Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1837
12.7.09 19:45

Otázka je, zda legislativa momentálně bere v potaz takovýto druh „trestné činnosti“, nebo jak to nazvat… Nejsem právník - ale je pravda, že psala pod pouhou přezdívkou, to, co psala, nebylo žádné oficiální vyjádření s razítkem nebo tak něco…
Nevím, jestli je to na stejné úrovni, jako když vás bude balamutit třeba čerstve přistěhovalá kamarádka v mateřském centru… Nebo jestli je to o úroveň výš…
Hnusné to ale je - těžký kalibr. Třeba se to ženské brzo dovíme.

(upravuju zprávu - mezitím tam připsala Paradise to o zneužití fotek a špinění jména nemocnice… za to by se opravdu už chytit dalo…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.7.09 19:48
PetraJ píše:
Já myslím, že primář z tý nemocnice říkal, že v tu dobu tam neumřelo žádné dítě.
Aspoń si myslím, že to v té diskusi o Markýskovi psala ta novinářka.Jinak s tou policií. Je to fakt hnusný, co ta ženská? udělala, ale z čeho by jí jako měli obvinit? Já si myslím, že nic nezákonnýho neudělala. Vymýšlela si na internetu, to přece není trestné.
Ale tady nelo o nějaké vymýšlení jako já mám tři domy a 12 aut,ale tady šlo nevim jak to přesně bylo napsáno ale něco jako psychické týrání či klamání + pomluva na porodnici kde mělo dítě zemřít.Nevim jak přesně to v tom článku o ní bylo popsáno ale trestný čin too je.

Já to spíše myslela tak že mohla porodit v jiné porodnici a třeba neřekla pravdu jen o tom odkud pochází(třeba z duvodu aby jí zde někdo známej nešmíroval) a nebo že už porodila dávno a předtím si o tom neměla s kým promluvit a neměl jí kdo utěšit tak ten příběh vytáhla jako že zrovna běží.Osobně si myslím že je prostě pomatená :cry: ,ale třeba se pletu a je to nějakej floutek co nemá co na práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
12.7.09 19:54

bůhví jak to je Kamčo…
ale přesně tohle, co píšeš, mě napadlo taky.
Třeba nějaké trauma z minulosti, z kterého jí trochu přeskočilo…

Teď neříkám, že toto je případ „Markýska“ - ale jak pomatená může být mysl… Jednou dávali takový film, ale bohužel nevím jak se to jmenovalo (Dětský pláč… nebo tak nějak) - byl anglický (ne americký) - a bylo to mimo jiné o ženě, které se natolik zalíbilo být středem pozornosti v tom smyslu, že ji okolí litovalo, že přišla o dítě, že se v tom prostě uplně vyžívala - bylo to dvoudílné a prostě už si detaily nepamatuju…
(ale bylo to dost drsný… ne scénama, ale obsahem děje - jinak nic konkrétního vidět nebylo, ale šel z toho mráz po zádech, jak ta ženská byla vyšinutá - vůbec se vyžívala v trápení - bohužel i druhých, dál radši nepíšu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.7.09 19:58

Paradise uplně souhlasím,taky mě zlost spíše přešla v lítost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.7.09 20:01

A mrzí mě že narušila naší diskuzi.Všichni jsme tam o miminko přišly a všichni jsme to s ní prožívaly a myslím že tím vším co spusobila je tu už taková nejistota jestli ten s kým si přez rok píšete je opravdu ten za koho se vydává.Dřív mě to nenapadlo o tom přemýšlet,ale tet si dávám už bacha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
12.7.09 20:02

:oops: :oops: :oops:
/toto pozadí jsem Kamčo nevěděla :oops: /
nicméně jsem ráda, že jsem si toho „Markýska“ nikdy nevšimla, dokud byl ve hře…
Ale teď jako by se něco dělo - normálně sem opravdu chodím jen na „kuk“, protože chodívám úplně na jiný chat (což je opravdu chat) - ale teďka mě pořád nutí sem nakukovat. Navíc momentálně mám dovču, tak pořád sem lezu - fakt ale nevím proč…
(že by bylo něco ve vzduchu?? ono ale možná se to brzo ukáže)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
12.7.09 20:06
Kami, jak pises [quote:76eab42e93]Já to spíše myslela tak že mohla porodit v jiné porodnici a třeba neřekla pravdu jen o tom odkud pochází(třeba z duvodu aby jí zde někdo známej nešmíroval) a nebo že už porodila dávno a předtím si o tom neměla s kým promluvit a neměl jí kdo utěšit tak ten příběh vytáhla jako že zrovna běží.Osobně si myslím že je prostě pomatená

tak ja si proste myslim, ze kdyby to takhle bylo, ze by mela aspon nejaou potrebu se hajit, argumentovat, nebo presvedcovat............ Ale ona nic z toho neudelala. Stahla se, zmizela, spalila mosty, smazala fotky......... Proste zdrhla. Kdyby se ji neco takovyho fakt stalo, treba jen jinde, nebo treba i JINDY!! urcite by to prece mela jak dokazat......... !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.7.09 20:08
Danylea píše:
Kami, jak pises [quote:3d0a0b7882]Já to spíše myslela tak že mohla porodit v jiné porodnici a třeba neřekla pravdu jen o tom odkud pochází(třeba z duvodu aby jí zde někdo známej nešmíroval) a nebo že už porodila dávno a předtím si o tom neměla s kým promluvit a neměl jí kdo utěšit tak ten příběh vytáhla jako že zrovna běží.Osobně si myslím že je prostě pomatená
tak ja si proste myslim, ze kdyby to takhle bylo, ze by mela aspon nejaou potrebu se hajit, argumentovat, nebo presvedcovat............ Ale ona nic z toho neudelala. Stahla se, zmizela, spalila mosty, smazala fotky......... Proste zdrhla. Kdyby se ji neco takovyho fakt stalo, treba jen jinde, nebo treba i JINDY!! urcite by to prece mela jak dokazat......... !!to je pravda :roll:možná se ale před náma moc styděla.
napovídala nám jak se stěhuje do německa-pak se přestěhovala a další bludy a stejnak by jí už asi nikdo nic nevěřil.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
12.7.09 20:39

Hlavne to, jak si „jeji manzel“ s vama psal, kdyz ona byla v porodnici........... :roll: Prece zinscenovat „porod a umrti v primem prenosu“, to uz chce podle me vic, nez jenom vysinutej mozek......... To uz podle me je trochu chaldnokrevne promyslenej tah :? :( :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.7.09 21:44
Zlatuska píše: :oops: :oops: :oops:
Ale teď jako by se něco dělo - normálně sem opravdu chodím jen na „kuk“, protože chodívám úplně na jiný chat (což je opravdu chat) - ale teďka mě pořád nutí sem nakukovat. Navíc momentálně mám dovču, tak pořád sem lezu - fakt ale nevím proč…

Jak to myslíš??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
12.7.09 22:01
Angua píše:
Jak to myslíš??? 8O
taky nechapu 8O
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.7.09 22:38
Danylea píše:
Hlavne to, jak si „jeji manzel“ s vama psal, kdyz ona byla v porodnici........... :roll: Prece zinscenovat „porod a umrti v primem prenosu“, to uz chce podle me vic, nez jenom vysinutej mozek......... To uz podle me je trochu chaldnokrevne promyslenej tah :? :( :evil:
šílený lidi dělaj šílené věci,jinak si to nedokážu představit :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.7.09 22:39
Danylea píše:
Angua píše:
Jak to myslíš??? 8O
taky nechapu 8O

já to pochopila tak že se snad po roce dovíme pravdu?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
12.7.09 23:47

no já nevím…
v souvislosti s řekněme „častějším“ výskytem jedné osůbky zde (která nejde přehlédnout) se tady začal častěji vytahovat i Markýsek…
tak nějak nevim nevim…
Jak jste tady začaly hledat (myslim, že Danylea..?) takové to protiřečení…
prostě něco čuju, možná že čuju špatně.
Prostě třeba taky někdo tahá za nos… jmenovat ale nebudu - však víte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.7.09 00:07

Zlatusko, zas Markýsek měl úplně jiný styl psaní, nevím nevím… :lol: :lol: :lol: Ale taky nedělala mezery za tečkama a čárkama :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí