Těhotenství s darovanými vajíčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1054
10.4.13 21:51
@Anonymní píše: :mavam: Ahoj holky, jsem zakladatelka a jdu se vám jen pochlubit, že jsem momentálně na první pokus s DV ve 14 týdnu těhotenství. Všechny pochybnosti mě přešly v momentě, kdy jsem poprvé uviděla mimi na UTZ, kdy jsme s přítelem poprvé uslyšeli tlukat jeho srdíčko a hlavně když nám při minulé kontrole zamávalo, jako by se na nás už těšilo. Přeju všem zažít ten nádherný pocit, já už ani nedoufala

Gratulace veliká a tfuj, tfuj, ať všechno dobře dopadne. :hug: To jsi měla štěstí, že ti to vyšlo hned napoprvé, jsi v těch lepších prcentech úspěšnosti. :lol: A jak u tebe probíhala příprava na DV, jestli se můžu zeptat? A co jsi všechno užívala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
11.4.13 13:09

ahoj

@Janis69 píše:
@servus Jinak tobě přeju moc, moc štěstíčka, aby ti to co nejdříve vyšlo :hug: :hug: Bedete mít čerstvé darované vajíčka nebo to budete mít ze zamražených?

Ja jsem ted v pripravnem cyklu. Darkyne taky, vse se rozjede v kvetnu. Takze doufam, ze budu mit transfer z cerstvych…a jeste nejake budou na zmrazeni :nevim: Ted je takove blbe obdobi, clovek ceka…a ceka…a ceka…a doufa, ze bude brzo kveten. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.13 17:37

Holky díky :hug: Chodila jsem do Iscare a na dárkyni jsem čekala asi 2 měs. S doktorkou jsme se koncem září domluvili až tak na začátek února a pak mi nečekaně volala už někdy v půlce prosince jak jsem na tom s MS, že pro mě maj dárkyni a ať se jí hned zítra přijdu ukázat. Ani jsme takovou rychlost nečekali, ale byla jsem šťastná. Brala jsem prednison, estrofem a utrogestan. Prednison jsem vysadila koncem 10 týdne, estrofem koncem 12 a utrogestan je do konce 14 týdne. Doktorka doporučila zavést na poprvé jen jedno embryo s tím, že mám 70% šanci že s to povede hned napoprvé. Nevim kde brala tu jistotu, ale měla pravdu a klaplo to. Jinak máme ještě dvě zamražený ve stadiuomibuněčných a 3 blastocysty

• Citovat
  • Upravit
gabsina
12.4.13 09:54

Mám dotaz - beru teď hormony na obnovení cyklu, nejdříve jsem brala Estofen, pak Dufaston, teď jsem měla dostala menstruaci ale mám hodně silné krvácení už několik dní - je to normální? Máte s tím někdo zkušenost?
Od druhého dne beru zase Estrofen ale na sílu krvácení to nemá vůbec vliv…děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
679
13.4.13 20:28

Dotaz k udajum o darkyni

Ahoj holky, ted jsem z toho hodne zmatena. Dnes jsem se u jedne kliniky docetla, ze podle zakona staneveneho 2010 nesmi klinika vydat zadne udaje o darkyni, krome veku a krevni skupiny. Hm…ja jsem se teda dovedela mnohem vic. Samozrejme anonymne to zustalo…ale mam alespon trochu predstavu…
Jake mate vy zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
13.4.13 20:47
@servus píše:
Ahoj holky, ted jsem z toho hodne zmatena. Dnes jsem se u jedne kliniky docetla, ze podle zakona staneveneho 2010 nesmi klinika vydat zadne udaje o darkyni, krome veku a krevni skupiny. Hm…ja jsem se teda dovedela mnohem vic. Samozrejme anonymne to zustalo…ale mam alespon trochu predstavu…
Jake mate vy zkusenosti?

