Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
19.2.09 08:31

EvulikEEE, je to zdánlivě nejjednodušší řešení. Ale jen zdánlivě. Pokud máš mít šanci, nikdy o tom nikomu neřekni, ani mámě, nikomu.

Vybrala sis tu těžší cestu, věř mi.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
19.2.09 08:38

Evi…
tak ja Te na jednu stranu chapu…Vim,ze Te tady holky odsoudi,nejake ne…
Ja Te nesoudim,ani za neveru ani za to,ze jsi se rozhodla mlcet…
Kazda jsme jina,kazda mame jine priority a jine hranice moralni a vsechny…
Tezko soudit,kdyz nevim,jak bych se zachovala ja…Diky bohu,jsem toho nikdy neresila a na 100% vim,ze moje dite je pritelovo,protoze jsem za celou dobu,co jsme spolu nemela sex s jinym muzem,takze jsem fakt klidna a s cistym svedomim…
Ale uz ted si neumim predstavit to,ze by mi pritel hladil brisko,povidal na mimi,tesil se na nej,muj si pral syna-budeme ho mit a ve finale ja vedela,ze miminko neni jeho :-(
pripadala bych si,jako nejvetsi zradce na svete,protoze vim,jak se muj chlap tesi a jak chce byt u porodu a jak je pysny,ze „splodil“ syna,atd…
Nedokazu si predstavit,ze by jednou zjistil,ze maly neni jeho 8O
Verim tomu,ze by ho to znicilo,tohle je velka rana pod pas…
A vim,ze bych to cloveku,ktereho miluji a on me nemohla udelat…
Taky vim,ze bych nevydrzela cely zivot mlcet :(
Moje mamka vzdycky rika:Pokud uz se stane,ze budes tak blba a podvedes chlapa,nikdy mu to nerikej!Chlapi jsou jesitni a malo kdo to prekousne…A pokud slo jen o sex a byl to zkrat-nerikat nic!
Podle me,je to pravda…Nekdy je lepsi nevedet…
Ale toto je jina situace…
Tak preju pevne nervy!

• Citovat
  • Upravit
43039
19.2.09 08:40

Lentilka nikdo neříká že bez problémů......jasně, že to je průšvih a složitá situace.

EvulikEEE asi jsem jediná, kdo tě tady podporuje v tvém rozhodnutí. Z mého pohledu zájem miminka: být kukaččí nebo být potracené nebo žít bez otce …to je asi jasné
zájem partnera - to musíš odhadnout sama. pokudse jedná o delší dobrý a perspektivní vztah, přiznání pravdy by bylo položení bomby do vlasstního domu. Pravdu bych přiznala jen, pokud bych s přítelem měla krátký zatím nezávazný vztah.

Já to posuzuji čistě podle sebe, svého partnera miluji a nikdy bych ho nechtěla opustit, ani kvůli nevěře - ale nevěra by mě strašným způsobem zranila. Proto říkám, že nechci nic vědět. na biologické povaze dítěte mi záleží jen maličko. Nebudu říkat, že vůbec ne…

Mnohé tady podle mě trpí přehnaným pocitem vlastní čestnosti, ale pro mě není čest nad lásku. Tou situací jsi potrestala hlavně sama sebe, ty se budeš celý život nervovat o provalení, mít výčitky svědomí a budeš už navždy vědět, že nejsi dokonalá (on nikdo z nás není, ale člověk musí nejdřív provést něco hnusného, aby si tohle uvědomil).
když to dobře dopadne, tak budou dítě i tatíken štastní. Když to špatně dopadne, tak se ten průšvih a krize jen posune.

Myslím, že v tomhle ohledu je důležitá osobní zkušenost. Já jsem sice nebyla nevěrná, ale nějaké nepravosti jsem už udělal. Ale ještě důležitějsí bylo pro mě osobní prozření, že pravda není vždycky nejvyšší priorita. Uznávám institut milosrdné lži a !právo nevědět", které mimochodem taky patří mezi pacientská práva, jak jako lékař „paní doktorko, že nto bude dobré?“ - na tohle nemůžete říct „umřete za 3 měsíce“, ale taky jako pacient. Taky už jsem přemlouvala svého olšetřujícího, aby mě uklidnil.

Kdo tohle nezažil, nepochopí. Žije v ideálním světě, kde je černá a bílá, pravda je svatá, i nehody mají vždy svého viníka a zlo musí být potrestáno.

život většinu lidí naučí a vychová - a ta výchova k toleranci pro hříšníky není výchovou k cynismu, ale ćestou k pokoře.

Kdo něco provede a lituje, naučí se pokoře a má větší pochopení pro lidské slabosti. tedy i hřích může být pro člověka dobrou a formující zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
19.2.09 08:46

Jo a jeste chci dodat…
Ja mam krevni skupinu Ab+ pritel ma AB- ,takze nas syn by mel mit take Ab+- ale muze mit i A+- nebo B+- ,takze kdybych mela dite s nekym jinym a on mel krev.skupinu O+- dite by tky mohlo mit O+-,dneska se po narozeni mimca rika krev.skupina a uz vidim pritele jak by se tvaril,kdyby mel nas syn O +- ,kdyz jsme oba Ab a vzniknout z ni O nemuze… :(
Ale proc to pisu…
Pritelova matka-zadna svetice ma deti tri…kluky,pritel je prostredni.
Ale co jsem nezjistila…Jeho matka ma krev.skupinu A+,jeho otec O- 8O 8O 8O ale pritel je Ab- :?: :?: :?:
chapete???Kdyz jsem to zjistovala,tak z A a O nikdy nemuze vzniknout AB- :lol: :lol: :lol:
asi jsem na:,–(ila priteli brouka do hlavy,protoze podle toho eni jeho tata-jeho tatou…Priteli je 28let a vypada to,ze 28let nevedel,ze tata neni jeho tata…
Ale jelikoz se s nim nestyka x let,tak to neresi…a je mu to jedno…
Jen rikam,ze jsou to malickosti,ale nekdy odhali pravdu a je pruser!

• Citovat
  • Upravit
9867
19.2.09 08:51
Pudloslava píše:
Lentilka nikdo neříká že bez problémů......jasně, že to je průšvih a složitá situace.

EvulikEEE asi jsem jediná, kdo tě tady podporuje v tvém rozhodnutí. Z mého pohledu zájem miminka: být kukaččí nebo být potracené nebo žít bez otce …to je asi jasné
zájem partnera - to musíš odhadnout sama. pokudse jedná o delší dobrý a perspektivní vztah, přiznání pravdy by bylo položení bomby do vlasstního domu. Pravdu bych přiznala jen, pokud bych s přítelem měla krátký zatím nezávazný vztah.

Já to posuzuji čistě podle sebe, svého partnera miluji a nikdy bych ho nechtěla opustit, ani kvůli nevěře - ale nevěra by mě strašným způsobem zranila. Proto říkám, že nechci nic vědět. na biologické povaze dítěte mi záleží jen maličko. Nebudu říkat, že vůbec ne…

Mnohé tady podle mě trpí přehnaným pocitem vlastní čestnosti, ale pro mě není čest nad lásku. Tou situací jsi potrestala hlavně sama sebe, ty se budeš celý život nervovat o provalení, mít výčitky svědomí a budeš už navždy vědět, že nejsi dokonalá (on nikdo z nás není, ale člověk musí nejdřív provést něco hnusného, aby si tohle uvědomil).
když to dobře dopadne, tak budou dítě i tatíken štastní. Když to špatně dopadne, tak se ten průšvih a krize jen posune.

Myslím, že v tomhle ohledu je důležitá osobní zkušenost. Já jsem sice nebyla nevěrná, ale nějaké nepravosti jsem už udělal. Ale ještě důležitějsí bylo pro mě osobní prozření, že pravda není vždycky nejvyšší priorita. Uznávám institut milosrdné lži a !právo nevědět", které mimochodem taky patří mezi pacientská práva, jak jako lékař „paní doktorko, že nto bude dobré?“ - na tohle nemůžete říct „umřete za 3 měsíce“, ale taky jako pacient. Taky už jsem přemlouvala svého olšetřujícího, aby mě uklidnil.

Kdo tohle nezažil, nepochopí. Žije v ideálním světě, kde je černá a bílá, pravda je svatá, i nehody mají vždy svého viníka a zlo musí být potrestáno.

život většinu lidí naučí a vychová - a ta výchova k toleranci pro hříšníky není výchovou k cynismu, ale ćestou k pokoře.

Kdo něco provede a lituje, naučí se pokoře a má větší pochopení pro lidské slabosti. tedy i hřích může být pro člověka dobrou a formující zkušeností.

To je rozumný názor - přesto si myslím, že si zakladatelka vybrala těžší cestu. Naštěstí jsem zatím neřešila nic podobného a doufám, že ani nebudu, ale fakt nevím, zda bych to unesla - ale to je o mně, je možné, že to dokáže zakladatelka zamknout někde hluboko… Pokud ano, přeji jim všem hodně štěstí… Budou ho potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
19.2.09 08:54
Nikynka86 píše:
Jo a jeste chci dodat…
Ja mam krevni skupinu Ab+ pritel ma AB- ,takze nas syn by mel mit take Ab+- ale muze mit i A+- nebo B+- ,takze kdybych mela dite s nekym jinym a on mel krev.skupinu O+- dite by tky mohlo mit O+-,dneska se po narozeni mimca rika krev.skupina a uz vidim pritele jak by se tvaril,kdyby mel nas syn O +- ,kdyz jsme oba Ab a vzniknout z ni O nemuze… :(
Ale proc to pisu…
Pritelova matka-zadna svetice ma deti tri…kluky,pritel je prostredni.
Ale co jsem nezjistila…Jeho matka ma krev.skupinu A+,jeho otec O- 8O 8O 8O ale pritel je Ab- :?: :?: :?:
chapete???Kdyz jsem to zjistovala,tak z A a O nikdy nemuze vzniknout AB- :lol: :lol: :lol:
asi jsem na:,–(ila priteli brouka do hlavy,protoze podle toho eni jeho tata-jeho tatou…Priteli je 28let a vypada to,ze 28let nevedel,ze tata neni jeho tata…
Ale jelikoz se s nim nestyka x let,tak to neresi…a je mu to jedno…
Jen rikam,ze jsou to malickosti,ale nekdy odhali pravdu a je pruser!

Jen maličkost - můžeš být v klidu, ty nemůžeš mít dítě se skupinou 0 ;)
jinak kukaččích dětí je hodně, někde se uvání dokonce až 20%, ale to si myslím, že je značně přčehnané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
19.2.09 08:55

Niky jen pozn. když máš sama AB, tvoje dítě nebude mít nulu, i kdybys podvedla manžela s celým fotbalovým týmem univerzálních dárců. zrovna ty můžeš podvádět v pohodě.
Ale jasně, chápu o čem mluvíš, takhle se to může provalit. Ale taky nemusí. Je tom risk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.2.09 09:12

Od včerejška pročítám tuhle diskuzi a říkám si, co bych dělala na místě zakladatelky. Nevím. A jsem ráda, že to řešit nemusím.

Myslím si, že lidí, kteří jsou nevěrní je nemálo. Ne každý za to ale musí zaplatit takovou cenu, jakou by zaplatila zakladatelka, kdyby partnerovi řekla, že byla nevěrná a čeká dítě. Je to opravdu nezáviděníhodná situace a myslím si, že Evulik je potrestaná už dost tím, že s tím bude muset žít.

Přemýšlím si, komu by prospěla, kdyby řekla pravdu. Patner by byl zklamaný, třeba by ji opustil, ač ji má rád a ona jeho. Dítě by bylo bez otce, Evulik svobodná matka. To jsou, počítám-li dobře celkem 3 lidé v nejednoduché situaci, nechci psát přímo nešťastní, ale určitě by to neměli lehké. Co se stane když to neřekne… Pravděpodobnost, že by to prasklo se mi jeví malá a pokud někdy, už bude dítě na světě, jeho otec (ač ne biologický) k němu bude mít vybudovaný vztah a ač to pro něj může být šok, nemyslím, že by se hnal je opouštět. Mnohem pravděpodobnější se mi jeví skutečnost, že to nepraskne a budou spokojeně žít až do smrti, tak jako mnoho jiných. A Evulik navíc o mnoho vděčnější za to, že má to, co má…

Trochu mě mrzí ty odsuzující příspěvky typu - budeš mu každý den lhát atd. Ona mu jistě nebude každý den desetkrát říkat - JE TO TVOJE DÍTĚ. Na počátku je lež, ale nikde není psáno, že vše nepůjde dobře a nebudou šťastní. Řada manželství, která lží nezačala, končí špatně, tohle je ošidné měřítko.

Já bych spíš chtěla napsat jednu větu - Nesuď, budeš souzen… Nikdo nikdy neví, co ho v životě potká. Připadá vám ututlaná nevěra, ze které není těhotenství jako menší lež? Evulik chtěla radu, ne moralizování na téma - toto bych nedokázala. Opravdu nedokázala??? Já si myslím, že tohle se s určitostí dá říci, až když jsme ve stejné situaci. Což tu nejsme asi žádná.

Evuliku - držím palce, ať to dopadne co nejlépe pro vás 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.2.09 09:14

Velmi nepříjemá situace!!!

No stane se! Nechci tě tu odsuzovat, každopádně ať ti radí kdo chce co chce ty se musíš rozhodnout jak žít dál sama!

Jen z pohledu ženy chci podotknout, že mi byl bývalý nevěrný - zatloukal, ale provalilo se to! Jsem člověk který to bere jako zradu, a je mi zle z představy, že spal jeden den semnou a druhý s ní a pak zas se mnou ,z toho mi bylo na zvracení.
Ovšem to je u každého jiné co kdo unese .......... třeba kamarádka to unesla a já jí v tom plnně podpořila, když se rohodla odpustit.
Já na to ale opravdu neměla žaludek!
Navíc dítě v tom bylo také! Takže to byla ještě třešnička na dortu!

Opravdu se přikláním k názoru, že pokud to říct, tak TEĎ a ne za 10 let. Čím dýl bude žít ve lži tím víc bude naštvaný!

Navíc děti už jsem spolu měli dvě a i tak jsem ho opustila a rozvedla se.

A on je pokrytec do teď tvrdí, že to není pravda všem v okolí ......... on přece nepodvedl, a ani dítě nemá, ovšem kopii rodného listu to jo, tu u sebe má!

Přikládám odkaz na výpočet podle MS předpokládaného otěhotnění, vypíše ti to kdy asi podle MS jsi otěhotněla. Protože pokud ještě nemáš těhu z UZ tak opravdu klidně může být přítelovo, tohle bych důkladně prověřila.
Nepsala jsi kdy sex s kamarádem proběhl. no posuď sama podle tabulky!

http://www.tehotenskakalkulacka.cz/

A napadlo tě, že třeba kamarád nebude tak hloupý a spočítá si že je tu možnost že je jeho, a poví to někde ON !!!

No holka, je mi tě fakt líto! Rozhodování to určitě není jednoduché! Drž se!

• Citovat
  • Upravit
Nikynka86
19.2.09 09:25
Pudloslava píše:
Niky jen pozn. když máš sama AB, tvoje dítě nebude mít nulu, i kdybys podvedla manžela s celým fotbalovým týmem univerzálních dárců. zrovna ty můžeš podvádět v pohodě.
Ale jasně, chápu o čem mluvíš, takhle se to může provalit. Ale taky nemusí. Je tom risk.
Lesina :lol: :lol: :lol: tak to jsem nevedela,ze to je takhle :lol:

Treba to ma zakladatelka taky tak :lol:

• Citovat
  • Upravit
10016
19.2.09 09:27

Nemam prectene vsechny prispevky,ale priklanim se k tem,co neodsuzuji.Pudloslava to moc hezky napsala.EVULIK-jem mi neni jasny,proc chces priteli pri oznamovani tehu hned rikat,ze si to das vzit?Jestli mate hezky vztah a on te tolik miluje,prave to by mu mohlo byt podezrele,uz jste spolu 4roky,tak nevidim problem,proc byste nemohli mit rodinu?Proste bych mu to oznamila jako radostnou novinu.Preju ti hodne stesti,protoze nejvetsi trpitelka budes ty a nemyslim si,ze jsi sobec.Odsoudit nekoho je strasne jednoduche,ale nikdy nemuzeme vedet,do jake situace se dostaneme a jak ji budem resit.At vse dopadne dobre pro vsechny zucastnene :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
19.2.09 09:31

Evuliku - respektuju tvé rozhodnutí a držím palce, ať to vyjde a žijete spokojeně, aniž by se to tajemství kdykoliv provalilo.

a když budu mluvit za sebe:

• já bych na to neměla. A to prostě proto, že nevěřím sama sobě, že bych s tím dovedla žít a neprozradila sama sebe, manželovi jsem na sebe zatím prozradila skoro všechno … o náhodách typu - černooké dítě od dvou modrookých blonďáků, jiná krevní skupina, nápadná podobnost známému, nedejbože nějaká vrozená choroba atd. Oni jsou ty věci málo pravděpodobné samy o sobě, ale jich hodně a stát se můžou a já bych měla strach.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
19.2.09 09:42

At tak nebo tak…mela bych strach,ze treba ten „kamarad“ prokecne ze jsi s nim spala a nebo mu nedej boze bude vrtat hlavou,jestli nemuze byt dite jeho…
Nekdy chlapi podcenujeme,ale tato situace by taky mohla nastat a mohla vyjit lez na jevo i kdyz Ty budes drzet jakyz za zuby…
Proste je to Tvoje 13komnata ,ale ten kamarad by ji mohl odemknout a dat priteli duvod k pochybostem…

• Citovat
  • Upravit
18651
19.2.09 09:50

Abych řekla pravdu svého manžela natolik miluji, že by mi levoboček vůbec nevadil. Samozřejmě, kdyby to bylo třeba před 3-4lety. Kdyby se mu narodilo dítě teď tak nevím? Ano asi by mě to překvapilo, ale že by to ohrozilo naše manželství si nemyslím. I když už jsme si několikrát „zahráli na pravdu“ a jsem si 99%jista, že tohle tajemství nemá. Z mě strany taky na těch 99% nic takového ani do budoucna nehrozí a jsem ta naivní husa co si myslí, že nám to vydrží až do smrti.
Autorce radím!!! Nic mu neříkej!!!! Když bude tatínkovat 3-4roky, bude u porodu, bude u prvních krůčků, bude poslouchat to sladké tatínku, tak se vás pak nevzdá!!! A krom toho nikdy nevíš co ti život nachystá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
19.2.09 09:55

lacenka
uplne s Tebou sohlasim…Verim,ze ted by je ospustil a bylo by to docela snadne,byl by ukrivdeny a pravem nastvany,ale za rok za dva az bude u vseho kolem narustani briska,UTZ ,porodu,vychovy,prvnich sluvek a krucku…Neopusti Vas…Mozna Tebe,ale dite ne…
Bude to proste jeho dite at biologicky nebo,ne,takze ja bych si to taky nechala pro sebe…
Kdyz jsem se o tomto zminila priteli,tak mi rekl,ze by mi to nikdy neodpustil,ale ze by dite miloval a bral ho jako vlastni a chtel ho,ale ze me ne,semnou by skoncil,ale maleho by chtel porad…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky