, ale zemrela mi loni na podzim a od te doby se hrabu v pekle. Doktor tady me odepsal, protoze mam nizke AMH no a asi psychika to taky nebere. Tak jsem sla v Brne na doporuceni ceskeho lekare na DV, ale taky se to nepovedlo. Tak jsem skoncila v RF u Dr. Machace, ten jen machal rukama nad hlavou co to se mnou vsichni delaji. Tak jsem ted u neho, do srpna se pokusim dat jeste trochu vic dohromady a pak to zkusime s minimalkou. Dokud mi budou stacit sily. A kdyz to nepujde, tak si vyzvednu mrazacky z DV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.6.13 14:43

@gabsina
Ahoj, tak jak to v neděli dopadlo, jakou jste měli nakonec úrodu - zbylo něco na mrazení? My máme taky pejsky, dva. Já jsem šla po prvním transferu hned do práce, a bylo to strašné, byla jsem hrozně vynervovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.6.13 14:52

@servus..to je hrozné, to mi je moc líto, jseš moc statečná. Určitě se zkus předtím zklidnit. Já jsem se před prvním pokusem pokoušela vysadit antidepresiva, ale nešlo to. Řekli ti, proč se to s darovanými nepovedlo, našli nějakou chybu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
24.6.13 15:07
@pavlina68 píše: @gabsina
Ahoj, tak jak to v neděli dopadlo, jakou jste měli nakonec úrodu - zbylo něco na mrazení? My máme taky pejsky, dva. Já jsem šla po prvním transferu hned do práce, a bylo to strašné, byla jsem hrozně vynervovaná.

Zákrok proběhl v pořádku, mám mít klidový režim, ale nejde to. Musím venčit psa, syn není doma, tak je to na mě. Transferovali mě 2 embrya, jedno 7 a druhé 6 buněčné. Na mrazení nezbylo nic, ostatní nebyla kvalitní. To mě docela mrzí, protože pokud to nevyjde, ráda bych to zkusila znovu, ale je to hrozně moc peněz..platili jsme 20.000 zálohu a teď máme fakturu na 51.000.

• Citovat
  • Upravit
1054
24.6.13 15:21
@gabsina píše:
Zákrok proběhl v pořádku, mám mít klidový režim, ale nejde to. Musím venčit psa, syn není doma, tak je to na mě. Transferovali mě 2 embrya, jedno 7 a druhé 6 buněčné. Na mrazení nezbylo nic, ostatní nebyla kvalitní. To mě docela mrzí, protože pokud to nevyjde, ráda bych to zkusila znovu, ale je to hrozně moc peněz..platili jsme 20.000 zálohu a teď máme fakturu na 51.000.

Držím pěstičky, aby aspoň jedno embryjko bylo to pravé. :hug: Škoda, že nezbyla žádná na zamražení. A kolik měla dárkyně zralých vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.6.13 16:24

@gabsina
Venčení psa nevadí, to je jen zdravotní procházka :lol:. Neboj, vyjde to napoprvé :potlesk:, proč by ne, když embrijka jsou kvalitní! Já si taky říkám, že teď a v nejhorším ještě jednou. Ale to máš ještě docela „levné“, já to budu mít za víc. A předtím jsem vyhodila 50tis. za úplně zbytečný pokus s vlastními. Jaké metody jsi v tom měla - ISCI, monitoring, apod..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
24.6.13 16:38
@Janis69 píše:
Držím pěstičky, aby aspoň jedno embryjko bylo to pravé. :hug: Škoda, že nezbyla žádná na zamražení. A kolik měla dárkyně zralých vajíček?

Odebrali jí celkem 11 vajíček, z toho 5 nebylo kvalitních; ze zbývajících 6 mi 2 zavedli a ostatní prý se nevyvíjela dobře…

• Citovat
  • Upravit
gabsina
24.6.13 16:42
@pavlina68 píše: @gabsina
Venčení psa nevadí, to je jen zdravotní procházka :lol:. Neboj, vyjde to napoprvé :potlesk:, proč by ne, když embrijka jsou kvalitní! Já si taky říkám, že teď a v nejhorším ještě jednou. Ale to máš ještě docela „levné“, já to budu mít za víc. A předtím jsem vyhodila 50tis. za úplně zbytečný pokus s vlastními. Jaké metody jsi v tom měla - ISCI, monitoring, apod..?

No já nevím, jsem docela utahaná, nachodila jsem toho dnes dost, byla jsem ještě na úřadu práce, zrovna dnes jsem tam měla návštěvu…
Měla jsem prodlouženou kultivaci, asistovaný hatching a nějakou ICSIS injekci…to nevím jestli píšu dobře…včera jsem strávila skoro 2 hodiny v autě, dnes chodím zase túry, docela bych ta embryjka obdivovala, kdyby to vydržela :roll:

• Citovat
  • Upravit
1054
24.6.13 17:51
@gabsina píše:
Odebrali jí celkem 11 vajíček, z toho 5 nebylo kvalitních; ze zbývajících 6 mi 2 zavedli a ostatní prý se nevyvíjela dobře…

No to je opravdu sázka do loterie na to, že to stojí fakt docela dost peněz. Já to měla ze zamražených a měla jsem aspoň jistotu, že dostanu 8 kvalitních zralých vajíček, všechna se podařilo oplodnit, nějakým způsobem se vyvíjela a nakonec po 5 dnech byly 4 embryjka vhodná k zavedení a zamražení. A až z těch zamražených tam bylo to pravé.
Takže budeš mít u sebe také to pravé, nejlepší z nejlepších. :pankac:
A jinak jsem ten poslední pokus ani moc neprožívala, už jsem tomu ani moc nevěřila, takže jsem se chovala, jakoby nic. A absolvovala jsem do těch 14 dní od zavedení pár asi hodinových procházek.
Užíváš i nějaké léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
24.6.13 22:31
Tak ja bych k tomu chtela jen podotknout, ze mi vzdy rikali, at pri transferu s mymi ci darovanymi, ze se mam chovat uplne normalne. Normalne bysme ani nevedeli, ze je embryo v deloze. Akorat mi rikali sexualni abstinenci ca. 3 dny po TF…a zadny velmi narocny sport, ale chuze na cerstvem vzduchu jiste jeste nikomu neublizila! Spis naopak.
@pavlina68 píše:
@servus..to je hrozné, to mi je moc líto, jseš moc statečná. Určitě se zkus předtím zklidnit. Já jsem se před prvním pokusem pokoušela vysadit antidepresiva, ale nešlo to. Řekli ti, proč se to s darovanými nepovedlo, našli nějakou chybu?

Ne, zadna chyba nebyla. Vse bylo perfektni. Ja jsem zdrava a mela jsem krasna ebrya. Ale je to o prirode. Ani u DV clovek nema 100% zaruku a nekdy se musi zkouset casteji. Tak to proste je. Cim vic hazes kostkou, tim vetsi sanci mas, ze hodis sestku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
25.6.13 07:18
@servus píše:
Tak ja bych k tomu chtela jen podotknout, ze mi vzdy rikali, at pri transferu s mymi ci darovanymi, ze se mam chovat uplne normalne. Normalne bysme ani nevedeli, ze je embryo v deloze. Akorat mi rikali sexualni abstinenci ca. 3 dny po TF…a zadny velmi narocny sport, ale chuze na cerstvem vzduchu jiste jeste nikomu neublizila! Spis naopak.Ne, zadna chyba nebyla. Vse bylo perfektni. Ja jsem zdrava a mela jsem krasna ebrya. Ale je to o prirode. Ani u DV clovek nema 100% zaruku a nekdy se musi zkouset casteji. Tak to proste je. Cim vic hazes kostkou, tim vetsi sanci mas, ze hodis sestku.

Přesně tak, žádná větší fyzická námaha, ale procházka určitě prospěje. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
25.6.13 09:50
@servus píše:
Tak ja bych k tomu chtela jen podotknout, ze mi vzdy rikali, at pri transferu s mymi ci darovanymi, ze se mam chovat uplne normalne. Normalne bysme ani nevedeli, ze je embryo v deloze. Akorat mi rikali sexualni abstinenci ca. 3 dny po TF…a zadny velmi narocny sport, ale chuze na cerstvem vzduchu jiste jeste nikomu neublizila! Spis naopak.Ne, zadna chyba nebyla. Vse bylo perfektni. Ja jsem zdrava a mela jsem krasna ebrya. Ale je to o prirode. Ani u DV clovek nema 100% zaruku a nekdy se musi zkouset casteji. Tak to proste je. Cim vic hazes kostkou, tim vetsi sanci mas, ze hodis sestku.

NO u mě se spíš než o chůzi dá mluvit o pochodovém cvičení :lol: máme to tu všude daleko a do kopce a z kopce ; taky musím nakupovat a auto nemám, takže nesu i nějakou zátěž…psa máme rotvajlera, který má větší sílu než já takže to venčení také není procházka růžovou zahradou :mrgreen:.
Ale pravda je, že pokud se to má uchytit, tak se to prostě uchytí…já bych rozhodně jen neležela - to ne, ale včera jsem byla fakt hodně unavená…

• Citovat
  • Upravit
gabsina
25.6.13 09:52
@Janis69 píše:
No to je opravdu sázka do loterie na to, že to stojí fakt docela dost peněz. Já to měla ze zamražených a měla jsem aspoň jistotu, že dostanu 8 kvalitních zralých vajíček, všechna se podařilo oplodnit, nějakým způsobem se vyvíjela a nakonec po 5 dnech byly 4 embryjka vhodná k zavedení a zamražení. A až z těch zamražených tam bylo to pravé.
Takže budeš mít u sebe také to pravé, nejlepší z nejlepších. :pankac:
A jinak jsem ten poslední pokus ani moc neprožívala, už jsem tomu ani moc nevěřila, takže jsem se chovala, jakoby nic. A absolvovala jsem do těch 14 dní od zavedení pár asi hodinových procházek.
Užíváš i nějaké léky?

Užívám Divinu, Ultrogestan, kyselina listovou, prednisol a píchám si injekce na ředění krve…
Já která nikdy nevzala žádný prášek zbytečně se teď cpu chemií jak nezavřená :mrgreen:. No ale co se dá dělat, když to musí být…

• Citovat
  • Upravit
679
25.6.13 09:54

@gabsina: To stejny jsem musela take brat…

@Janis: Tober RF nedaval takove svinstvo, vid? A slo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí