Těhule Náchod

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
19.10.11 13:56

A půjdeš na normal pokoj, nebo přemýšlíš o nadstandartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
19.10.11 14:56

Nadstandart prej bývá plnej, je o štěstí to trefit aby byl volnej nebo se uvolnil. Taky jsem o něm uvažovala, ale nakonec bych ho nechtěla ani kdyby volnej byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
19.10.11 15:36

Navíc je to drahý jako blázen, si říkam, že za to radši koupim něco malý :-) A jaký máte vybraný jména Vy? Nebo Ty… Dnes jsem pročítala znova diskuzi a přítel Tě těhotnou opustil? Jestli neva, že se ptám…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
19.10.11 16:01

Nevadí :-)
Ano přítel mě nechal, pak jsem zjistila že jsem těhotná a taky spoustu věcí o něm :cert:
Jména mám vybraný, holka bude Lucie a kluk Šimon. Ale to se dozvím až na porodním sále, v kartě u dr. mám velkým písmem napsáno NESDĚLOVAT POHLAVÍ :D
K tomu nadstandardu, já bych tam nešla. Byla bych tam sama (partnera nemám) a to nemám ráda, jsem ráda mezi lidma. Budu radši na pokoji s jinou mamčou, nejlépe takovou, která už má víc dětí a poradí nějaké vychytávky. Navíc si můžeme prcka pohlídat, zatímco je druhá ve sprše atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
19.10.11 16:38

Já se furt modlima by ten nadstandart volnej byl… ty peníze klidně oželim,ale chci aby manžel byl s malim od začátku :hug:
Tak snad budeme mít štěstí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
19.10.11 16:43

saiiimona

Jeeee vy bude mit Sofinku? :potlesk: :palec: My kdyby sme čekali holku tak taky :) Tak snad příště :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
19.10.11 20:14

Meliora Chlapy jsou hold lotři!!! :pocitac: A zajímá ho, že bude táta?
Lucka1234 jj, budeme mít Sofinku :-) Jen se teď začínají nějak moc množit.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
20.10.11 09:50

Jediný co mi řekl bylo, že až se to narodí, tak budu muset prokázat, že je on otcem a pak teprve bude něco platit :nevim: Takže poctivě schovávám všechny účty za všechno co koupím pro mimčo a později mu to bude vyúčtováno. Už takhle na jedno dítě platí, o dítko zájem nemá, takže předpokládám, že to samé bude u nás :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.10.11 10:12

To je fakt … Lotr je slabý slovo!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
20.10.11 11:06
saiiimona píše:
To je fakt … Lotr je slabý slovo!!! :pocitac:

Takovýhle tipy fakt žeru :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
20.10.11 11:10

saiiimona

No my to s těma jménama právě nemáma tak jednoduchý, protože manžel je z Tuniska a uplně český jméo nechce :roll: Takže sme hledali kompromisy a Adama mají i tam, a Sofii taky, tak to bylo jasný, já teda chtěla adámka už na začátku ale jméno pro holku bych chtěla spíš Lauru no… Kdo ví jestli se tý holčičky vůbec někdy dočkám :D Taky doufám že Dáďula bude hodnej a neodradí nás od toho pořídit mu sourozence..:D Jenže jestli bude po tátoj :think: :roll: on prej jako malej podpápil kuchyň řikala tchýně 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
20.10.11 13:51

Třeba bude po mamince :kytka:
Laura je pěkné jméno, bohužel se nehodí moc k mému příjmení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
21.10.11 11:18
Meliora píše:
Třeba bude po mamince :kytka:
Laura je pěkné jméno, bohužel se nehodí moc k mému příjmení :think:

K mýmu příjmení se hodí snad všechno jen ne typicky český jména :nevim: no co, stejně žádný tipicky český krom toho Adámka nebude…To bude samá exotika :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
21.10.11 12:03

Tyyy jo a kde jste na sebe s manželem natrefili? On tady má celou rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
21.10.11 12:13
saiiimona píše:
Tyyy jo a kde jste na sebe s manželem natrefili? On tady má celou rodinu?

Neee, je tady „sám“…
Byla sem tam na dovolený už jsem se nějak nevracela domu, jen tak na tejden na dva a zase zpátky. A ani ne po roce jsme se vzali a od 1.dubna žijeme tady :dance: no a asi od 8 dubna jsem těhotná :potlesk: :pankac: To byla radost :hug: . Jsme mysleli že se z toho v Tunisku štěstím zblázněj :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová