Těhotenství s darovanými vajíčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
679
17.4.13 13:01

Ja jsem puvodem z Olomouce, ale dojizdim na DV do Brna :mavam: Co jsem cetla o Olomouckem Fertimed me nepresvedcilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojemoje
23.5.13 08:37

Ahoj holky, prosím o radu, jsem dvakrát po IVF, poprvé se oplodnilo ze dvou jen jedno vajíčko, žádný úspěch, druhý pokus nebyla žádná vajíčka a nyní mám už jen jeden pokus a rovnou mi řekli, že by reakce vaječníů na stimulaci byla stejná, navrhli mi darovaná vajíčka, nevím, jaká je úspěšnost a jaký to je pocit, že to mimi není polovina vašeho těla. dík

• Citovat
  • Upravit
4151
23.5.13 08:54
@Mojemoje píše:
Ahoj holky, prosím o radu, jsem dvakrát po IVF, poprvé se oplodnilo ze dvou jen jedno vajíčko, žádný úspěch, druhý pokus nebyla žádná vajíčka a nyní mám už jen jeden pokus a rovnou mi řekli, že by reakce vaječníů na stimulaci byla stejná, navrhli mi darovaná vajíčka, nevím, jaká je úspěšnost a jaký to je pocit, že to mimi není polovina vašeho těla. dík

už jsem to psala, musíš se smířit s tím, že dítě nebude „jako když ti z voka vypadane“, ale budeš je nosit v sobě, cítit pohyby, budete mít jeden krevní oběh… další možnost je adopce.
jinak úšpěšnost je stejná jako při klasickém IVF. to chce čas si to pořádně rozmyslet, hlavně aby s tím souhlasil i partner

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
23.5.13 09:08
@Mojemoje píše:
Ahoj holky, prosím o radu, jsem dvakrát po IVF, poprvé se oplodnilo ze dvou jen jedno vajíčko, žádný úspěch, druhý pokus nebyla žádná vajíčka a nyní mám už jen jeden pokus a rovnou mi řekli, že by reakce vaječníů na stimulaci byla stejná, navrhli mi darovaná vajíčka, nevím, jaká je úspěšnost a jaký to je pocit, že to mimi není polovina vašeho těla. dík

Mě se teď zadařilo z darovaných vajíček z KETU, 1 embryjko se chytlo. :) Ani jsem tomu už nevěřila. Za sebe ti můžu říct, že si to vůbec nepřipouštím, že ta buňka není moje, víceméně jsem to už vypustila z hlavy a přeju si, ať se nám narodí zdravé miminko. Až k tomuto rozhodnutí dojdete, tak věř, že se budeš bát, radovat a prožívat to úplně stejně, jako by to mimi bylo úplně tvoje, protože ten život mu vpodstatě dáš ty. :srdce:
Já se ještě bojím nějak moc radovat a pořád ještěš trnu, aby se něco nevymamlasilo, přece jen nemám to nejkritičtější období za sebou, ale doufám, že je vše ok.
Možná to bylo pro mě snadnější rozhodnutí i proto, že své 2 biologické děti už mám, i když už dospělé, ale se svým současným mužem děti nemáme a on nemá vlastně žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
23.5.13 09:08
@Mojemoje píše:

ahoj já se ted pro darovaná ozhodla, mám poslední 4 pokus, takže do toho jdu, úspěšnost je mnohem vyšší než při tvých, je topřes 70% a můžu ti říct že to dítě je potom prostě tvoje, v tobě roste, ty ho živíš, ty ho porodíš, ty jsi máma…koordintorka mi i říkala že co jí posílají maminky fotky dětí tak jsou nakonec opravdu podobné jim…tak se neboj, jde jen o to jestli chceš být mámou nebo ne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
23.5.13 09:25

@Janis69 gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
23.5.13 09:30
@zelenaprisera píše:
@Janis69 gratulace :kytka:

Díky :hug: Ale zatím jsem opravdu pořád jak na trní. A 14 dní čekání na další ultrazvuk mi přijde naprosto nekonečné. Nejradši bych tam chodila obden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
23.5.13 09:42

@Janis69 to znám, já v 6tt začala krvácet a tady to nějak neřeší, řekli, že si mám lehnout a uvidíme, takže když jsem šla UTZ v 8 týdnu, ani jíst jsem nemohla jak jsem byla na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojemoje
23.5.13 09:46

Holky moc děkuji, partner do toho chce jít, tak zkusím dárcovství, nevíte, kolik pokusů hradí pojišťovna? V prosinci mi bude 39 a za sebou máme 2 pokusy IVF

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.13 10:05
@Mojemoje píše:

Mám kluka z darovaného vajíčka, už jsou mu tři roky. Po čase jsem na překvapení všem ( nás i doktorů) otěhotněla přirozeně. Tak mám dva kluky a můžu tím pádem i porovnat, ale já žádný rozdíl necítím. První syn je na manžela ( takže nikoho nenapadne pochybovat, že by nebyl náš( můj) a druhý syn je na mně.
Dítě budeš 9 měsíců nosit, budete jedno tělo, pak ho porodíš - prostě bude tvoje:-).

Moc držím palce tobě i vám holky, ať to vyjde!

• Citovat
  • Upravit
Mojemoje
23.5.13 10:29

Moc děkuji at jste zdraví:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.13 10:39
@Mojemoje píše:
Moc děkuji at jste zdraví:)

Díky:-)

• Citovat
  • Upravit
679
23.5.13 10:42
@Mojemoje píše:

Ja bych se k tomu take vyjadrila. Chapu tvoje pochybnosti, take jsem je mela. Ale uz pri transferu jsem ani trochu nemyslela na to, ze je to od jine zeny, tesila jsem se na nase embryjka. Ted jsem v cekaci fazi, pristi tyden bude test. Ani trochu nemam divny pocit, obcas si vzpomenu, ze tam nekdo je, kdo nam snad pomohl a preji te zene jen vse nejlepsi, ale co se tyka ditete, vubec mi to nepripada. Mela jsem holcicku ze svych, takze vim, o cem mluvim. Jdi do toho, je to opravdu o tom, jestli chces byt mama, tak se chyt te moznosti. A tim, ze vajicka jsou od mladych, zdravych zen, je ta sance opravdu vysoka. Moc drzim pesticky :kytka:

Holky, co jsou tu uz tehotne - citily jste neco, nez jste testovali? Ja totiz nemam vubec zadne priznaky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
23.5.13 10:43
@Anonymní píše:
Mám kluka z darovaného vajíčka, už jsou mu tři roky. Po čase jsem na překvapení všem ( nás i doktorů) otěhotněla přirozeně. Tak mám dva kluky a můžu tím pádem i porovnat, ale já žádný rozdíl necítím. První syn je na manžela ( takže nikoho nenapadne pochybovat, že by nebyl náš( můj) a druhý syn je na mně.
Dítě budeš 9 měsíců nosit, budete jedno tělo, pak ho porodíš - prostě bude tvoje:-).Moc držím palce tobě i vám holky, ať to vyjde!
@Anonymní píše:
Dítě budeš 9 měsíců nosit, budete jedno tělo, pak ho porodíš - prostě bude tvoje:-).Moc držím palce tobě i vám holky, ať to vyjde!

Tak to je krasne, moc vam gratuluji, to je parada:-) Muzu se zeptat, kolik ti bylo let, kdyz jsi byla na DV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.13 10:49
@servus píše:
Tak to je krasne, moc vam gratuluji, to je parada:-) Muzu se zeptat, kolik ti bylo let, kdyz jsi byla na DV?

Bylo mi 38 let:-).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí