Těhotná - problémy s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1109
25.4.16 19:14

A teď tu o budulínkovi… :roll: :roll: :roll: jasně, od 16 máš 18 čistýho a bonusy, legálně, platíš daně i socku. A to vše s devítiletkou. Tak určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 19:14

@bartsch pani asi z doby kamene nevi co to je dalkove studium :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
25.4.16 19:15
@Elisekulicka píše:
@truelly ano vydelavam :) na cerno nepracuju, jen nesedim na zadku a bavi me pracovat :) vydelavam cistych 18tis plus bonusy, do toho o vikendech brigady u strejdy co mi mesicne vynesou 10tisic :) takze si nemyslim ze bych mela malo :)

Jj, a v 15 letech jsi už vystudovala mezinárodní obchod na Harvardu a ve volném čase děláš marketingovou ředitelku v korporátu :roll:
Vypadáme tady všichni, že nám trčí špejle z hlavy?? :mrgreen: Hele přestaň fabulovat a běž se radši učit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
25.4.16 19:15

...

… ženský, neblbněte, copak vy nevíte, že se s miminem nedá chodit do práce? Slečna si to představuje jak Hurvínek válku. Sama bydlení a dítě prostě neutáhne. Copak vy nevíte co to všechno stojí? To máte bydlení, jídlo, krmení pro mimino, plíny, oblečení… jestli slečna dělala někde servírku a celkem dobře vydělávala, tak s tím je teď šlus. S malým dítětem sama se od něj ani nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
25.4.16 19:16
@lear píše:
A teď tu o budulínkovi… :roll: :roll: :roll: jasně, od 16 máš 18 čistýho a bonusy, legálně, platíš daně i socku. A to vše s devítiletkou. Tak určitě

Třeba se živí vlastním tělem na HPP i brigádně :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 19:16

@lear kdo hleda praaci najde, prace je vsude dost jen ne kazdej je schopnej pracovat, s prraci jsem mela stesti to ano, sehnala jsem ji pres mamku ale na tom nevidim nic spatneho navic netvrdim ze jsem hned ze zacatku brala 18, zacinala jsem na minimalni castkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
25.4.16 19:17
@Elisekulicka píše:
@bartsch pani asi z doby kamene nevi co to je dalkove studium :mavam:

Holka, ty mě opravdu neurazíš, ale pokračuj :mrgreen: Já se bavím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 19:18

@Lychee13 nejak o moc o te praci asi vite kddyz o ni pisete, vlastni zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 19:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
25.4.16 19:19

Já už jsem z toho všeho trochu zmatená a smutná. Zakladatelka si opravdu v dosti věcech protiřečí.
Nicméně, pokud to, co říkáš o svým chlapovi je pravda, nemá cenu s ním zůstávat. Ale o spoustě věcech by se dalo diskutovat. Teď to na mě působí tak, že nejsi upřímná a dost věcí si přikresluješ, jak se ti to zrovna hodí. Nerada bych se někoho dotkla, ale tohle je můj názor. V tom případě by byla pravda v tom, co tady některé tvrdily a to taková, že si nezralá. To ovšem neznamená, že se nezvládneš postarat o dítě. Je jen na tobě, jak si dáš život do pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
25.4.16 19:20

@Elisekulicka mně to nevysvětluj, já práci mám. Ale 18 čistého bez maturity nemá skoro nikdo, pokud nešlape, nedealuje fet atp. Navíc v 16 tě legálně na HPP ani zaměstnat nemůžou.

Hele, sorry, mě nepřesvědčíš, což ani neni tvůj záměr, jsi podle mě znuděná pubina, co tu píše báchorky z propastí své fantazie, a na to nemám čas. Měj se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
25.4.16 19:21
@Tecumseh píše: … ženský, neblbněte, copak vy nevíte, že se s miminem nedá chodit do práce? Slečna si to představuje jak Hurvínek válku. Sama bydlení a dítě prostě neutáhne. Copak vy nevíte co to všechno stojí? To máte bydlení, jídlo, krmení pro mimino, plíny, oblečení… jestli slečna dělala někde servírku a celkem dobře vydělávala, tak s tím je teď šlus. S malým dítětem sama se od něj ani nehne.

Tak dle jejích slov, se jí o dítě bude starat sestra. :mrgreen:
@Elisekulicka No, když tak úžasně vyděláváš, nebude pro tebe problém si z fleku najít pronájem a přestěhovat se. Svou mámu k životu nepotřebuješ, tak proč se k ní vracet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
25.4.16 19:21
@Elisekulicka píše:

Bohužel, nikdo mě nechce.Jen mi chováním připomínáš jednu takovou, co tu přispívala a dělala přesně tuhle práci. Byla ve sra*kách a nosánek nahoře. ;) Mimochodem, tu školu asi ještě dlouho mít nebudeš, když tak koukám na Tvůj češtin. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.4.16 19:27

@bartsch Také byla zakladatelka v Americe jako au-pair (píše to jinde). Tam se jezdí v 18 letech minimum a na rok 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
25.4.16 19:29
@ajtakrajta1 píše:
@bartsch Také byla zakladatelka v Americe jako au-pair (píše to jinde). Tam se jezdí v 18 letech minimum a na rok 8o

Slečna vlastní časostroj? Kde se to dá sehnat? (i s tou prací na HPP v 16 letech, prosím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí