Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@esterkaE. Ahoj
Já tu šmejdím porůznu
Jo, vše OK. Jsem ráda
Jen to teď vydržet…víc, než tři týdny…mě picne
![]()
@Kytičkaaa Někdy jsou ty informace z webu spíše na škodu
Kdoví jak moc je to podložený průzkum, zase nelze věřit všemu, a pak i kdyby to byla pravda…proč by se to mělo stát zrovna nám?
Většina se udrží ![]()
@baracudas díky za povzbuzení
Nesmím na to moc myslet já vím a snažím se, ale dneska je asi nějaká blbá nálada.. Já tomu mému miminku věřím
Snažím se ![]()
Taky zítra začínám 6tt, a věřím miminku, že bude v pořádku. Mám dobrej pocit…Já si zase přečetla, že chlamydie způsbují potraty. A já už je budu mít v krvi asi navždycky pozitivní
Tak musím doufat. No radši už nečíst.
@baracudas no jako vtipný no. Já mám hlavně chuť asi na úplně všechno. Sladký, slaný, maso, zelenina, ovoce..prostě všechno..ale teď hlavně čokoška teda ![]()
@misa1967 Fakt to asi nemá cenu číst.. Musíme jim věřit
Je tak to jsme na tom asi stejně viď
Já jsem zítra 5+0.. nesmíme to řešit, co se má stát se stane, jen na mě občas přijde strach NO ![]()
@Kytičkaaa jj my jsme úúplně stejně. taky jsem 5+0.
to je fajn, že jsem s někým stejně viď..
jj taky mám občas strach, ale nesmíme si to připouštět a bude to fajn. Musí být
![]()
@misa1967 určitě bude, musíme jim věřit
Kdy jdeš k dr? Jestli si to psala tak se omlouvám ![]()
@Kytičkaaa jj v pohodě
jdu 11.8.ty jdeš 12týho ne? nebo si to pletu s nějakou jinou
mám to i v podpisu ![]()
Holky, přesně jak jste psaly, někdy je „číst“ fakt na škodu. Jinak já jsem na tom jako vy. Já jdu na kontrolu 11.8. Takže přesně za týden. A taky doufám. Cítím se dobře a taky miminku věřím
Ale je fakt, že už bych chtěla být moudřejší a vědet. Snažím se pořád zaměstnávat a moc nepřemýšlet
@Haniiii tak to je nas asi vic co jdeme na KO 11.8.super. a musime vsechny prijit s dobryma zprava. akorat u me jeste srdicko nebude.budu moc brzo.5+6.ty budes kolik?
@misa1967 je promiň já si toho podpisu nevšimla
Ano jdu 12/8 - máš dobrou paměť
Už se moc těším… Snad budeme mít ![]()
@Haniiii Já vám závidím i to, že jdete o den dřív
A těším se na dobré zprávy, fotečky a také, že už budete mít ![]()
Holky jsem tuhá, tak dobrou noc a pozdravujte miminka ![]()
@Kytičkaaa no budu teprve 5+6 to nevim jestli budu mit.ale keeez by.
@misa1967 Jedna holka u nás ve skupině měla
tuším v 5+4, ale říkala, že měla brzo ovulaci. Ono fakt hodně záleží na tom kdy máš ovulaci. Myslím, že říkala, že má 10 den.. Já taky vím kdy mám ovulaci, já ji měla 14 den.. Jenže i tak bych řekla, že to má každý fakt jinak. Ty budeš vlastně na kontrole o den míň než já, takže to samé.. Já doufám, že už budeme mít
A pokud ne, tak doufám, že si nás tam dr za týden pozve a už bude..