Těhotenství s darovanými vajíčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
gabsina
11.6.13 10:36

Díky, byla bych moc ráda kdyby to vyšlo…ale to tady všichni :) A někdo si ani neuvědomuje, jaké má štěstí a klidně odloží narozené miminko v lepším případě do babyboxu, jak dnes psali na netu…

• Citovat
  • Upravit
pavlina68
21.6.13 11:05

Ahoj holky, můžu se přidat? Potřebuju povzbuzení :hug:.. Je mi čerstvých 45let, za měsíc jdu na IVF s darovanými oocyty. Ráda bych našla třeba kamarádku k dopisování (mail, sms), která je na tom podobně. Jsem z Prahy, ale na scházení moc času nemám.

• Citovat
  • Upravit
gabsina
21.6.13 11:17
@pavlina68 píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Potřebuju povzbuzení :hug:.. Je mi čerstvých 45let, za měsíc jdu na IVF s darovanými oocyty. Ráda bych našla třeba kamarádku k dopisování (mail, sms), která je na tom podobně. Jsem z Prahy, ale na scházení moc času nemám.

Taky je mi 45 let a zítra jdu na ET-ED. Musím mít darované vajíčko, protože moje vlastní se mi už netvoří. Mám hrozný strach aby vše vyšlo a bylo v pořádku. Nějak jsem si to nepřipouštělo ale včera když jsem byla na UTZ a konzultaci před samotným výkonem tak to na mě nějak dopadlo.
Jinak jsem z Plzně, ale v současné době žiju na šumavě :-).

• Citovat
  • Upravit
pavlina68
21.6.13 11:26
@gabsina píše:
Taky je mi 45 let a zítra jdu na ET-ED. Musím mít darované vajíčko, protože moje vlastní se mi už netvoří. Mám hrozný strach aby vše vyšlo a bylo v pořádku. Nějak jsem si to nepřipouštělo ale včera když jsem byla na UTZ a konzultaci před samotným výkonem tak to na mě nějak dopadlo.
Jinak jsem z Plzně, ale v současné době žiju na šumavě :-).

A to jdeš poprvé? Nebo jsi to předtím zkoušela se svými? Já myslela, že jsem v tomhle věku už rarita :roll:, tak jsem ráda, že nejsem sama.

• Citovat
  • Upravit
gabsina
21.6.13 11:34
@pavlina68 píše:
A to jdeš poprvé? Nebo jsi to předtím zkoušela se svými? Já myslela, že jsem v tomhle věku už rarita :roll:, tak jsem ráda, že nejsem sama.

Jdu poprvé. Mám už dvě děti z předchozího manželství, staršímu synovi je 23 a mladšímu 15 let. Teď mám přítele, který vlastní děti nemá a moc po nich touží. Tak jsem se rozhodla to zkusit, protože jsem vždy ještě jedno dítě chtěla. A kdyby se povedla holčička, tak to by bylo úplně super :kytka:. Ale samozřejmě je mi to jedno, jen aby bylo vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
pavlinaa68
21.6.13 11:52
@gabsina píše:
Jdu poprvé. Mám už dvě děti z předchozího manželství, staršímu synovi je 23 a mladšímu 15 let. Teď mám přítele, který vlastní děti nemá a moc po nich touží. Tak jsem se rozhodla to zkusit, protože jsem vždy ještě jedno dítě chtěla. A kdyby se povedla holčička, tak to by bylo úplně super :kytka:. Ale samozřejmě je mi to jedno, jen aby bylo vše v pořádku.

Tak aspoň, že už děti máš, i když už velké. já nemám ještě žádné, takže mi jde opravdu o všechno. Víš něco o dárkyni, kolik máš vajíček atd.?

• Citovat
  • Upravit
gabsina
21.6.13 11:59
@pavlinaa68 píše:
Tak aspoň, že už děti máš, i když už velké. já nemám ještě žádné, takže mi jde opravdu o všechno. Víš něco o dárkyni, kolik máš vajíček atd.?

O dárkyni vím jen to, že je jí 30 let, je stejný typ jako já - tzn. černé vlasy a hnědé oči. Má prý už 2 děti. Kolik vajíček se dozvím za chvíli, mám tam po 12.00 volat, tak jsem napnutá. Pokud vše dobře dopadne, nechám si zavést 2 embrya, konzultoval jsem to včera se svým doktorem.

• Citovat
  • Upravit
pavlinaa68
21.6.13 12:10
@gabsina píše:
O dárkyni vím jen to, že je jí 30 let, je stejný typ jako já - tzn. černé vlasy a hnědé oči. Má prý už 2 děti. Kolik vajíček se dozvím za chvíli, mám tam po 12.00 volat, tak jsem napnutá. Pokud vše dobře dopadne, nechám si zavést 2 embrya, konzultoval jsem to včera se svým doktorem.

Tak držím tlapky, ať je vajíček hodně a ať se to povede :dance:

• Citovat
  • Upravit
gabsina
21.6.13 12:33

Tak vajíček prý bylo odebráno 11 a 6 je jich životaschopných. Ještě ale musíme zavolat zítra, jak dopadlo samotné oplodnění vajíčka a spermie…tak budu mít nervy ještě do zítra :-).
Děkuji za držení palečků :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
31
21.6.13 12:49
@gabsina píše:
Tak vajíček prý bylo odebráno 11 a 6 je jich životaschopných. Ještě ale musíme zavolat zítra, jak dopadlo samotné oplodnění vajíčka a spermie…tak budu mít nervy ještě do zítra :-).
Děkuji za držení palečků :kytka:.

Já myslela, že jdeš na ET už zítra nebo jdeš hned druhý den po odběru 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
21.6.13 13:31
@pavlina68 píše:
Já myslela, že jdeš na ET už zítra nebo jdeš hned druhý den po odběru 8o?

Jdu v neděli. Nejdříve se musí vyvíjet v nějaké roztoku, jak jsem pochopila…pak se v určitém stupni vývoje dají do dělohy.

• Citovat
  • Upravit
gabsina
21.6.13 13:32

Já jsem z toho tak nervozní, že jsem to špatně napsala ve svém prvním příspěvku - jdu až v neděli :lol:.

• Citovat
  • Upravit
679
21.6.13 13:35

@gabsina+pavlina: Ahoj, budu vam drzet moc pesti:-) Pavli, v kterem CARu jsi ty? Ja teda jsem po 1. DV zchytala negativni, po rozhovoru v RF Brno to zkusim ted jeste s minimalkou s vlastnimi. A kdyz to nepujde, vyzvednu si mrazacky a tak doufam, ze se letos jeste dockam pozitivniho testu;-) Mejte se hezky a dejte vedet, jak pokracujete! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
21.6.13 13:35

@gabsina: Byla jsi na For Fertility?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabsina
21.6.13 13:45
@servus píše: @gabsina: Byla jsi na For Fertility?

Ne, ani nevím co to je :nevim:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí