Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty ceny jsou strasny. Budu se muset zasobit v Praze.
Dashko, syrovou polivku? To mi pak rekni jaka byla. Ja budu delat kure.
No nic Slunicka tak ja si jdu uvarit kaficko a jdu pokracovat. Ale urcite se tu jeste dneska objevim… uz jsem fakt zavislacka ![]()
Dashko jestli bude dobra prosim si receptik taky. ![]()
Tak zatim papa… Pavca
babenky,
ak bude dobra, recept vam este dnes posuniem..
![]()
na chilu sa odmlcim..ale este sa tu ukazem…
zatial pa…dashka ![]()
Holciny, jste tu nekdo? Za chvili jdu z prace domu. Zacina me bolet bricho jako pred MS. Tak to ona asi mrska prijde driv nez o vikendu. Pokud ma prijit tak honem honem at je brzy po ni. Zatim vas zdravim.
Ahojky Hani ja jsem tady. Uz jsem to zase u toho uceni nevydrzela. Ach jo…
No taky bych chtela by uz prisla ale at si pocka na vikend, jinak zitra mne to rozhodi jeste vic a pak to fakt neudelam… ![]()
Dashko tak co polivka??? ![]()
caute zienky,
tak som tu. Polievka bola perfektna…Aj svokra sa oblizovala az za usami..
![]()
posielam recept:
2 lyzice masla
2 lyzice hladkej muky
500 ml vody
500 ml mlieka
100 g tvrdeho syra
2 kocky masoveho bujonu
sol, mlete biele korenie, muskatovy oriesok
sendvic alebo chlieb
POSTUP: V hrnci rozpustime maslo a poprasime ho mukou. Ked zaprazka speni, vlejeme vodu a varime asi 10 minut. Potom vlejeme mlieko a pridame rozmrvene kocky masoveho bujonu. Ked zacne polievka vriet, pridame nastruhany tvrdy syr a miesame, kym sa syr neroztopi. Odstavime z ohna, podla potreby dochutime solou, korenim a muskatovym orieskom.
Sendvic alebo chlieb pokrajame na kocky, na troche masla oprazime a vlozime do taniera s polievkou.
DOBRU CHUT!!! ![]()
Uz jsem doma. To ja tu polivku taky zkusim. Holciny, cetly jste ten denicek jak se narodil Domisek? Ja bulela jak zelva.
ahoj Hanni,
kde najdem ten dennicek? Rada by som si ho precitala… ![]()
Dashko, je to hned na hlavni strance emimina. Ted uz je tam novy prispevek, takze je to druhy odshora.
Pavli, ty mas tu zkousku uz zitra? Jezis tak to ja drzim palce. Nebo pesti, co chces. Uz zacinam ![]()
prave som to docitala…
este teraz mam slzy v ociach…a zaroven hnev na zdravotnikov, ktori tam boli…
dufam, ze mne sa nieco take nestane, pretoze dokazem byt riadna furia…tak nech si ma nezelaju… ![]()
To nevim, jestli bys furiovala behem porodu. Myslim, ze na to prave ten personal hresil. Kdyz nakonec vsechno dobre dopadlo tak to clovek hodi za hlavu. Jeste, ze jsou i slusni doktori a personal. A co priznaky, Dashko? Zitra nakupujes test, vid? Me trochu poboliva bricho, ale jinak nic.
mozno mas pravdu, behom porodu by som asi nemala silu este sa aj rozculovat…
priznaky trvaju - citlive prsia, dnes ma priiiiiiiserne bolia krize a sem - tam ma pobolieva brusko, ale nie velmi silno…inak nie som velmi unavena a ani so zaludkom nemam problem…a este tie hnacky… ![]()
zajtra teda kupim testik, alebo radsej hned dva - pre istotu.. ![]()
Kup dva. At si to muzes zopakovat. Ja jsem tak strasne rada, ze uz je konec tydne. Manzel v sobotu odlita do Svycarska. Ten se ma
Leti pres Prahu. Mamka mi uz nakupuje bylinky a casopisy. Tesim se jak mala ![]()