Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@servus Já necítila vůbec nic, až možná tak 2 dny před tím, než jsem měla testovat mě začaly bolet prsa, jinak fakt nic. Radši jsem byla nohama na zemi, protože těch příznaků jsem už u dřívějších pokusů měla a stejně nic.
No ale teď si teda na ty prsa nemůžu ani šáhnout
A je mi už pár dní ale celý den divně, šoufl, ale pořád, ať je ráno nebo večer. Zabere aspoň na chvilku, když něco malého zobnu.
Kdy si máš dělat test nebo jít na krev?
@Anonymní píše:
Bylo mi 38 let:-).
Tak to mi dava nadeji. Me je jeste 37;-) A pak si jeste otehotnela s vlastnim, no to je super:-) Mela jsi nejake priznaky, nez jsi testovala?
@Janis69 Testovat mam pristi utery. V sobotu je 28. DC, tak premyslime s manzelem, jestli mame udelat test uz v nedeli…Na klinice mi radili vydrzet, aby ten test byl opravdu objektivni. Ja vim, ze u me dcerky me taky bolela prsa, ale uz nevim kdy to bylo. Mam dojem ale ze nez jsem testovala nebylo nic.
@servus píše:žádné, ale ciťák byl, že to vyšlo:-)
Tak to mi dava nadeji. Me je jeste 37;-) A pak si jeste otehotnela s vlastnim, no to je super:-) Mela jsi nejake priznaky, nez jsi testovala?
@zelenaprisera zatím není ještě moc k čemu, ale jsem ráda že se to rozběhlo ![]()
Ahoj holky, jak se vam dari? U me zatim nic noveho. Jedine co je, ze jsem fakt unavena, i kdyz to muze byt i psychikou
a pripada mi, ze mam napnuta prsa
Trochu boli, kdyz si je „prohmatam“, tak to citim, a jsou takova plnejsi
, tak ja nevim. Zitra je 28. DC, chci to jeste vydrzet. Mozna budu v nedeli nebo pondeli testovat. Jeste uvidim. Mam z toho strach.
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, minulý týden mi volal dr., že někdy kolem 20.6. by mělo dojít k transferu, zdá se mi to hrozně brzy, beru hormony teprve 3 měsíce..byla jsem už v předčasném přechodu, tak mi musel upravit cyklus aby mi narostla děložní sliznice, před 3 týdny jsem byla na utz, prý v pořádku…
@gabsina píše:
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, minulý týden mi volal dr., že někdy kolem 20.6. by mělo dojít k transferu, zdá se mi to hrozně brzy, beru hormony teprve 3 měsíce..byla jsem už v předčasném přechodu, tak mi musel upravit cyklus aby mi narostla děložní sliznice, před 3 týdny jsem byla na utz, prý v pořádku…
brzo to není, u mně zkoušeli stimulovat vaječníky a když to nefungovalo, trasfer s DV byl do 3 týdnů
@zelenaprisera píše:
brzo to není, u mně zkoušeli stimulovat vaječníky a když to nefungovalo, trasfer s DV byl do 3 týdnů
díky za odpověď
@zelenaprisera píše:
Ahoj, muzu se zeptat, byla jsi v Heliosu? Nebo kde ti stimulovaly vajecniky a jak? Mas take nizke AMH? A klaplo to s DV?
@gabsina píše:
Ahojky, já si taky myslím, že to není brzo. Nevím teda co teď užíváš za hormony, ale ono je jen potřeba fakt připravit jen tu sliznici.
Tak ať se to hezky hned podaří.
@Janis69 ahoj, chtela jsem se te zeptat, jak dlouho jsi pak cekala na darkyni, kdyz ti RF doporucil DV? Slo to rychle?
@servus píše:
@Janis69 ahoj, chtela jsem se te zeptat, jak dlouho jsi pak cekala na darkyni, kdyz ti RF doporucil DV? Slo to rychle?
Vpodstatě jsem nečekala vůbec, měla jsem zamražená darovaná vajíčka, takže, když byla dobře připravená sliznice, tak mrknul doktor do počítače a během 5 minut vybral z databáze nejvhodnější dárkyni
. Měli jsme od ní 8 vajíček. Takže nám je nechal rozmrazit a druhý den dodal můj muž spermíky a šlo se na věc.
AAAAh - ja myslela, ze kdyz se vajicka zamrazi, ze je ta kvalita pak horsi??? Kolik embryjek jste pak meli? Mate mrazacky?