Taky jsem se toho dzvěděli trochu víc, ale nic zásadního, co by ji nějak případně identifikovalo. Věk, krevní skupinu, vzdělání, záliby… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
16.4.13 15:25

vyska endometria

Ahoj holky,

pomalu jde do tuheho. Jsem v pripravnem cyklu. Dnes jsem byla na kontrole. Delozni sliznice je 15 mm..to je dobry ne? Volala jsem na kliniku, pry je to super. I kdyz jsem se docetla, ze i to neni zaruka na otehotneni :nevim: Ale zase lepsi, nez kdyby byla nizka. Uz jsem cela napjata, doufam, ze darkyne bude dobre reagovat na hormony…ach jo…kdyby to tak vyslo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
16.4.13 16:19
@servus píše:
Ahoj holky,pomalu jde do tuheho. Jsem v pripravnem cyklu. Dnes jsem byla na kontrole. Delozni sliznice je 15 mm..to je dobry ne? Volala jsem na kliniku, pry je to super. I kdyz jsem se docetla, ze i to neni zaruka na otehotneni :nevim: Ale zase lepsi, nez kdyby byla nizka. Uz jsem cela napjata, doufam, ze darkyne bude dobre reagovat na hormony…ach jo…kdyby to tak vyslo… :roll:

To je moc hezká výška sliznice :pankac: Já mám 10mm…Teda měla jsem 10mm před týdnem, dneska jsem si byla pro 2 embryjka :), co jsme měli zamražené, sliznici mi nepřeměřovali, ale tak snad bude dobrá. A teď mi začíná 14-ti denní období nervů, jestli se aspoň jedno z nich chytne a nepustí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
16.4.13 18:14

@servus drzim palecky, at to vyjde. A vyska sliznice je super, tolik jsem snad nikdy nemela.
@Janis69 ty nervy po ET jsou des. V hlave mam vzdy totalni gulas, hlavne ten druhy tyden, kdy jde do tuhyho. Hodne stesticka, at ti to vyjde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.4.13 19:16

@servus to půjde :srdce: uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
16.4.13 19:34

Dekuji:-)

@Janis: Tak to ti preji strasne moc stesti!!! Ja ziji v Nemecku a jsem i v nemeckem foru a ted tam tri holky otehotneli s mrazacky :pankac: Jedna se svymi V, jedna s DV a jedna s DM!!! Pry kdyz ti mrazacci „zvladnou“ to roztaveni, jsou velmi stabilni a kvalitni a ta sance je vyssi, nez se rika! Moc moc stesti!!! :dance: :srdce:

@Zvonko + @zelenaprisera: Dekuji :mavam:

No ja jsem sliznici mela vzdy mezi 10 a 12 mm, ale ted v tom pripravnem cyklu mi davaji estrogeny - asi aby jsme sli na jistotu a pry aby se pohlidal ten cyklus…(Mely jste to taky tak?). Takze je jasny, ze to telo na to reaguje…pry ale moc vysoka sliznice taky neni dobra…tady na netu se toho vzdycky doctu..to je hrozny…ale koordinatorka me ujistovala, ze to je tak super…Holky…at to vyjde!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
16.4.13 19:35

oprava

Nemyslim „DM“, ale „DE“ (darovane embryo) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.4.13 20:13
@servus píše:
Nemyslim „DM“, ale „DE“ (darovane embryo) :zed:

a já si lámala hlavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
16.4.13 20:13

@servus Teď jsem chvilku přemýšlela, co může být DM… :think: Ale už jsem si dočetla další příspěvek :mrgreen:
Jinak moc, moc děkuju za štěstíčko a i za pozitivní informace ohledně mražáčků. :hug: Paní doktorka říkala, že jsou taková, jako když je zamražovali. když nám je mrazili, tak byly ve stadiu expandované blastocysty, kvalita 2 a dneska jsem měla ve zprávě, že jsou kvalita 1. Tak třeba se ten vývoj po rozmražení nějak pohnul. No uvidíme. Už se po těch nezdarech ani nedokážu tak nějak radovat a nejsem natěšená jako vždycky, když si je vezu domů, nějak jsem si to zakázala. Dokonce jsem se rozbrečela už cestou v autě, když jsme pro ně jeli, když jsem si představila, že z toho třeba zase nic nebude. No psychika si se mnou pěkně zahrává. Takže se na nic neupínám a o to víc budu doufám pak příjemně překvapená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
16.4.13 20:17

@servus A k té zlici…Pokud ti řekli, že je to super, tak by to asi mělo být v poho. Já jsem teď měla přípravu v přirozeném cyklu a tak jsem měla strach, jak naroste, ale kupodivu narostla hezky sama. A už víš, kdy bude mít dárkyně OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí