Těhotná přes Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3736
26.7.17 18:22

Já myslím, že teď těhotná asi nebudeš. Spíš ti postinor rozházel hormony, tak špiníš nebo to rovnou dostaneš. Začala bych se snažením po MS, držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.7.17 18:43

@Burj Chalifa Je tu teda nějaká možnost? Na jiných diskuzích psaly maminky že otěhotněly i po postinoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
26.7.17 19:25

Tak par dni zpet jste dite nechtěli a teď honem aby to bylo i přes ty sr**** v postynoru.
Sorry ale nechápu. Místo abys byla rada, ze to dostaneš a můžete to zkoušet potom… nejlépe se teď rozhodnout a teď do toho vlitnout??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
26.7.17 20:19

@Terka8828 noooo tak tomu říkám zodpovědné a uvážené rozhodnutí založit rodinu. Jen tak se rozhodnu ze dite vlastně chci a ačkoli jsem si prave zobla postinor, abych zabila ten vznikající život který jsem jeste vcera nechtěla, tak na to pro jistotu hupnu znova… :roll: tohle uvažování asi fakt nepochopím… :think:

• Citovat
  • Upravit
19981
26.7.17 20:24

Jako fakt??? 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 22:10

Mne ten dotaz pripada tak mimo, vsim, ze nebudu ani reagovat. Rozhodne jste s pritelem unikat, to se Ti musi nechat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
27.7.17 07:18

Muj bracha s pritelkyni meli praskly kondom, divka uzila postinor, je z toho zdrava Elenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
10.11.17 20:19

Otazka

Ahoj, zeptam se v pondeli mi skoncila klasicka menstruace a v utery 4 dny zpatky se nam stala nehoda. Praskl kondom ale jeste pred sexem jsem uzila globuli dle navodu pharmatex ( spermicidni cipky ) + jsem ihned po nehode bezela do lekarny a cca do hodiny uzila postinor pro jistotu.3 dny me bolelo v podbrisku a prvni den mi bylo zle od zaludku to jsou vedlejsi ucinky postinoru vim ale ma otazka zni zda je sance ze bych mohla byt i pres to tehotna? vzdy jsem po postinoru 3 den krvacela ale ted nic :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.12.17 13:56

Těhotná přes postinor

Ahoj, potřebovala bych prosím poradit, 30.11.-7.12.2017 jsem měla menstruaci(mám ji ještě nepravidelnou)a 12.12.2017 jsem měla nechráněný pohlavní styk, stala se “nehoda”, hned druhý den 13.12.2017 jsem si vzala postinor2 potom jsem dostala menstruaci 17.12.2017 bylo mi i nevolno a byla jsem unavená, celou dobu mám nafouklý podbřišek a chodím často na záchod. Je nějaká možnost těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
28.12.17 13:58

@Anonym015 Těhotná nejspíš nejsi, jen je Postinor pěkný svinstvo a asi ti rozhodil tělo no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
28.12.17 14:00

@Anonym015 udelej 10 tkovy test at mas jistotu, uz by to melo byt pekne videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.3.18 11:21

Stalo se vám to?

Zdravím. Mám dotaz holky. Stalo se vám to co mě?
Já jsem měla nechráněný sex, ale přítel se neudělal a do 14 hodin jsem vzala postinor. Asi dva týdny po jeho požití jsem celkem silně krvácela, ale teď bych měla dostat menstruaci a už týden nic. Nemůžu být těhotná? Mám z toho docela strach, dítě si nemůžu dovolit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
18.3.18 08:28
@Burgus píše:
Zdravím. Mám dotaz holky. Stalo se vám to co mě?
Já jsem měla nechráněný sex, ale přítel se neudělal a do 14 hodin jsem vzala postinor. Asi dva týdny po jeho požití jsem celkem silně krvácela, ale teď bych měla dostat menstruaci a už týden nic. Nemůžu být těhotná? Mám z toho docela strach, dítě si nemůžu dovolit :,(

Můžeš mít rozhozený cyklus. Ale raději si udělej test nebo zajdi k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 17:13

Postinor nezabral

Jsem další, co je těhotná i po Postinoru. Po prasklem kondomu jsem za 20 hodin použila Postinor. Bohužel již asi byli pozdě, protože jsem i přes to otěhotněla. Měla jsem ten den ovulaci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.20 21:38

Prosím o pomoc

Ahoj před 2 dny se nám stala nehoda manžel se udělal do mě hned ráno jsem šla do lékárny pro postinor jenže měly levnější verzi Egianti hned jsem užila oba prášky dnes tt negativni ms bych měla dostat 3.2. Mohla bych být i přes to těhu mimi si nemůžeme dovolit a ani nechceme máme jedno

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1