Těhotenství s darovanými vajíčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1510
7.4.14 16:04

@servus ahoj no něco mi to říká, jen si nemohu vzpomenout…mám za sebou celkově 15. pokus, z toho třetí z darovátky. Byla dvě biochemická a nyní nová dárkyně, máme v bříšku dvě blastocysty a dvě v mražáčku. jsem 16 den po ET. zatím stále spím a strašně moc jím. Jinak dobrý, sem tam špiním a jsem stoho na nervy, naposleldy v neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
7.4.14 16:35

@agneszka Nejsi ty u RF…ja mam dojem, ze se zname z RF diskuze…??? Ja tu uz nebyla dost dlouho. No, uz si vzpominam..u tebe to bylo tolik pokusu…jsi uzasna, ze to nevzdavas…klobouk dolu :hug: Jestli tomu rozumim, tak jsi testovala ale pozitivne…??? A na nervy jsi z toho, jestli to neni zase biochemicky? Strasne mooooc ti drzim pesticky, at to dobre dopadne :hug: Drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
7.4.14 16:49

@servus já měla dvakrát biochemii a to skončilo hned v začátku, nyní jsem střídavě špinila a zmatkovala, testy, ale byly stále positivní a dneska HCG z krve 8114. Tak snad to bude ok. Už bych si to moc přála, sílly dochází, věk stoupá..testovala jsem na narozky, měla jsem velou radost tak doufám, že to vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
7.4.14 16:56

@agneszka Ja ti tak strasne moc drzim pesti, ani nevis jak. Jsi tak strasne silna, jina by to uz davno vzdala:-) Mozna je to spineni z toho, ze to budou dve ;) Nekdy si osud zahraje i pozitivne. Tak dlouho jsi cekala…Urcite to vydrzi, ta hodnota HCG je krasna :potlesk: Dokonce mi pripada hodne vysoka. Ja jsem mela transer + 14 HCG 435…no vidis…a jsou tam dva kluci:-) Myslim na tebe. Drzim pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
7.4.14 17:05

@servus sem tu hodnotu psala Macháčovi a ten mi poslal smajlíka, že to je nějak moc :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
7.4.14 17:07

@agneszka Nooo…dyt rikam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
7.4.14 17:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
31.5.14 19:55

Ahoj holky, mám dotaz, brali jste při ivf estrofen a utrogestan a fraxiparin někdo? Jak dlouho jste ty léky brali? jsem v 10tt a mám je psané do 12tt, ale trochu jsem na pochybách, jestli je rozumné u mě ty léky úplně vysazovat, když je moje tělo samo neumí vytvářet. Vím, že se o to později postará placenta, ale taky vím, že spoustu holek bralo ty některé léky dýl než do 12tt, ale nevím jak je to u darovaných?
Díky za reakci emoticon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
31.5.14 20:09

@anežja ono ty hormony potom 12 tydnu začne vytvářet placenta. Neboj, doktoři ví, co dělají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
31.5.14 20:26

@zelenaprisera to jo, ale naposledy mě viděli v 9tt a pak až jdu na screening ve 13+0tt, mezitím žádná kontrola, tak si říkám, jestli bych přecijen neměla být skontrolována ještě mezi tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
31.5.14 20:41

Vůbec ne, hlavně bud v klidu, tělo si pojede samo. stačí to ze začátku nakopnout, placenta je plně vyvinutá a přebírá práci
máš rozpis na snižování dávek? jestli ano a budeš se tím řídit bude všecko v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.6.14 09:52

@zelenaprisera jj mám rozpis ve 13tt snižuju postupně dávku až do 0 :-). Tak děkuji za radu, budu se tim řídit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.6.14 12:57

Holky mozna uz jste tu resili, nevim nechce se mi psechno procitat… muzu se zeptat, kolik stoji IVF s darovanymi vajicky??? me se totiz vajicka nedelaji, jsem po chemoterapiich…zatim se na umelel nechystam, ale docela by me to zajimalo..
navic jsem asi tele, ale myslela jsem si ze kdyz, tak mi zavedou darovane vajicka a oplodneni bude prirozene stykem.. ale to asi tak nefunguje, ze…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.6.14 14:33

@helposhel Ahoj, také jsem po chemoterapii a vlastní vajíčka nemám. Ted jsem po ivf a konečně se zadařilo :-).Ivf s dv je částečně hrazeno pojišťovnou a to 3 pokusy a vychází to na cca 70 000 a z toho pulku hradí pojišťovna.
Vajíčko od dárkyně odeberou, oplodní partnerovou spermií a pak ti embryo teprve vloží do dělohy.
Od první chvíle beru miminko co čekám za své, není v tom žádný rozdíl, takže se neboj a jestli můžu doporučit, pokud se rozhodneš pro ivf, jdi do soukromého caru, stojí to stejně a je tam lepší péče a hlavně mají víc dárkyň. Ale nebudu ti lhát, je to běh na dlouhou trať s musíš mít vůli a sílu. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
2.6.14 12:02

@anežja ahojky a muzu se zeptat, jak dlouho jsi po chemach a za jak dlouho jsi to zacala resit??? ja jsem ted 2 roky, rikam si ze mozna je to jeste hooodne brzo na to to resit.. a taky jsme si myslela, ze kdyz je to ze zdravotnich problemu, ze pojistovna toho hradi vic…ale to asi tak neni.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí