Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4497
18.2.09 19:41
Pudloslava píše:(ti radí katolička :-))

neradíš jí náhodou katoličko aby porušila další přikázání, když se z jednoho kaje???
Tímhle si mi opět potvrdila jací jsou pámbíčkáři pokrytci. Já jsem ateista, ale něco takového bych manželovi opravdu neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.09 19:55

Já tedy radím přepočítat tu ovulaci, je docela možné, že dítě je přítelovo, ovulace je někdy opravdu až kolem 20. dne.

• Citovat
  • Upravit
7461
18.2.09 19:57

…otcem neni zakonite biologicky otec, ale ten kdo dite vychovava…

To urcite ano, ale pouze pokud o tom vi, tudiz myslim, ze tohle se hodi spise na adopce a ne na tento pripad.
V dnesni dobe jsou prece velmi jednoduche testy DNA, staci, aby pritel pojal sebemensi podezreni. Vzpomente na vymenene deti. Nedokazu souhlasit s tim, aby to priteli nerekla a mylsim, ze pokud je to povahou holka, ktera nedokaze jit na potrat, urcite to nebude ani clovek, ktery by dokazal zit s takovym tajemstvim.

Nevim, co poradit, kazdopadne je to pech. Asi bych jeste s resenim chvilku pockala, aspon do 9-10tt. Zkus poradne pocitat, jestli ses treba nespletla, prala bych ti to. Tak hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.2.09 19:59

Holky - všechny, co radíte, aby šla s pravdou ven - taky byste chtěly aby v takové situaci byl partner pravdivý?
Já se nad tím úplně zamyslet nedovedu, protože nejsem v této situaci. Manželovi na sebe vykecam ale úplně všechno. No nicméně tohle bych asi zatloukala a těšila se z rodiny.

Tak bych asi radila toho psychologa.

Hodně štěstí přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
18.2.09 20:00

Páni, slušný průser :? .
Můj pohled: jsem matka, především matka, a především chci to nejlepší pro své dítě. Vyčkala bych, porodila bych, nechala bych probudit otcovské city, zatloukala bych, pravdu bych neříkala, jen v krajním případě s rizikem všem důsledků.
Možná drsné, ale toť můj názor.
Opravdu si nedokážu přestavit být ve tvé kůži a je mi líto, čím musíš procházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2771
18.2.09 20:15

Ahoj,
tady je opravdu každá rada drahá …
I když Ti tu můžeme všichni radit, stejně se budeš muset rozhodnout sama.
Já osobně bych na potrat rozhodně nešla - ať se stalo cokoli to mimčo za nic nemůže.
Asi bych to neřešila okamžitě s horkou hlavou, ale nechala bych si tak týden na zklidnění a pak bych udělala rozhodnutí. Na rozhodnutí bych do konce 3. měsíce asi osobně nečekala, je to ještě dlouhá doba. Fakt bych se to asi snažila řešit relativně brzy , ale v klidu.
Ať se rozhodneš jakokoli musí to být tvé rozhodnutí a není to rozhodnutí na chvíli. Ty sama znáš přítele nejlépe. Teď mě napadlo jak by se k tomu postavil ten kamarád? Souhlasím s názorem, že otec je ten, který vychovává a ne ten, který zplodil, jen je problém pokud jsou hodně odlišní vzhledově, to bys pak mohla zapírat celkem zbytečně. Fakt nevím, asi bych si snažila si vsugerovat, že je to dítě přítele a mlčela bych.
Ahoj
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.09 20:33

predem se omlouvam, ze pisu jako anonym, ale nenapisu nic, na co bych mohla byt hrda- a pak taky…nemusi to vedet vsichni, ze?

z vlastni zkusenosti ti radim- pokud si jsi jista, ze dite neni pritelovo, rekni mu to…i za cenu toho, ze te/vas opusti…treba to bude docasne, treba zjisti, ze te miluje tak, ze ti dokaze odpustit a ze bude milovat i tve dite…

nesoudim te, stalo se mi neco velmi podobneho…jenze ja v sobe naprosto potalcila moznost, ze by miminko nebylo pritelovo, ale milencovo…vydrzelo mi to dlouho…hodne dlouho…skoro sedm let…pruser je, ze priroda je mrcha- a moje dite je podobne milenci…a to opravdu velmi specificky, takze bohuzel neni pochyb…mimoto ma krevni skupinu po nem- ta se nevyskytuje ani v rodine ted uz manzela, ani v rodine me…
takze jsem po letech chte nechte musela s pravdou ven…a reknu ti, neni to nic prijemneho…absolutne netusim, jestli budu schopna nase manzelstvi zachranit…a muj muz mi rekl, ze kdybych mu tehdy rekla, ze dite neni jeho, tak se vyvzteka a vrati se…jenze to, ze to cele roky nevedel, bere jako zradu…taky jsem spolehala na to, ze se z toho vzdycky nejak vykecam…bohuzel, priroda me podrazila…a tak mi treba…

takze za sebe radim- sednout si s pritelem a promluvit si…treba te mile prekvapi…a pokud ne, je to smutne, ale muzes si za to sama…stejne jako ja si muzu za soucasny stav sveho manzelstvi…

drzim pesti, at se to vyresi ke spokojensoti- predevsim toho miminka, ktere za nic nemuze…

• Citovat
  • Upravit
1120
18.2.09 20:36

Ahoj, pravda, tady je skutečně každá rada drahá…Řeknu ti to takhle, jestli si vážíš toho vztahu a přítele miluješ, tak buď jdi na interubci nebo počkej, jak se to vyvine…a když se to vyvine dobře, tak mu řekni, že jsi v tom a tečka. Třeba je fakt jeho a ne toho kamaráda. Bude tě sice užírat červíček pochybností, ale nakonec to dobře dopadne - pokud teda není kamarád černoch :D (blbej fór, promiň)

Když mu to řekneš, v:,–(ím se, že odejde a rozhodně se nevrátí. Pokud je zá:,–(ovej (jako ten můj), tak odejde a bude tě nenávidět. Můj manžel by to udělal a to mě miluje opravdu hodně.

Hodně štěstí, pak dej vědět, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
18.2.09 20:42

Ahojda, to je teda fakt hruza situace :(
Ja si jen myslim, ze tajit to az do porodu a dyl nema vazne smysl, protoze podoba se nezapre, a za druhe, podvadet takhle pritele, na to by podle me nemel kazdy zaludek :(
Ja osobne (a v zadnem pripade ti to nepodsouvam !!!!! ) bych na tu interupci sla, za ten budouci zivot by mi to stalo. Ale chapu, ze nechces, a obdivuju te za to. Ale pak je tady opravdu kazda rada draha…

Nejspis se priklonim k tomu, co pisou ostatni - pockat az jestli se tehotenstvi udrzi, a pak jit s pravdou ven. Nemuzes prece chudaka nevinneho chlapa uvrtat do pece o dite, ktere neni jeho a ani mu o to nerict, vem si, kdyby na to za nekolik let prisel (jako ze urcite prijde).

Kazdopadne ti moc moc drzim pesticky, at se rozhodnes to resit jakkoliv, ale dej pak urcite vedet.................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.2.09 20:42

Aladino, jo, já bych to opravdu chtěla. To, že mi byl partner jednou nevěrný bych možná odpustit dokázala, že z toho vzešlo dítě, které by měl třeba v péči, bych možná časem taky překousla. To, že mi třeba 15 let lhal a dělal ze mě blbce, v žádném případě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
18.2.09 20:52

A to je právě to co se ve mě po přečtení tohoto příspěvku tak strašné moc pere. a ještě jedna věc, plná titulní stránka holek co nemůžou přijít do jinýho stavu i kdyby se na ucho stavěli. Za sebe jako ženskou co je bezproblémů po třetí těhotná a už teď má doma dvě krásný děti bych jednoznačně radila miminko obětovat, ale to až teď v mé situaci. Kdybych byla v této situaci před 4lety, hodila bych to na přítele a miminko vychovávala s tajemstvým. A k těm počtům? Myslím si že ani náš třeti taťka by si to sám spočítat nedovedl. Jo pěkná polízanice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
18.2.09 20:55
LenkaN26 píše:
neradíš jí náhodou katoličko aby porušila další přikázání, když se z jednoho kaje???
Tímhle si mi opět potvrdila jací jsou pámbíčkáři pokrytci. Já jsem ateista, ale něco takového bych manželovi opravdu neudělala.

Lenko, dovol mi říci, že mne znechucuješ. :x pambíčkáří jsou pokrytci? a na to usuzuješ z názoru Pudloslavy??? Bože jak někteří lidé jsou rychle hotoví s odsouzením druhých !!! škoda slov.

Evuliku - tvoje situace je fakt hrozná, neumím si úplně živě předstait, že bych se dostala do takové situace - at už na straně toho, kdo to tají, nebo na straně toho, komu se lže - obojí musí strašně bolet. jsi mi ale blízká tím, jak to prožíváš, myslím, že takhle v ha…u bych byla přesněi já (nedej Bože). Myslím, že tajit bych to prsotě nedokázala. Pár týdnů asi jo - a počkat do třetího měsíce je myslím dobrá rada - ale pak bych to prostě nezvládla. Pokud to ale ty zvládneš, určitě bych tě nesoudila - je spoustu lidí, kteří žijí šťastně, přestože otcem některého z dětí je jiný člověk. Před časem se dělal v Čechách výzkum, vyšlo v něm, že více než 20%!! třetích dětí v rodině je jiného muže.

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
18.2.09 21:00
harpyje píše:
LenkaN26 píše:
Lenko, dovol mi říci, že mne znechucuješ. :x pambíčkáří jsou pokrytci? a na to usuzuješ z názoru Pudloslavy??? Bože jak někteří lidé jsou rychle hotoví s odsouzením druhých !!! škoda slov.

Já takových ala zbožných lidí co něco kážou a něco jiného dělají znám spoustu a opravdu mi přijde jak píšeš nechutně pokrytecké tvrdit, že žiju podle nějakých zá:,–( a druhého nabádat aby je porušoval… Ono je pak jednoduché se z toho jít vyzpovídaqt, odříkat pár otčenášů a život jde dál… Možná by se zase mohly začít prodávat odpustky, to je přeci super koupit si lístek do ráje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
18.2.09 21:05

i tímto dalším příspěvkem o sobě sděluješ světu jen to, že o víře nemáš nejmenší tušení, (čemu se divím, zřejmě jsi typickýu produkt komunistického Československa)
za a) kdo tu káže jedno a říká druhé? Pudloslava nic nekáže, jestl isis všimla. přečti si její příspěvky zde.

za b) nesuď a nebudeš souzena.

tímto se omlouvám Evuliii – promin, že ti to tu zaneřádujeme, ale mám lehkou alergii na svaté ateisty, kteří říkají věřícím, jak by se měli chovat, jak by měli myslet, a co by měli hlásat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.2.09 21:06
LenkaN26 píše:
harpyje píše:
LenkaN26 píše:
Lenko, dovol mi říci, že mne znechucuješ. :x pambíčkáří jsou pokrytci? a na to usuzuješ z názoru Pudloslavy??? Bože jak někteří lidé jsou rychle hotoví s odsouzením druhých !!! škoda slov.
Já takových ala zbožných lidí co něco kážou a něco jiného dělají znám spoustu a opravdu mi přijde jak píšeš nechutně pokrytecké tvrdit, že žiju podle nějakých zá:,–( a druhého nabádat aby je porušoval… Ono je pak jednoduché se z toho jít vyzpovídaqt, odříkat pár otčenášů a život jde dál… Možná by se zase mohly začít prodávat odpustky, to je přeci super koupit si lístek do ráje…

No pokud tomu veris, proc ne :D Otazka je, jestli to ve finale fakt pomaha :D Zkus to brat s nadsazkou, na svete jsme stejne kazdej sam za sebe, ne? A jak si to ted zvrtas, tak se ti to vrati, pambickar nepambickar…nekdy uz na vlastnich detech, ze jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí