Těhulky 2012 Pardubice, Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3507
13.3.12 12:19

jj vím o něm je jeden z NEJ v Pce.....:-)

holky kdyby se Vám cokoliv líbilo stačí hned napsat na zed nebo mě zprávu.....poštovné je jen 39,– za vše co vyberete a nebo klidně osobně předám!!!! Stejně někam zajdeme ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 12:20

Jo spousty chlapu se pak změní, ale on se z něj stal normální psycho blázen, nevim jak bych to popsala, napsal mi že jsem lidská hyena, když budu vychovávat dítě sama bez otce a že jeho jsem odkopla, vše svaluje na mě, prostě nepochopim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 12:20

No co si budeme povídat, chlapi potřebují na všechno více času :-) taky doufám že až manža uvidí ty dva na utz, tak ho to obměkčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 12:22

No jasně, zajít bychom někam určo mohly, já mam čas celý den a pojízdná jsem taky :potlesk: si piš, že bych hned něco brala, ale bohužel zatím ani nevím, co to bude, ale pak mě tam budeš mít pořád, jsou to fakt moc hezký věcičky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 12:23

sedmikrásko mě se toho líbí, ale víš jak, ještě nemám potvrzené že je vše v pořádku a nechci to uspěchat :-) mám pořád strach. ale neboj, jak to bude možný tak něco koupím :-) už se těším, no já myslím, že by jsme určo měli zajít někam pokecat :-) bylo by to super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 12:24

no tak já jsem na neschopence a mám vycházky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 12:25
marketi píše:
no tak já jsem na neschopence a mám vycházky :,(

Neboj i s vycházkama se to nějak sfoukne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 12:26

marketko to jsem ráda budu zboží doplňovat tak si určitě vybereš já už nakupuju nebo spíš už věcičky mám nakoupené......budu ráda když využijete můj bazárek a moc… tak vymyslete kávičku a ráda zajdu, ted musím odjet do práce ale večer jsem zpět tak si napíšeme, holky díkyyyyyy :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 12:27

Jasně, nějak se domluvíme a moc se nepřepínej, paaaaaaaaa :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 12:29

neboj, vymyslíme a dáme vědět :-) pa pa a ať ti to utíká :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 12:33

Měla si Market taky po začátku pořád tak divně v puse, jak když člověk žmoula snad klíče, nevim, už co bych do tý pusy strčila, aby to ymizelo, je to děs :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 12:36

jo jo a mám ještě teď, já si pořád čistím zuby, nebo mi pomáhají bombony :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 12:40

Jé a já myslela, že to brzy zmizí :think: Mě nepomáhá vubec nic, ale někde jsem četla, že prodávají v lekárně nějaký lízátko, ale ted nevim s jakou bylinkou to bylo a to by mělo pomoct, zkusim se na to zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 12:42
marketi píše:
Jdu k němu ve čtvrtek ráno v 6.15, takže budu muset mimísky probudit :-)

Tak to jsem na to zvědavá, kde on je taky v nemocnici?A tam si se objednávala přes svého gynekologa, nebo sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 12:42

myslíš zázvorový??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie