Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
13.7.09 00:10

Já to nechci říkat na plnou hubu,ale Markýsek byla inteligentní :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
13.7.09 00:11

no to právě nedokážu posoudit…
Musela bych to hledat, a to vzhledem k tomu, co o tom vím jen ze zmínek - se mi ani nechce to číst :roll: :oops: nechápu (asi jako nikdo), že si někdo něco takovýho může vymyslet, a ještě se nějak maskovat za nějakýho manžela…
nebo jak to vlastně bylo… to je snad schizofrenie (ačkoli už je půlnoc a mně možná bují fantazie..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
13.7.09 00:12

Kamča - 8) 8) 8)

chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
13.7.09 00:14

můžu se ještě jen zeptat, jak dlouho to trvalo -ten Markýsek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.09 00:19
Zlatuska píše:
můžu se ještě jen zeptat, jak dlouho to trvalo -ten Markýsek??
Rok určitě.myslím že do žPP/život po potratu přišla až když už jsem byla těhu a první živé dítě co zemřelo hned v porodnici se narodilo když Matymu byli 3 měsíce a odhalení přišlo myslím když čekala další asi tak ve 3 měsíci,takže něco málo přez rok :wink:
Ona vystupovala jako fajn a velice milá a strašně přátelská :wink:
Mrkni jen na její příspěvky a bude ti jasné že aby to byla E musela by být i užasná herečka,což teda nevylučuji :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.7.09 00:20

Herdek, nepište tak malým, já si to pak musím zvětšovat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale souhlasím :lol:

Zlatuško, registrovaná byla od 21. května 2007 (teď zrovna nostalgicky hledím na začátek naší diskuze), takže něco přes rok asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.09 00:21

zde diskuze o https://www.emimino.cz/modules.php?…

a tam si najdi Markýsek a přečti si její vyjadřování,prostě nebe a dudy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725

No jo, to by bylo na Oskara… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837

/se snad donutim na to kouknout… ale takhle v noci - ženský teda dobře mně z toho asi nebude/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.09 00:22
Angua píše:
Herdek, nepište tak malým, já si to pak musím zvětšovat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale souhlasím :lol:Zlatuško, registrovaná byla od 21. května 2007 (teď zrovna nostalgicky hledím na začátek naší diskuze), takže něco přes rok asi?

Když já to nechtěla psát na plnou pusu.Sama vim že píšu jak prase :oops: ale maturitu mám (s čj jsem byla osvobozena)a dítě žije taky zdravě :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.09 00:23
Zlatuska píše:
/se snad donutim na to kouknout… ale takhle v noci - ženský teda dobře mně z toho asi nebude/

Já jsem si myslela že noční sova jsem tu jen já :lol:
Nojo mě dítě vstává až po 10 tak čumim do pc klidně do 3 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.09 00:23
Zlatuska píše:
Jen se do toho pust :wink: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.7.09 00:27

No to je život, mně dítě vstává v 6 a přemlouvám ho aspoň do 8, protože se mi chce spát, jak sedím do noci na kompu :oops: :oops: :oops: Ale už si začíná zvykat, myslím, že jak bude bývat ráno dýl tma, tak to doklapne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.09 00:28

nevím jestli to pujde vše vyčíst podle odkazu,ale dávám https://www.emimino.cz/modules.php?… přímo na markýska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.09 00:29
Angua píše:
No to je život, mně dítě vstává v 6 a přemlouvám ho aspoň do 8, protože se mi chce spát, jak sedím do noci na kompu :oops: :oops: :oops: Ale už si začíná zvykat, myslím, že jak bude bývat ráno dýl tma, tak to doklapne :lol: :lol: :lol:
Náš malej je takovej spáč od narození,on hned věděl že bych to jinak nezvládla.Už od příchodu z porodnice spal celou noc-nebudila jsem ho :oops: a už mu to zustalo.Une v 21 a vstává po 10 a pak spí od 14do16 a to s nim chodim většinou taky spát :lol: :oops: :lol: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí