Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
17.8.15 08:56

@Kytičkaaa Ahojky. :mavam: Tak jsme víkend zvládli, neděle už byla super na cestu dom, škoda jen, že mi cca od 4 odpoledne naskakují nevolnosti a jsem hotová až do večera. Takže půl den ok a půl den na postel. :roll: Docela dost mě bolí břicho, nevím jestli je to roztahováním dělohy či čím. :nevim: Snad je to ok.
Tobě naskočil už další týden, ještě přežít ten a už bude. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
17.8.15 10:02

@Leni112 ahoj :mavam: Je tak to mi je líto, že ti taky přišly ty blbý nevolnosti :( Ale zase se říká, že kdo má nevolnosti tak nepotrácí, tak snad se nás to bude týkat, musí :srdce: Mě dost často začali nevolnosti ráno a na chvíli se uklidnili odpo a zase večer to začalo. Dneska mi je malinko líp (nesmím to zakřiknout) Tak snad je vše ok.. Jinak je to úleva, protože už to fakt bylo úmorný. A piješ colu? Mě na to včera pomohlo mastné jídlo.. Pokud tě nebolí břicho nějak hodně tak bych to neřešila, ale četla jsem, že si špinila. My teda sex zatím taky neprovozujeme, mám ještě strach a pro tvůj klid jistoty bych si klidně dneska zajela na pohotovost. Řekni, že máš bolesti a špiníš a oni se podívají jestli je vše ok a nemusíš ani k doktorovi. Ale je to na tobě :) jinak já jsem včera přemýšlela jak mám teda počítat ty tt a na jednich stránkách jsem četla, že pokud se utz neliší s termínem MS třeba o 14 dní tak se prostě počítá podle poslední menstruace. Že to hraje roli maximálně na začátku a pak už ne, proto se pak zeptám dr. Jojo 9 dní ještě.. Nějak to neřeším, nebo nečekám na tu kontrolu jako na tu minulou, ale to víš, že se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
17.8.15 10:25

Ahojky holky :)
Nemáte některá zkušenosti s hematomem a krvácením na začátku těhotenství? :think: včera jsem s tím jela na pohotovost, ale víceméně mi tam nic neřekli :nevim: tak by mě zajímalo, jestli se to vstřebá nebo jestli to nějak neublíží mimču.. díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
17.8.15 10:33

Ahojky holky můžu se přidat? Jsem 14tt přesně 13+6 :) a doma mi běhá jedna zlobiva 4leta princezna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
17.8.15 10:34

Ahoj holky, potřebuju poradit nebo vědět vaše pocity v těhu, tak 8tt. Jestli náhodou některá netrpíte šíleným pocením, hlavě v noci? Nevím zda to přisuzovat k tomu :think: A taky jestli jste některá náhodou nezkoušela TT takhle později ještě, jsem zhruba ten 8tt. Já bych si ho nedělala, nebo určitě nekupovala, ale včera jsem při uklízení narazila na jeden nepoužitý, tak jsem ho ráno zkusila spíš je srandy, ale jaksi ta čárka není ani tak tmavá jako ta kontrolní :nevim: Naběhla ještě dřív než kontrolní, ale pak v té intenzitě mi nepřijde… myslela jsem že vezme pomalu všechnu barvu té kontrolní a ono jaksi ne. K dr. jdu ve čt., jsem dost nervózní. Děkuji za vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
17.8.15 10:35

@Nicolettee ja jsem s tim ležela v nemocnici.Dali mi nějaké léky proti krvácení. To pak ustalo. A musela jsem ležet. Vstřebal se pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
17.8.15 10:47

@esterkaE. Ahojky :) já se v noci sice potím jako blázen, ale řekla bych, že to bude tím vedrem :think:

@kanourek Fakt? Mě si tam taky chtěli nechat, ale nakonec mě pustili domů s klidovým režimem a dali mi Ascorutin :think: A jak dlouho jsi ty léky brala, prosím tě? nevím totiž, jestli se mají brát pořád nebo jen do doby, než ustane krvácení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.8.15 10:50

@Kytičkaaa Jj, ještě nedavno jsem ti psala jak mi je ok a teď už je to trošku jiný. :)
Colu jsem měla teď každý den malou skleničku, ale to bylo víceméně náhodně, ne že jsem ji potřebovala. Já mam hlavně pořád jakoby hlad, ale jakmile si něco připravim nebo nandam na talíř, tak je mi z toho zle a nechci to. Fakt trpim nechutenstvím. Takže se většinou přemůžu, abych něco snědla, jenže večer je pak jak za trest. To břicho bolí tak jako ne že by se to nedalo vydržet, to ne, ale je to pocit jako když celej den nejíš a nebo jak na zácpu, nebo na zvracení…prostě divný a ráno většinou ok. :)
Každopádně teď dáme pár dní bez sexu a uvidim, jestli mě to donutí objednat se ještě na kontrolu před termínem co mám. :)
Já bych to určitě počítala podle ms, fakt se to většinou srovná a nebo předežene, takže uvidíš, že příští týden už to bude sedět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
17.8.15 10:52

@Nicolettee U nás už vedra právě nejsou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.8.15 10:52

@Nicolettee Ahoj, snad to bude v pořádku, ale určitě kdyby se ti cokoliv nezdálo, tak hned jeď…Moje kamarádka přišla o mimi ve 12tt vůči hematomu přestože brala léky, ležela, byla sledovaná v nemocnici.
Určitě tě nechci strašit, ale kdyby cokoliv, tak nečekej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
17.8.15 10:53

@Nicolettee jj ležela jsem tam. Vím, že mi dali injekci pambu a ascorutin.Ten jsem brala asi týden a pak ho vysazovala. A jen ležela. Bylo to narocny.Ale.je to už tři roky zpátky tak si to do detailu nepamatuji. Držím palce ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
17.8.15 12:47

@esterkaE. Aha 8o tk je možné, že se na tobě podepisuje těhu..ale fakt by mě to nenapadlo, že by to mohlo být kvůli tomu :think:

@Leni112 Ahojky, co myslíš tím „cokoli nezdálo“? 8o nestrašíš mě, naopak děkuju za informaci :) zatím nešpiním, jen mě bolí břicho, ale nevím zda to spíše nepřisuzovat rostoucí děloze? :think:

@kanourek Asi budu muset zavolat doktorovi nebo nevím 8o mě nikdo injekci nedal…no i tak děkuju moc za informaci i podporu, snad všechno bude v pořádku, ale mám z toho nervy v kýblu i když bych měla být psychicky v pohodě :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
17.8.15 12:57

Ahoj holky :mavam: Chodím sem na čumendu a nějak jsem neměla pár dní čas napsat. Jsem dnes 9+2tt a příští čtvrtek mě čeká kontrola (po třech týdnech :mrgreen: ) Už se nemůžu dočkat. Mám přijít na lačno, budou mi brát krev a mám donést moč, předpokládám, že proběhne i UTZ a tentokrát si už tu fotku vymůžu :cert: :mrgreen: Pokud bude vše v pořádku (což bude :pankac: ), tak se mám hned objednat na prvotrimestrální screening :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
17.8.15 12:58

Jinak co se týče pocitů…naštěstí se mi vyhýbají ranní nevolnosti, dopoledne funguju zcela normálně. Spíše mám potíže odpoledne, jsem unavená a už nemám tolik chuť k jídlu. Několikrát se mi udělalo zle, ala na šavli to naštěstí nebylo :mrgreen: Stále mě bolí prsa. Jinak nic, tak snad je to OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.8.15 14:22

@Nicolettee I mě bolí břicho, také to přikládám děloze. :)
Nezdálo tak, jako že by jsi hodně krvácela nebo často špinila s krví, aby jsi si neřekla počkam do dalšího dne co bude a tak…Kamarádka sice dodržovala vše, přesto byla příroda silnější. :? Takže přeju, aby se vstřebal a miminko neohrožoval!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí